Şimdi Ara

Yok Böyle Birşey Hayatta bot kullanmadığım lvl 23 karakterim Banlanmış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu nedir nalamadım.1 kere bile bot kullanmadığım hatta bazen sadece satış için açtığım karakterim banlanmış.Bu nedir yaw.Joymax ne yapıyor?Goldbotlara yer açmak için kullanıcıların satış charlarınamı göz dikti?Ne yapmam lazım sizce?charın içinde hem para hemde item vardı.Nefret Ediyorum böyle saçmalıklardan.

• Maalesef..
    Ayrıca seni cuşe getirip "Olm millet 90 oldu sen hala 23 müsün" manasında gaz vermek amacıyla da yapılmış olabilir
    PS:Loader , mediapk2 , modifiye client vb. de buna yol açabilir..
  • stall carıysa demkki loaderdan
  • Loader nodc client bile kullanmadım o charda sadece satış karakterimdi.laptop temiz kalsın diye onda açıyorum.lvl 23 karakteri ne yapayım.Sinir oldum.
  • bana kaldıysa joymax ip üzerinden değerlendiriyor biizm internet iplermizden
    Mesela örnek veriyim cafede cs1.6 oynarken banlandığınızda aynı serverde aynı cafede oynayan varsa onlarda banlanıyor onun gibi bişi buda bence
    Herhalde loader havası veriyo böyle yapınca
  • Aynı Knighttaki Party Ban Gibi Dimi Knight Hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnightOfKingdom

bana kaldıysa joymax ip üzerinden değerlendiriyor biizm internet iplermizden
    Mesela örnek veriyim cafede cs1.6 oynarken banlandığınızda aynı serverde aynı cafede oynayan varsa onlarda banlanıyor onun gibi bişi buda bence
    Herhalde loader havası veriyo böyle yapınca

yok kardeş onla bi alakası olamaz çünkü internet kafede o oynayanların hepsi tek modemden oynuyodur onun için bi ip banlandımı csde o modemi kullanan hiçkimse giremez... ancak ne olabilr eğer banlanan arkadaşda kafede oynuyosa ve ona birlikte anynı modem üzerinden başka bi arkadaşı da oynuyosa joymax bunu bi bilgisayrdan 2 char açılmış olarak görüp banlayabilir.. vede bu iki char bukadar seri şekilde ikisi aynanda yönetiliyo sanıp hem bot hemde multicillent açılmış olarak değerlendirp banlayabilr.

• silk al istersen en illageli kullan banlamazlar
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.