Şimdi Ara

Yok Böyle Bir büyüklükte Projeksiyon Perdesi 8 metre genişlik 6 metre boy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Youtube'de gezerken projeksiyon perdesi araştırması yapıyordum. Birde ne göreyim adamlar kendini aşmış 8 metre genişlikte 6 metre boyu olan elektirkli motorlu projeksiyon perdesi yapmışlar hemde türkiyede.

Bu büyüklükte perdeyi yapanları tebrik ediyorum! ve helal olsun diyorum.
    Ben sinema sistemleri ile ilgilenen biri olarak şaşırdım gerçekten daha önce 600x450 büyüklükte perde gördüm ilk defa 800x600 büyüklüğünde bir perde görüyorum ve imalatının türkiyede olmasına çok sevindim.

Buyrun videoyu izleyebilirsiniz gerçekten mükemmel birşey.

http://www.youtube.com/watch?v=iNVpvjpvb2U

• Baya büyük bir perde sanırım proje için yapıldı. Fakat gerçekten bu büyüklükte bir perde türkiyede yapılıyor ise büyük bir avantaj yapan firmayı tebrik ederim.
  • evet buyuk ama bunda sasirilacak ne var ben anlamadim yani ustun bir teknoloji gerektiren bisey degil ki buyuk perde yapmak malzemeyi saglar yaparsiniz onemli olan o projeksiyon perdesinin yuzeyinin kalitesi; turkiyede oyle bi kalitede projeksiyon perdesi ureten firma var mi? yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo62 -- 19 Temmuz 2013; 15:21:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

evet buyuk ama bunda sasirilacak ne var ben anlamadim yani ustun bir teknoloji gerektiren bisey degil ki buyuk perde yapmak malzemeyi saglar yaparsiniz onemli olan o projeksiyon perdesinin yuzeyinin kalitesi; turkiyede oyle bi kalitede projeksiyon perdesi ureten firma var mi? yok..

Sayın cemo62 türkiyeyi niye bukadar hafife alıyorsun ki? nerden biliyorsun kalitesiz olduğunu gözünle gördünmü?

Öyle bir konuşuyorsun ki türkiyede ki tüm projeksiyon perdelerini görmüş gibi konuşuyorsun. Kaliteyi benimsemiş firmalar bulunmaktadır türkiyede ben göremedim diyorsan eğer özel mesaj at sana adres vereyim oraya git ve kumaşları gör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingReis -- 19 Temmuz 2013; 15:52:48 >
  • kamyon brandasından perde yapanlar da var.bu işi profesyonelce yapıyorlarsa iyi bir şey. 6,5 metrelik tavanı olan bir düğün salonuna 5 metrelik bir perde taktık.gerçekten işkence gibi bir işlem.Bu işte en önemli kısım perde pot yapmaması ve görüntüğü düzgün yansıtması.240cm lik 320cmlik everest motorlu perdeler kullanıyoruz yıl içinde 50 tane küçük perde takıyorum 50side sağdan soldan pot veriyor yani everest bu işte tırt.5 metrelik ve 4 metrelik adeo marka italyan ürünü perdelerde sıkıntı yaşamadık.kullanmak isteyenlere duydulur
  • Reklam kokan hareketler bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutarslan.com

kamyon brandasından perde yapanlar da var.bu işi profesyonelce yapıyorlarsa iyi bir şey. 6,5 metrelik tavanı olan bir düğün salonuna 5 metrelik bir perde taktık.gerçekten işkence gibi bir işlem.Bu işte en önemli kısım perde pot yapmaması ve görüntüğü düzgün yansıtması.240cm lik 320cmlik everest motorlu perdeler kullanıyoruz yıl içinde 50 tane küçük perde takıyorum 50side sağdan soldan pot veriyor yani everest bu işte tırt.5 metrelik ve 4 metrelik adeo marka italyan ürünü perdelerde sıkıntı yaşamadık.kullanmak isteyenlere duydulur

Potluğu engelleriz hocam tek derdiniz o olsun.

• İmalatı öyle bir coşkuyla anlatmışsın ki sanki insansız hava aracı yaptılar Türkiye de.
  • Neden bu tip konu ve mesajlar yeni üyelikler açılarak sunulur anlamış deliğim ama Türklerin böyle şeyler yapması hoşuma gidiyor dünya çapında bir firma olma dileğiyle..
  • benim bundan 10 yıl önce imkansızlıklardan yaptığım perdeyi görseniz 10 metreye 6 metre gerdirmeli üzerine yollarda kullanılan fosforlu boyalardan buldum oto boyacısı arkadaşım özenle kompresör ile boyadı süper bir görüntü aldım o sene maçları bu ekranda binlerce kişi izledi gece görüntüsü full HD yi aratmıyordu ( o zaman full HD neredee) ama yerli mucitler olarak bu çözümü bulmuştuk

o brandacı dedikleriniz bu ülkenin mucitleridir yabana atmayın lütfen dır onlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.