Şimdi Ara

DUNLOP SP SPORT FM800 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
86.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dunlop ile falken aynı fabrikada üretiliyormuş Çankırıda

Desenleri aynı falken daha uygun

Bende ikisi arasında kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özbekli35 Ö kullanıcısına yanıt
    ZE914 ü mü kastettin.Desende farklılık var.Etiket değerleri iyi.Çabuk aşındığına dair yorumlar okumuştum.Yoksa fiyat gayet uygun

• ognemir kullanıcısına yanıt
    Petlas pt741 almak daha mantıklı gibi geldi ona bakacağım

• Bugün 5 yıldır kullandığım eskiyen Mişlen Primasi leri, Dunlop fm800 215 55 16 ebatlarındaki lastikler ile değiştirdim. Bi müddet kullandıktan sonra yorumlarım. Ancak eve gelene kadarki izlenimim, iyi lastiğe benziyor. Sessizliği konforu v.s. Daha sonra ayrıntılı yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Dunlop ile falken aynı fabrikada üretiliyormuş Çankırıda

Desenleri aynı falken daha uygun

Bende ikisi arasında kaldım

Ben yabancı sitelerde bulamadım bu fm800 u 290 TL 215 50 17 sahibindende.etiketi iyi tutuş a tüketim c.

Yerli malı olduğu icinmi yoksa dandik oldugundanmi karar veremedim.

• INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    Dunlop'ların hepsi Türkiye üretimi değil.Benim aldığım FM800'ün 225/45/17 ebatı Thailand üretimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 21 Haziran 2017; 10:48:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

Dunlop'ların hepsi Türkiye üretimi değil.Benim aldığım FM800'ün 225/45/17 ebatı Tayvan üretimi.

anladım .ama sahibindendeki ialnda yerli ürtim diye yazmışlar.

375 e pirelli p7 mi yoksa 300e bu dunlopmu alınır arkadaşlar sizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 21 Haziran 2017; 10:37:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Dunlop'ların hepsi Türkiye üretimi değil.Benim aldığım FM800'ün 225/45/17 ebatı Tayvan üretimi.

P7'yi bilmiyorum,yorum yapamam .
    FM800'ü 3 aydır kullanıyorum.Latik çok sert değil çok ta yumuşak değil.Konforsuzluk hisstettirmiyor.Kuru-ıslak zemin frenlemede gayet iyi çalışıyor. 2 defa ciddi şekilde kaldırıma sürttüm ama lastikte herhangi bir deformasyon olmadı..

• a sınıfı ucuz ama bıraz fazla yumusak cıktı dunlop, yanı cabuk eskıyor . yıne a sınıfı kumho le sport ku 39 modleını alman daha iyi olabılır. Fiyatları aynı
  • mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Bu modeli nekadar süre kullandınız ?

• INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    Dunlop FM 800 Çankırı'da Abdülkadir Özcan A.Ş ve Dunlop ortaklığı olan fabrikada üretiliyor. Bazı ölçüler ülkemizde fazla satılmadığından dolayı Dunlop'un yurt dışında başka bir fabrikasında üretilip ithal ediliyor, sebebi az satılan ölçü için kalıp yapıp maliyeti yükseltmemektir. Eğer Türkiye'de çok satılan ölçüler olan 205/55/16 yada Renault Fluence ve Passat'ın 16 jantlarının standart ölçüsü olan 205/60/16 alacak olursan yerli üretim olacaktır.
  • quote:

Bu modeli nekadar süre kullandınız ?

bugun ıtıbarıyle 9 bın km olmus ama yanaklar cok salıyor kendını yanaklar asırı yumusak galıba
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

kumho le sport ku39 ve dunlop fm 800 a sınıfı al keyfıne bak

• mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Ben henüz 3ay ve 2500km oldu kullanıyorum.Yanaklar 45 ve ekstra güçlendirilmiş XL olanından. Bahsettiğin durumu henüz gözlemlemedim.

• quote:

Ben henüz 3ay ve 2500km oldu kullanıyorum.Yanaklar 45 ve ekstra güçlendirilmiş XL olanından. Bahsettiğin durumu henüz gözlemlemedim.

benım yanaklar 55 ve xl degıl. 45 yanakta cok fazla esnemez gibime geliyor zaten oan cok kısa ama 10 bınlere geldıgınde bir baska aynıyanaklı aracla yan yana koyup buraya mesaj atarsanız ıyı olur seneye fln
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut1221

quote:

benım yanaklar 55 ve xl degıl. 45 yanakta cok fazla esnemez gibime geliyor zaten oan cok kısa ama 10 bınlere geldıgınde bir baska aynıyanaklı aracla yan yana koyup buraya mesaj atarsanız ıyı olur seneye fln

İlk yıl tüm lastikler çok iyi oluyor.Bundan önce Michelin Primacy3 kullandım 205/55/16 ebatında.İlk yıl çok iyiyidi sonrasında inanılmaz bir performans düşümü başladı.Abs çok erken devreye giriyordu, sıkça patinaja kalıyordu araç.
    Dunlop'u almadan nette çok baktım 1 yılı dolduran ve yorum yapan bulamadım,etiket değeleri ve deseni hoşuma gittiği için aldım.Sene tekrar yazarım son durumu

• scaner123 kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi akşamlar

Astra j için bu lastiklere bakıyordum sizin yorumunuzu gördüm konfor olarak memnun olmadığınız söylemişsiniz. Bu memnuniyetsizlik ses olarak mı?

Fabrika çıkışı gelen bridgestone turanza dan daha mı kötüdür.

Son olarak da abs devreye girmesi, kuru ve ıslak yol tutma performansı sizce nasıldır.

• kadirakinci K kullanıcısına yanıt
    Hocam memnuniyetsizlik olarak anlaşılmasın genel olarak iyi bir lastik fakat eksi yönü sert hamurlu olduğundan kasisleri ve çukurları biraz fazla hissettiriyor, artıları ise bir önceki mesajımda belirttiğim gibi çok iyi bir yol tutuş ve fren performansı. Turanza hiç kullanmadım, kıyaslayamıyorum.

• scaner123 kullanıcısına yanıt
    Anladım

Michelin veya continental 550-600₺ arası olduğu için konforu onlara göre biraz göz ardı etmem gerekecek.

Cevap için teşekkür

• ognemir kullanıcısına yanıt
    Hocam galiba 1 seneyi doldurdunuz bu lastiklerle. Falken Ziex ZE914 Ecorun ile Dunlop FM800 arasında kaldım 205 60 16 ölçüsü için. Son durum nasıl Dunlopla? Konfor ses ve dayanaklılık olarak bir değerlendirme yaparsan sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.