Şimdi Ara

YOK BÖYLE BİRŞEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buraya yalandan bir konu açılmış olup benim msn im verilmiştir. öyle bir şey yok silkroad dahi oynamıyorum. Silinsin konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamtpolat -- 1 Temmuz 2008; 17:28:28 >

• olm bu çarı ben alıcam we senden deil we ayrıca bu kadar pahalı deil kimi kandırmaya çalısıon dolandırıcı
  • f r m t r den söz ediyorsan dogru orada da arkadaş satılıga çıkardı. Kendisi beni tanır sana satacagından da haberim yoktu ayrıca senden yüksek veren çıkarsa alman biraz zor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamtpolat -- 1 Temmuz 2008; 15:16:12 >
  • yoo oda burda satıodu o 150 ye satıodu ben 200 alıcaktımhttp://forum.donanimhaber.com/m_23537250/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso_melos -- 1 Temmuz 2008; 17:13:37 >
  • Bu char bana aittir.Forumtr de alıcıya çıkardım ordan kopyala yapıştır yapıp başkalarını kandırmaya çalışıyor sahtekar.!!
    Char benimdir satmadım!
  • Ayrıyetten charım 80 level düzenbaza bakın beyler tongaya gelmeyin.Şimdi şikayet edeceğim..!

Chara gir all dan ben dreampolat yaz bakayım!!Şimdi girip senin foyanı düşüreceğim!

Yuh artık şerefsize bak ben izmitte oturuyorum falanmış filanmış yuh artık....
  •  YOK BÖYLE BİRŞEY
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.