Şimdi Ara

DUNLOP SP SPORT FM800 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
86.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FM 800'ü şu an kullanıyorum aracımda. Bundan önceki yine dunloptu fabrika çıkışlı, ama farklı bir modeldi. Ondan memnun kaldığım için almıştım bunu da.

Benim için en önemli özelliği hamurunun sert olup balon yapmaması, bir de sadece 1 kere patlak problemi ile karşılaştım 91000 km boyunca. Memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birçok kişi Goodyear bünyesinde Avrupa'da üretilen Dunlop ile, Japon Sumitomo bünyesinde uzakdoğuda üretilen Dunlop' u birbirine karıştırıyor. Uzakdoğu da üretilenler kısa zamanda sertleşip özelliğini yitiriyor. Uzun donem kullanmak isteyenler bunu göz önünde bulundursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu urunle ilgileniyorum sadece dedikten sonra yorum yapmanin kimseye yarari yok.

Hayirli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Hocam galiba 1 seneyi doldurdunuz bu lastiklerle. Falken Ziex ZE914 Ecorun ile Dunlop FM800 arasında kaldım 205 60 16 ölçüsü için. Son durum nasıl Dunlopla? Konfor ses ve dayanaklılık olarak bir değerlendirme yaparsan sevinirim. Teşekkürler.

Şuana kadar lastik ile ilgili ciddi manada olumsuz yorum yapamayacağım ..
    225/45/17 XL ebatını kullanıyorum. Lastik ne çok yumuşak ne de çok sert. Şuana kadar maksimum 8000km yapmışımdır,kış başında da çıkartıp kışlıklar ile değiştirdim. Lastikler soğuk hava yemediği için özelliklerini koruyorlar. Sadece ebattan dolayı ses seviyesi özellikle pürüzlü asfalta kendini hissettiriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.McRae

Birçok kişi Goodyear bünyesinde Avrupa'da üretilen Dunlop ile, Japon Sumitomo bünyesinde uzakdoğuda üretilen Dunlop' u birbirine karıştırıyor. Uzakdoğu da üretilenler kısa zamanda sertleşip özelliğini yitiriyor. Uzun donem kullanmak isteyenler bunu göz önünde bulundursun.

Avrupa mı japon mu olduğunu nasıl anlayabiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

Orijinalden alıntı: C.McRae

Birçok kişi Goodyear bünyesinde Avrupa'da üretilen Dunlop ile, Japon Sumitomo bünyesinde uzakdoğuda üretilen Dunlop' u birbirine karıştırıyor. Uzakdoğu da üretilenler kısa zamanda sertleşip özelliğini yitiriyor. Uzun donem kullanmak isteyenler bunu göz önünde bulundursun.

Avrupa mı japon mu olduğunu nasıl anlayabiliyoruz?

Lastiğin üzerinde yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 15 Mart 2018; 19:46:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Bu urunle ilgileniyorum sadece dedikten sonra yorum yapmanin kimseye yarari yok.

Hayirli olsun.

Neden yararı olmasın ? Konu dağılmasın diye özellikle sadece bu model için yorum istedim.Yoksa herkes birşey önerir konu dağılır.

• ognemir kullanıcısına yanıt
    Siz seciminizi yapmissiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Siz seciminizi yapmissiniz.

Dunlop alma şunu al diyenler olmasın diye öyle demiş arkadaş. Ben de öyle düşünüyorum şu anda. Dunlop FM800'ün kötü bir yanı çıkarsa vazgeçeceğim. Mart sonunda yeni lastik almam lazım :)
  • Ay sonuna bende lastik alacağım ve bu lastik için kötü yorum göremedim. Kullanan arkadaşların tecrübelerini bekliyorum.

• Geçen yıl Nisan'da aldım i30 aracımda kullanıyorum şu ana kadar olumsuz diyebileceğim bir şey olmadı. Yumuşaklığı sessizliği ıslak kuru performansı vs her açıdan memnunum. Türkiye'de üretiliyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

http://www.golftutkusu.com/topic/1632-dunlop-sp-sport-fm-800/

Burda biseyler var galiba bi incele istersen

Sadece aldım demiş, konu orada kalmış :)Google'ı karış karış aradım ama birşey bulamadım

kardeş bilader konu varken 2018 yazlık lastik seçimi diye neden buraya açıyon orda tartış laf kalabalığının anlamı nedir

• Forum kurallarına aykırı olmadığı sürece istediğim konuyu istediğim zaman açabilirim.Sürpriz yumurtadan çıkar ibi çıkıp bu yorumu yazmanın ne anlamı var ?
    Amma meraklısınız insanlara karışmaya ! Daha konunun nezaman açıldığından başlığından bi habersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 16 Mart 2018; 13:42:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Geçen yıl Nisan'da aldım i30 aracımda kullanıyorum şu ana kadar olumsuz diyebileceğim bir şey olmadı. Yumuşaklığı sessizliği ıslak kuru performansı vs her açıdan memnunum. Türkiye'de üretiliyor diye biliyorum.

