Şimdi Ara

YOK MU ADAM GİBİ BİR DVD PLAYER???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok çok iddaalı bir sinema sistemim var. bunların yanındada bir satıcının itelediği poineer DVD player. aradığım şuydu; her şeyi mırın kırın etmeden açsın oynatsın, kayıt etmesine gerek yok dedim. berbat bişey çıktı, görüntü rezalet. oynatılan filmde sisli yada bir gece çekim sahnesi varsa kare kare bölünüyor(yada bunun adı her ne ise). bu çözülebilir/ayarlanabilir bir sorunmudur? yok diilse (kayıt mayıt istemez) her bölgeyi, kopyayı, vs.., oynatacak en ii DVD player hangisidir? bu işin Ferrarisi nedir? bütçe 1000 e kadar verebilirim. deneyen, gören, test eden, bilenler yardım pls!!

• önerilerilerinizde bi fikir olsun diye yazıyorum. B&W 600 serisi 5+1, yamaha RXV1600 amfi, 60" plazma var. yakışır bişey önerin pls. tşkler...
  • 60" plazma diyorsunuz bu yaklaşık 152cm yapar bu ekranda izleyeceğiniz film de kaliteli olmalı diye düşünüyorum.Şu an ki dvd playerı nızı normal bir televizyonda da aynı sorunu yapıyor mu merak ettim ?
  • VCD mi seyrediyorsunuz. DVD orjinalse karelenme olayı olmaması lazım.
  • vcd ve kopya dvd hiç seyretmiyorum. hepsi orjinal yinede kareleme yapıyor. DVDplayeri başka bir tvde denemedim. sistemi kurcalamiim dedim zira oralar kablodan geçilmiyor. bidaha düzeltemem diye yerinden oynatmadım. DVD yi değiştirssem sorun çözülürmü?
  • dvd player'dan değildir sorun muhtemelen. 150 ekran televizyonu ne kadar mesafeden izliyorsunuz? en azından 5 metreden izlemeniz lazım. yakından izlediğinizde karelenmeler doğal olarak dikkatinizi çekecektir bunun normal olduğunu düşünüyorum.
  • Bende de sony 42" Plasma var.HDMI ile sony NS76H DVD playera bağlı SD DVDleri upconvert ederek 1080P olarak büyültüyor sonuç gerçekten güzel.Aynı zamanda progresive scande yapabiliyor. Composite bağlantı mevcut. BEn yaklaşık olarak 3.5 metreden izliyorum pixellenme(karelenme) yakında izlenince farkına varılan bir husus. 150 ekranı en az 6 metreden izlerseniz ancak tam randıman alırsanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sisteme hd player ve hd filmler yakışır,aşağısını aramayın 1i veren 1,5 ta verir aslan gibi toshiba hd player alır.diğer bir seçenekte ps3 hem normal dvd hemde blu-ray filmler sizi memnun edecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabonis

dvd player'dan değildir sorun muhtemelen. 150 ekran televizyonu ne kadar mesafeden izliyorsunuz? en azından 5 metreden izlemeniz lazım. yakından izlediğinizde karelenmeler doğal olarak dikkatinizi çekecektir bunun normal olduğunu düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Pacificblue

Bende de sony 42" Plasma var.HDMI ile sony NS76H DVD playera bağlı SD DVDleri upconvert ederek 1080P olarak büyültüyor sonuç gerçekten güzel.Aynı zamanda progresive scande yapabiliyor. Composite bağlantı mevcut. BEn yaklaşık olarak 3.5 metreden izliyorum pixellenme(karelenme) yakında izlenince farkına varılan bir husus. 150 ekranı en az 6 metreden izlerseniz ancak tam randıman alırsanız.

6,5 metreden izliyorum. mesafeden dolayı sorun olduğunu düşünmüyorum. 10 mt den bakıncada aynı.

quote:

Orjinalden alıntı: görece

bu sisteme hd player ve hd filmler yakışır,aşağısını aramayın 1i veren 1,5 ta verir aslan gibi toshiba hd player alır.diğer bir seçenekte ps3 hem normal dvd hemde blu-ray filmler sizi memnun edecektir.

1.500 e çıksam başka bişi bakma en iyisi budur mu diyorsun? ok.se model no su nedir yazarmısın??

• toshiba hd e1 1499.00tl-toshiba hd xe1 1999.00tl.
    flm seyreymenin keyfine varın.
  • ps3 tavsiye ederim 1499. 150 ekran plasmada
    1-hd oyun oynama key
    2-dvd leri upscale yapabilir (1080p ye kadar.)
    3-blu ray film oynatma. tr blu ray filmler de çıktı.
    4-Hemen hemen her hafıza karttan okuma,
    5-usb den okuma
    6-internette sörf.
    7-linux yükle bilgisyara olsun.
    8-Sürekli güncelleme ile en iyi görüntü kalitesini yakalayabilme şansı.

Saygılar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: semsal01

ps3 tavsiye ederim 1499. 150 ekran plasmada
    1-hd oyun oynama key
    5-usb den okuma
    6-internette sörf.

Saygılar,

Selamlar arkadaşım şu usb den okuma olayını biraz açarmısın elimde harici hdd ler mevcut film ve müzik dolu bu aletle bunları seyredebilirmiyim? Hdd de kayıtlı olan divx ve xvid leri gösterme olayı varmı? Saygılar.
  • PS3 +1
    sıfır pal 1500 , 2.el 1000 YTL gibi bulunabiliyor
    NTSC ler dahada ucuz
  • 1000 YTL bütcen varmış madem al 800-900 YTL doğubank dan bi ps3... en iyi dvd - blu-ray player senin olsun, HDMI den bağla normal dvdleri upscale et bluray ile 1080p e kadar görüntü al.

Ayrıca 60inc ekrandan dvd ile super görüntü beklemek yanlış... bunun için HD yayınlar HD DVD ler çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bora arpınar

quote:

Orjinalden alıntı: semsal01

ps3 tavsiye ederim 1499. 150 ekran plasmada
    1-hd oyun oynama key
    5-usb den okuma
    6-internette sörf.

Saygılar,

Selamlar arkadaşım şu usb den okuma olayını biraz açarmısın elimde harici hdd ler mevcut film ve müzik dolu bu aletle bunları seyredebilirmiyim? Hdd de kayıtlı olan divx ve xvid leri gösterme olayı varmı? Saygılar.

Resim, müzik, video hepsini usb den çoğunu çok rahat izleyebilirsin. Divx için linux kurman gerekiyor ondan sonra Allah ne verdiyse devam...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.