Şimdi Ara

Yokmu adam akıllı 22' LCD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu foruma bakıyorum 22" bi viewsonic bide samsung almış başını gidiyor ikiside aynı al birini vur ötekine
    Yokmu başka model veya marka avrupada bir sürü model çıkarken neden bize iki üç model geliyor hala anlamış değilim.

Nediyorsunuz bu duruma arkadaşlar

Başka ne tavsiye edersiniz ? nerden almak önerilir

ii akşamlar

• Hocam Samsung ve Viewsonic'de çok iyi bir markadır zira şuan LCD monitörde başı cekmektedirler. 22" 2 adet wide bulunmakta vg2230wm ve 225BW 2side güzel monitör tn panel 2side ve gayet kullanışlı,viewsonic'in bir ürünü daha war suanda Vx2245Wm fityatı 1.100 YTL samsung çıkarsa oda aynı bu fiyatlarda olacak.Ozamanda neden pahalı diyeceksin 22" için daha erken ve önünde 2 tane güzel secenek var F/P oranı iyi bence bunu eleştirme hakkın yok zira bu 1100 lük alettede ölü pixel garantisi yok yeni çıkanlardada olacağı süpheli...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=83428&productid=bd48724

• evet hocam piyasa iki firmanın tekelinde malesef..
    22" wide istiyorsan malesef ya samsung yada v.s ..ürünler ne kadar kaliteli de olsa secme sansının az olusu dolayısı ile fiyat rekabetinin olmaması malesef bizler için kötü...
  • şuanda 22" lerin hepsi tn panel Vx2245Wm'de tn panel, ii bi ekran bekliyosanız 24" benq ekran geliyo 1-2 aya ama yurtdışı fiyatı 800$ civarı türkiye'de çıkınca en az 1000$ olur.
  • viewsonic 2230 aldım gayet memnunum oneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekocakaya

Arkadaşlar şu foruma bakıyorum 22" bi viewsonic bide samsung almış başını gidiyor ikiside aynı al birini vur ötekine
    Yokmu başka model veya marka avrupada bir sürü model çıkarken neden bize iki üç model geliyor hala anlamış değilim.

Nediyorsunuz bu duruma arkadaşlar

Başka ne tavsiye edersiniz ? nerden almak önerilir

ii akşamlar

bu paraya bunlar var arkadaşım al birini vur ötekine ne demek...
  • darkchild arkadaşım ikiside tn panel hemen hemen aynı özelliklerde ve sadece iki markaya kalmış durumdayız onu demek istiyorum hadi 700 milyon değilde 900 1000 YTL verelim adam akıllı birşeyler gelsin istiyorum.bizde var 2 çeşit yurtdışı sitelere bakıyorum en az 15 çeşit bu nasıl iş anlamış değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • viewsonic veya samsung derim bi samsung kullanıcısı olarak cok memnunum nazar değmesin
  • +1
  • 22" 1 milyara başka panele sahip monitör bulamazsın çok zor tr'de anca 20" s-ips panelli apple veya nec var ama onlarda 1.200 1.300 civarında
  • Hayır neredeyse viewsonic monitör aldım hayatım değişti diye topik açacaklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

Hayır neredeyse viewsonic monitör aldım hayatım değişti diye topik açacaklar

ee yakındır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

22" 1 milyara başka panele sahip monitör bulamazsın çok zor tr'de anca 20" s-ips panelli apple veya nec var ama onlarda 1.200 1.300 civarında

hayır arkadaş madem hevesli apple alsın en iyi panel var 1800 ytl 20" olanı ama görüntü süper sütüne görmedim
    daha
  • abi bu benq alınır bir monitör ama fiyat çok pahalı gidip bir 37" lcd televizyon alıp kullanmak daha mantıklı olucak ozaman onlarda en fazla 13.. x 768 miydi neydi o çözünürlük var

siz nedersiniz arkadaşlar gidip 1.5 milyar 24" e vereceğimize mesele 32lc2r 2.5 milyara alıp kullanmak dahamı mantıklı olur hem tv hemde ekran olur bunu deneyen oldumu hiç?
  • 24" daha mantıklı 1920x1200 çözünürlükte bambaşka olur onun keyfi
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

24" daha mantıklı 1920x1200 çözünürlükte bambaşka olur onun keyfi

yok ya alacağı yok zaten boşver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.