Şimdi Ara

Yok edilmesi gereken HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok edilmesi gereken bir hdd vardı ancak uygun tornavida olmadığı için kasanın içini açamadım

bende dıştaki çipi parçaladım ve hddyi kaynar suya soktum sonra 2 gün boyunca dondurdum

Herhangi bir ruh hastası yenileyerek içindekilere ulaşabilir mi?

• 😁😁😁😁
    Hocam çekiç... Anladın sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diski neden yoketmeye calisiyorsunuz? kriminal bu diskteki veriyi kurtarır. disk kurt. lab lari kurtarır. kurtarmak istendikten sonra sorun yok...

• Din Djarin kullanıcısına yanıt

O zaman ben ona bi intihar operasyonu yapayım.. İçinde şirket bilgileri var bundan dolayı yok etmem gerekiyor.

• O belgelere sonradan ihtiyacınız olmasın? bence çokta fazla yok etmeyin. dursun şirkette bir yerde ama gizleyin ben gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: duskinhere

O zaman ben ona bi intihar operasyonu yapayım.. İçinde şirket bilgileri var bundan dolayı yok etmem gerekiyor.

Bir vida bulup içindeki yuvarlak plakaları kırın, en kesin çözüm.

• 155 i arayın arkadaşa polis lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar,

Hard format aradığınız çözüm bunlara gerek olduğunu düşünmüyorum ayrıca bu tür girişimler daha kurtarılabilir çözümler. Hard format hdd yi fabrika ayarlarına çevirir üzerinde herhangi bir veri yada veri parçası bırakmaz.. veri hard formattan sonra kurtarılamaz. Bizim bilgisayarda kullandığımız formatlama türü soft formattır hızlıdır veriyi tamamen yok etmez. Hard format uzun sürer çünkü plakaya verilen gerilim çok daha fazladır en güvenli yoldur..

Ssd içinse secure erase programları iş görür hücreye bir çok veri yazılır ve hücre hafızası anlamsız verilerle doldurulur böylece veri kurtarma yapılamaz..

Kolay Gelsin..
  • XemreG X kullanıcısına yanıt

Şuanlık çok geç ama bir daha yaşarsam aklımda hocam sağ ol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.