Şimdi Ara

DUNLOP SP SPORT FM800 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
86.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hankook v.p3 al.Bildin son testinde 1 numara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Dunlop'a yakın hissediyorum kendimi bir süredir. Kötü bir yorum görmedim şimdiye kadar. Fiyatına göre verdiği performans yeterli duruyor yorumlarda. Açıkçası şimdiye kadar Kormoran idare ettiyse, her yönüyle Kormoran'dan iyi görünen bu lastik de fazlasıyla yeter gibi görünüyor. Bugün siparişi vereyim
  • Rusya' da bir arkadaş test etmiş. 60 yanağa göre virajlarda yol tutuşu fena gözükmüyor.
    https://youtu.be/GvKq0wmlD0E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 1 Mayıs 2018; 12:18:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon doe

Dunlop'a yakın hissediyorum kendimi bir süredir. Kötü bir yorum görmedim şimdiye kadar. Fiyatına göre verdiği performans yeterli duruyor yorumlarda. Açıkçası şimdiye kadar Kormoran idare ettiyse, her yönüyle Kormoran'dan iyi görünen bu lastik de fazlasıyla yeter gibi görünüyor. Bugün siparişi vereyim
    Bence verin hocam kesinlikle sizi memnun edecek kalitede bir lastik. Zaten karmoran dan sonra farkı göreceksiniz. Şimdiden hayırlı olsun

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Bakalım nasıl çıkacak lastikler. İyi günler dilerim

• 1 ay kadar önce 2012 A6 aracıma 245/45/18 Dunlop FM 800 aldım Almadan önce çok araştırdım. Aldığıma İnanın çok pişman oldum. Çok dehşet seviyede kabine yol sesi alıyor. Düşünün A6 konfor odaklı bir araç süspansiyonları oldukça yumuşak araca statik ve dinamik balans yaptırdım gene aynı hiç memnun kalmadım. Daha önce kullandığım Conti ve Michaelında böyle bir sorun yaşamadım. Belki başka boyutlarda aynı markada sorun yaşamayan arkadaşlar vardır ama ben hiç hoşnut kalmadım. Yol tutuşu güzel fena değil yağışlı havalarda hiç denemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

Bügün 225/45/17 94w ebatında Dunlop Fm800 lastiği aldım. 205/55/16 Petlas kışlıkları çıkartınca konfor anlamında ciddi fark olmadı.Lastik yapısı sert değil.Ancak lastik sesi beklediğimden biraz fazla.Oysa kullandığım kışlıklara oranla desibeli daha az.

Henüz 30km yol yaptın ,yol tutuş ve frenleme ile ilgili bir fikir okuşmadı
    Nedir şu anki durum.
    Yorum, fikir, beğeni ya da beğenmeme ve nedenleri????

hort oldu ama, en azından 1 yıl sonra nedir ne değildir kullanandan öğrenelim

Edit: aptal browser 1 sene öncesindeki mesajda dondu.
    mesajı yazdıktan sonra yeniden yüklenince gördüm diğer iletileri.
    sirion için 175x65x14 düşünüyorum ben de (205x55x16 derdi var bir de ama onda şüpheliyim dunloptan.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 3 Mayıs 2018; 12:19:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wildboyankara

1 ay kadar önce 2012 A6 aracıma 245/45/18 Dunlop FM 800 aldım Almadan önce çok araştırdım. Aldığıma İnanın çok pişman oldum. Çok dehşet seviyede kabine yol sesi alıyor. Düşünün A6 konfor odaklı bir araç süspansiyonları oldukça yumuşak araca statik ve dinamik balans yaptırdım gene aynı hiç memnun kalmadım. Daha önce kullandığım Conti ve Michaelında böyle bir sorun yaşamadım. Belki başka boyutlarda aynı markada sorun yaşamayan arkadaşlar vardır ama ben hiç hoşnut kalmadım. Yol tutuşu güzel fena değil yağışlı havalarda hiç denemedim
    Merhaba,
    Lastiğin modeli FM800 olduğuna emin misiniz ? Ebat listesinde sizin yazdığınız ebat mevcut değil. FM800'de olan ebat 245/40R18.. Siz 245/45R18 demişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

Nedir şu anki durum.
    Yorum, fikir, beğeni ya da beğenmeme ve nedenleri????

hort oldu ama, en azından 1 yıl sonra nedir ne değildir kullanandan öğrenelim

Edit: aptal browser 1 sene öncesindeki mesajda dondu.
    mesajı yazdıktan sonra yeniden yüklenince gördüm diğer iletileri.
    sirion için 175x65x14 düşünüyorum ben de (205x55x16 derdi var bir de ama onda şüpheliyim dunloptan.)

