merhaba arkadaşlar son 10 gündür yazlık lastik için forumlarda dolaşıyordum ve bugun akşam üzeri YOKOHAMA V103 ADVAN SPORT serisi 225-40-18 ebatında lastikler de karar verdim ve taktırdım hem fiyatı hemde kalitesi aklıma yattı. buradan lastik seçminde kararsız kalan ( ki ben kafayı yemek üzereydim kararsızlıktan) arkadaslara kendi deneyimlerimi aktarmak isterim..
ilk aklımda olan bir çogumuzun ki gibi michellin, goodyear, bridgestone, continental ve dunlop markalarıydı bu lastiklerin kalitesi tartışılamaz bence, ama kullanım şekline ve amacına göre memnuniyet değişebilir.Gerek forumlarda okuduklarım gerekse lastik satıcılarıyla yapıgım görüşeler sonucunda her lastiğin artı ve eksilerini değerlendirdim ve sonunda yokohama da karar kıldım, ilk izlenimlerim ; kesinlikle konforlu bir lastik , aracımda kumho marka kışlıkların ardından bu lastik sanki kaymak gibi bir yolda gidiyormussunuz izlenimi veriyor ki ben çok önem veriyorum konfora, çünkü zaten kırk yanak bir lastik sert oluyor, sessiz bir lastik , bir önceki lastiklerim pirelli p-zero rosso idi ve hiç memnun değildim çok sert ve tunutumu kötü çok gürültülü lastikleridi virajlarda araç çok daha güvenli dönüyor ,çok keskin olmayan ama hızlı bir kaç viraj denememden sonra bunu bariz bir şekilde anladım zaten latikler sanırım 500 km ye kadar gerçek performansını göstermiyorlarmış ama şimdiden memnun oldum ben bu ilk hali ile bile. Ankarada Turgut Özal Bulvarından aldım fiyatıda uygun bence. düşünen arkadaslara yardımcı olalabilirim sorularınızı yanıtlamak isterim
Fiyat öğrenebilir miyim sakıncası yoksa. Ben de Ankara'da oturuyorum bir gidip incelemede fayda var. Şu an ki lastiklerim Yokohama Advan 205/60 R16 çok ama çok memnunum.
350 tl liste fiyatı 420 tl imiş ben de çok memnunum inanın keyfle kullanıyorum lastik ömrü konusunda birsey diyebilirmisin , yumuşaklık çabuk bitmesine sebep oluyormu
Hocam 3.200 km oldu daha
daha bişey değil . dün akşam ankara kırıkkale arası 100 km lik yola gittim geldim arkadaşlar ben bu lastige hayran kaldım gerçekten arabama ve kendime kızardım hep virajlarda yol tutusu kötümü yoksa benmi dönmeyi bilmiyorum diye:) ya anlatamam yani bu hissi ama söyle söyleyeyyim önceden 100-110 ile zorlanarak girdiğim virajları 130-140 arası çok rahat dönüyorum çok keyifli ama bir kötü özelliği var:) çok hızlı kullanmaya başlıyorsunuz genelde 120 ile gittiğim yolu 140 -150 den aşagıya gitmedim bazı yerlerde dahada arttı sadece viraj değil sürüş konforuda iyileşti daha sessiz ve daha sarsıntısız bir sürüşe sahip oldum kesinlikle sportif ve konforlu bir lastik kalkışlarda pati çekmiyor araç gerçi asr açıkkken zor çekiyordu ama diger lastiklerlede genede çekiyordu ama bunlarda çekmiyor iyiki almışım çok kararsız kalmıştım iyi bir seçim yaptım doğrusu..herkese tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme