Şimdi Ara

yok mu uzun süreli adam gibi bir mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel bir mu bulalım oynayalım dedik arkadaşlarla Ottoman mu ya başladık beğendik bu tamamdır dedik 3 gün sürdü yokmu adam gibi uzun ömürlü S8-S9 bir mu

• falconmu.com var 6 gundur acik ve playerimiz yukseliste sizide bekleriz
  • Name: FaLConMu
    Exp: 750x
    Drop: 70%
    Vercion: Season 3
    Accounts: 87
    Characters: 113
    Guilds: 6
    Online: 18
    750x cok yüksek s3 istemiyoruz S8 veya S9 yinede saol
  • FALCONMUYU TAVSİYE EDERİM COK GÜZEL OLMUŞ OYUN.
  • bu aksam calismlar basladi bizmuonline.com 4 aydır 97d sunucumuzu s8 yada 9 a cevirecez server icerisinde % 2 gibi bir bug ola bilir engel deil die dusunuyorum.

• 100x ten yüksek cıvık emeksiz 1-2 günde yapacak bişeyin kalmayacağı bir server aramıyoruz 10x - 25x - 35x - 50x - 70x maksimum 100x ilk tercih s9 olmassa s8 helper, RF ve summoner olması lazım yabancı private serverlar s10 sX geçmeye başladı grow lancer oynuyor millet 97-98 den buyana ara ara mu oynuyoruz ilk orjinalde başladık sonra ilk açılan private server Reality.lv de oynadık Atlans ve Tarkan ı ilk orda gördük neyse anlatmak istediğim eski server lar eskide kaldı hala neden s3-s4-falan açmaya calışanlar var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • swordkilic kullanıcısına yanıt
    Turk sunucusu olarak düşünüyorsanız 1 veya 2 haftaya igcn den alinan bir dosya ile season9.5 acilacak bnimle alakasi yok sunucunun izmilee ekibi acacak ☺ onun haricinde xtreme toplarda cok s9 sunucu var adam gibi vs tabirler hos deyil zannimca kirici cumlelerden sakinalim 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swordkilic kullanıcısına yanıt
    hala neden eski arabalara ragbet var? anladin onu

• deli yaban ulennnn :D
  • http://mudream.net/ sürekli güzel bi server bulgarlar makedonlar yunanlar türkler çekişmeli bi server ben oynuyorum gelirsen yardimci olurum :)
  • max reset 27 üstelik 97D tek iyi yanı EXP 80x
  • deli yaban eski arabayla oyun aynı şey değil bazı şeyler eskiyince değerini kaybeder anladın sen onu ? anlamadıysan tekrar yazarım
  • Acicaginiz server sadece turkiye de deil dunya capinda bir server olabilesi icin cok calisiyoruz.sunucu sahibi ve gmleri tabiki turk ama avrupa serverlarindan eksigi olmayacak ama fazlasi olacak. Sahip oldugumuz sunucu 2500 kisiye kadar destekliyor ve tum dosyalarimiz sitemiz lisansli premium dosyalar. Henuz test asamasinda olan sitemizwww.risenmu.com yadawww.muizmirlee.com uzerinden takip edebilirsiniz. Suan sitede kayit ve download kismini aktif etmedik hazirliklar bitmedigi icin. Kisa zamnda extremtop100 de ust siralarda goruceginizden hic supheniz olmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercizm -- 9 Ocak 2016; 0:40:02 >

• ercizm E kullanıcısına yanıt
    ne zaman biter peki belli olmasada yaklaşık olarak?
  • Yaklaşık 10 gün içerisinde bitmesini planlıyoruz
  • myagmurlu kullanıcısına yanıt
    ben başlıyorum şimdi guild falan varsa geleyim takılalım cevap bekliyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.