Şimdi Ara

DUNLOP SP SPORT FM800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
2
Favori
86.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 225/45/17 ebatlarında Dunlop SP Sport FM800 almayı düşünüyorum.Bu lastiği kullanan arkadaşlardan yorumlarını rica ediyorum.
    Lastiğin yapısı yumuşak mı sert mi, 8000-10000km sonra yol tutma kabiliyeti ne durumda vs..

Not:Başka lastik önerisi yapmanıza gerek yok , şuan için bu lastik ile ilgileniyorum..

• http://www.golftutkusu.com/topic/1632-dunlop-sp-sport-fm-800/

Burda biseyler var galiba bi incele istersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

http://www.golftutkusu.com/topic/1632-dunlop-sp-sport-fm-800/

Burda biseyler var galiba bi incele istersen

Sadece aldım demiş, konu orada kalmış :)Google'ı karış karış aradım ama birşey bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 22 Şubat 2017; 17:54:53 >
  • Benim arabamda da fabrika çıkışlı Dunlop Sport Plus lastiker mevcut. Lastik yapısı gereği sert, özellikle de kışın soğuk havada daha da sertleşebiliyor. Buda patiye kalkmada ve bozuk, kötü asfaltta biraz ses yapabiliyor. Ama yol tutuşu çok güzel maşallahı var diyebilirim. Lastik ebatları şuan aklımda değil ama jantlar 17 inç. Sizinkine benzettiğim için yazdım. Akşam eve geçince bakıp size bilgi veririm.
  • Sendeki bu mu

www.dunloplastik.com.tr
    Dunlop SP SPORT MAXX050+
    https://www.dunloplastik.com.tr/lastikler/binek-spsport-maxx050-2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra j de kullanıyorum bahsedilen lastiği, yol tutuş olarak çok tatminkar yağmurlu havalarda dahi bu özelliğinden hiçbir şey kaybetmiyor aksine daha da bir güven veriyor gibi bana ama yukarıdaki bir arkadaş da söylemiş tekrar edeyim 17 inç jant üstüne bu lastik konfor olayını bir hayli sarsıyor beklentiniz bu işe başka modellere yönelin.

• scaner123 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim.
    Öncelikli tercihim Goodyear f1 asm3 olacaktı ancak bu aralar bütçe biraz kısıtlı olduğu için biraz uygun bir lastik arıyorum.
    Bu lastiği GOLF 7 de kullanacağım , evdeki diğer aracımız Astra J onda 225/50/17 Continental eco contac var onunla bile pek konforlu sayılmaz :)
    Önceki aracımda Mishelin Primacy3 ve energy saver kullanmıştım 2. yıllarında frenlemelerde sıkça abs dvreye girmeye başlamıştı.O kadar da yumuşak lastik istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FALKEN VS DUNLOP
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önceki iki aracımdada fabrika çıkışı bu lastikler vardı. Değiştirinceye kadar gün saymıştım. Lastikte konfor denilen birşey yok basket topu gibi sektiriyor arabayı. Diğer yönlerine birşey diyemem ama lastik çok sert.

• Honda Jazz Türkiye facebook sayfasında kullanan biri çok memnun olduğunu yazmıştı.

Avrupa standartı etiketi bu şekilde..Yağmurda A almış ama benzin tüketiminde E sınıfı..Ben olsam almazdım..
  • hsaid kullanıcısına yanıt
    FM800 den mi bahsediyorsun,bu model çok eski bir lastik değil okudum sanki

• yarimpower kullanıcısına yanıt
    Benim düşündüğüm ebatın etiket değeri bu şekilde

• ognemir kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam benim dunlop sporttan ağzım baya yanınca fm800 e falan dikkat etmemişim. kullandığım lastiklerde sadece dunlop sport kısmına dikkat etmiştim. Biri 2006 almeradaydı. Biri 2013 i20 de ikisinden sonra ki lastiklerde bariz bir şekilde arabanın yumşadığını hissetmiştim. Fm800 müdür değil midir bilmiyorum ama

• hsaid kullanıcısına yanıt
    Anladım.

Yorumun için teşekkür ederim.2 hafta sonra kışlıkları çıkaracam, sanırım bu lastiğe kobay olacam :)

• SIFIRDAN FARKI FİYATI-Hankook 225 45 R17

İlan No: 400244862

• quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

Sendeki bu mu

www.dunloplastik.com.tr
    Dunlop SP SPORT MAXX050+
    https://www.dunloplastik.com.tr/lastikler/binek-spsport-maxx050-2

Hocam yeni bakabildim,

225/45/R17 Dunlop Sport Max 'miş benim lastikler. Yorumum da bunlar için geçerli.

• Sportmaxx alirsaniz daha iyi olur yol tutus acisindan.Sert ve biraz yol sesi olan bir lastiktir ama yol tutusu iyidir.Alternatif michelin ps3 bakabilirsiniz.
  • dunlop kumho ve yokohama ve hankook bunlardan hangısını ucuz bulursam alırım lastık ıhtıyacımda

yaz mevsiminde antalyaya gitmiştim kaldıgım yerdeki lüks x6 vb araçlarda en çok gördüğüm markalar bunlardı tabi bizdeki ile aynı kalite olacak dıye bırsey yok ancak ucuz olduktan sonra alıırım
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
  • Bügün 225/45/17 94w ebatında Dunlop Fm800 lastiği aldım. 205/55/16 Petlas kışlıkları çıkartınca konfor anlamında ciddi fark olmadı.Lastik yapısı sert değil.Ancak lastik sesi beklediğimden biraz fazla.Oysa kullandığım kışlıklara oranla desibeli daha az.

Henüz 30km yol yaptın ,yol tutuş ve frenleme ile ilgili bir fikir okuşmadı

• Dunlopun forumda bir konusu ve ayrıntılı bilgileri var. (Linki hatırmalıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 8 Mart 2017; 13:35:6 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.