Falken ve Dunlop arasında kaldık biz de arkadaşla. Sizin lastik ölçüleriniz nedir?
  • quote:

quote:

Geçen yıl Nisan'da aldım i30 aracımda kullanıyorum şu ana kadar olumsuz diyebileceğim bir şey olmadı. Yumuşaklığı sessizliği ıslak kuru performansı vs her açıdan memnunum. Türkiye'de üretiliyor diye biliyorum.

Falken ve Dunlop arasında kaldık biz de arkadaşla. Sizin lastik ölçüleriniz nedir?

205 55 R16.
  • quote:

quote:

quote:

205 55 R16.

Teşekkürler hocam.

@Leo

@Titanio

• Bende dunlop fm 800 almak istiyorum ama lastik piyasada bulunmuyor İstanbuldayım aradığım bayiler kapora bırak lastik gelince sana ayıralım diyorlar bildiğiniz karaborsa benim ölçüler de zor bulunan cinsten 185 55 15 kapora bırakıp beklemek de istemiyorum sonra bugün gelecek yarın gelecek diye bayii ile sürekli sinir harbi yaşamak istemiyorum. Diger lastik firmaları 2018 lastikleri piyasaya sürmüşken dunlop neyi bekliyor neden bekliyor anlamış değilim

• Bende dunlop ve nokian line arasında kalmış dunlop bulamamış nokian almaya gidip sava almış biriyim...

Sava nın kış lastikleri çok tutuluyor (nokian wr d4 den önce kullanmış hayran kalmıştım) ... Biraz ona kandım. Birazda Türkiye üretimi ve 2018 olmasına kandım..

Bi inceleyin isterseniz...

Tavsiye edermiyim.... Henüz bir şey diyemem daha yaklaşık 1 hafta oldu takalı çok erken yorum yapmam için... (sadece yumuşak ve konforlu diyebilirim şimdilik)

Ancak sadece etiket değerlerine bakıp alacaksanız lastiği o zaman sizi tatmin etmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: muyguc

Bende dunlop fm 800 almak istiyorum ama lastik piyasada bulunmuyor İstanbuldayım aradığım bayiler kapora bırak lastik gelince sana ayıralım diyorlar bildiğiniz karaborsa benim ölçüler de zor bulunan cinsten 185 55 15 kapora bırakıp beklemek de istemiyorum sonra bugün gelecek yarın gelecek diye bayii ile sürekli sinir harbi yaşamak istemiyorum. Diger lastik firmaları 2018 lastikleri piyasaya sürmüşken dunlop neyi bekliyor neden bekliyor anlamış değilim

185 60 15 uyuyo mu aracına bi araştır, hem daha uygun fiyatlı olur hem de bulunur piyasada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muyguc

Bende dunlop fm 800 almak istiyorum ama lastik piyasada bulunmuyor İstanbuldayım aradığım bayiler kapora bırak lastik gelince sana ayıralım diyorlar bildiğiniz karaborsa benim ölçüler de zor bulunan cinsten 185 55 15 kapora bırakıp beklemek de istemiyorum sonra bugün gelecek yarın gelecek diye bayii ile sürekli sinir harbi yaşamak istemiyorum. Diger lastik firmaları 2018 lastikleri piyasaya sürmüşken dunlop neyi bekliyor neden bekliyor anlamış değilim

195/50r15 de kullanabilirsin.

@True_Sun
    Ben de ekonomik fiyatlı olması sebebiyle Nokian Line yazlık almıştım 2014 senesinde. 3sene 55bin km kullandım. izmir sıcağında 3. yazı ancak görebildi. 2014 yılında alırken rakipleri set olarak 800tl'ye gelirken 570tl'ye set almıştım. Parasını düşününce 3yılda gayet iyi iş yaptı. İlk yıl özellikle ıslakta çok güzeldi.

Yerine falken ze914 alacaktım ama hiçbir yerde bulamadım. Hankook ventus prime2-3 baktım bulamadım. Sonrasında etiket değerleri hoşuma gitti pirelli p1 verde aldım.
    sök tak dahil takım 900e geldi ama ıslak tutuşu, sessiz lastik olmaları ve dayanıklı çıkmaları sebebiyle beğendim. 195/50r15 bu arada ölçü. 9bin km olmuş 5ayda. bi kere kardeşim jant yamulttu lastiğe bi şey olmamış başarılı buldum.

Kendi şahsi aracımda pirelli p7 225/45r17 lastik var. p7 de p1 verde'nin aksine ıslakta hoşuma gitmedi. Kuruda iyi de ıslakta normal kalıyor.

Anneme aldığım aracın üzerinde ise falken ze914 vardı. 30bin km kullanılmış 2-3yaşında mı neydi lastikler. ufaktan kılcak çatlaklar başlamış ama yol tutuşunda frenlemesinde bi şey yok.

2-3hafta önce boluda bir arkadaşımın aracını kullandım, 2014 üretimi dişleri bitmek üzere olan dunlop fm800(yanılmıyorsam bu model veya sp max da olabilir) vardı. ıslakta karda bitik lastiğe göre iyi yol tutuyordu. Bir sonraki lastiğim dunlop fm800 olabilir. Islakta bir çok kullanıcı lastiği övüyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.