quote:Orijinalden alıntı: кiη blade_3131@hotmail.com a gönderirsen sevinirim.gokhanalbayrak@ttnet.net.tr
quote:Orijinalden alıntı: weberclasweberclas@yahoo.comAlıntıları Göster ertu@myrealbox.com lütfen bana da yollayın
Yok kardeşim Allah razı olsun. Bi telekom bi de Gerizekalı Mali(Gmail). Saolasın... İçimiz dışımız bunun ikisi...!!!????%%%%
quote:Orijinalden alıntı: _bertuğ_kaldıysa bende istiyorum cemonurcan@ttnet.net.tr bede isterem korncu21@yahoo.com
quote:Orijinalden alıntı: korncu21bede isterem korncu21@yahoo.comAlıntıları Göster hepnize yolladım güle güle kullanın
quote:Orijinalden alıntı: katip2000ben istemem. bende varAlıntıları Göster davetıyeler hemen gelıyor mu yaa ? 3 gun once aldım gmaılı ama davetıye falan yok olsa atacam ortalıga.
quote:Orijinalden alıntı: CafeCennetwonderlife@mynet.com teşekkür ederimomorfis@yahoo.com bir davetiyede bana yollarmıydınız arkadaşlarr
quote:Orijinalden alıntı: omorfiomorfis@yahoo.com bir davetiyede bana yollarmıydınız arkadaşlarrAlıntıları Göster valla benim davetiyeler üye olduğumdan 5 dakka sonra verilmişti sende bi sorun olabilir
quote:Orijinalden alıntı: archumanvalla benim davetiyeler üye olduğumdan 5 dakka sonra verilmişti sende bi sorun olabilirAlıntıları Göster bmbilgi@ttnet.net.tr
BEN İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BEN DE VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR