Şimdi Ara

yokmu bir çaresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Assasins creed 2 adlı oyun var elimde.oyunun dolap dosyasından biri bozuk.Bende internetten dolap dosyasını indirdim.Neyse Disk 1 i yeni klasöre kopyala dedim.Zaten dolap dosyasının kopyalanamayacağını biliyordum.Ama ötekileri çıkarmak istedim.Sürüyle dosyayı ne yazıkki görmedi sürücü.Ancak daha önceden görüyordu.cd de çizik vardır diye roadkil unstoppable programı var bende.onunla d ye kopyaladım ardınadan tabi data5 cab yüzde 44.9 u sağlam onu sildim D de yerine indirmiş olduğum dolap dosyasını kopyaladım.Ama o zamanda runtime error çıkıyor .Antivirüsüm autorun ı engelledi .bende antivirüsü sildim .tekrardan unstopable programıyla klasör 2 ye kopyaladım.bu seferde yüklenirken sorun var kapatılması gerekiyor diyor.Bu oyunu oynamak istiyorum artık lütden yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarganna -- 10 Mayıs 2010; 21:56:09 >

• Arkadaşım yeniden indirsen oyunu saglam sekli ile daha kolay olmazmi:)
  • Doğru diyorsunda torrenttan yüklemek çok zaman alıyo o sebebten bu sorunu çözmek istiyorum.Sadece bir tane dolap dosyası yüklemek bile bu kadar zaman sürdüyse tümünü indirmek var onu sen düşün.
  • Belki sana bi günlügüne rapid veririm:) işin kolaylaşır:)
  • sağol valla çok hora geçer gerçi ben bulurum bir yerden premiumda ,böyle daha güzel olur
    bu arada sorun için ne önerirsin
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.