Alıntıları Göster
    Lastikten genel anlamda memnunum.. Limitlerini zorlamayan normal bir sürücü için gayet yeterli bir lastik.Özellikle ıslak zeminde frenlemesi çok iyi.ABS kolay kolay devreye girmiyor.
    Sıkça Edirne-İstanbul yolculukları yapıyorum.Otobanda çok farklı tiplerde asfaltın kullanıldığı bölümler var.Bzı bölümlerde sıfır lastik sesi gelirken bazı bölümlerde ( pütürlü asfalt kısımlar) ciddi ses yapıyor. Lastiğin ses seviyesi sanki etiket değerini yansıtmıyor gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon doe

Aldınız mı lastiği hocam , almadıysanız bir lastik önerim olacak ...

DUNLOP SP SPORT FM800

DUNLOP SP SPORT FM800

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Sadece Yazlik icin kullanacaklar icin Tam bir fiyat performans lastigi gibi duruyor, bilgilendirdiginiz icin tesekkurler. Standart Lastik alinmasi yerine Uygun fiyatli UHP + enerji verimliligi ve uygun fiyat, ama tabi bir CSC6 Performansi beklememek lazim.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Sava/Intensa-UHP-2.htm

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, evet aldım lastikleri. Lastikleri beğendim diyebilirim, frenlemesi güzel. Açıkçası yıllanmış Kormoran lastiklerden sonra yeni ne taksam iyi gelecekti :). Bakalım bir 10 15bin km sonra ne olacak. Öneriniz için çok teşekkür ederim. Dikkate alabilirdim, fakat aldım artık. Umarım ihtiyacı olan diğer arkadaşlar önerinizden faydalanır.
  • ognemir kullanıcısına yanıt
    Evet fm800 var hocam ilan kodu 552645215

• Dunlop ile Falken aynı fabrikada uretiliyormus sanırım, aralarında kalite farkı çok varmıdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: wildboyankara

Evet fm800 var hocam ilan kodu 552645215
    Hocam o ilandaki arkadaş lastiğin ebatını gizlemiş.. Sizin lastiğin ebatı varmış ama o ebatın etiket değerleri o kadar da iyi değil.. Yük endeksi 100, bu epey sert bir lastiktir.Ses yapması normal
     DUNLOP SP SPORT FM800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 7 Mayıs 2018; 11:52:18 >

• dün 205 55 17 fm 800 dunlop aldım . çok araştırdım bu ebatta en ucuz lastik rikken felan var 340 lira . tanesini 375 e aldım lastik gayet güzel duruyor . biraz kullanıp görüşlerimi size yazarım. yakıt:c , ıslak ve kuru zemin :a db:69 . trabzonda kullanacağım için ıslak zemin performansı A olduğu için bunu aldım. aynı ebatta michelin , bridgestone felan 750 felan dediler. dunlop bayiine gittiğimde bayinin sahibi arabasını gösterdi fm 800 kullanıyor. çok memnunn kalırsın dedi. bende açıkçası kötü yorum fazla duymadım. fiyata göre ideal bi lastik olabileceğini düşünüyorum. 100 km yol yaptım ses felan duymadım virajlarda da gayet başarılıydı.
  • aspergersendrom01 kullanıcısına yanıt
    2 yıldır bu lastiği kullanıyorum. Gayet yeterli. Hiçbir sorun yaşamadım, aksine frenlemede yağmur-kuru olsun çok dengeli.

• Kisa sure olmasina ragmen simdilik memnun kaldigim bir lastik fm800 185/55 r16 ebatlarinda.

Eski lastiklerim petlas velox pt741 di ve onlardan da memnundum, kar disinda her firsatta cokta zorladim hic bir virajda birakmadi kendini. Hic abs devreye girmedi, hic patinaja kalmadi. Hic balon yapmadi, senelerce ne yollarda kullandim banamisin demedi deforme olmadi. Parasinin hakkini fazlasiyla verdi.

Fakat sert ve konforsuz bir lastik, performansi ve saglamligi ise cokca yeterli bence.

Sag on lastige vida girince degisiklik olsun diye fm800 leri taktirdim set olarak. Yumusaga yakin bir lastik oldugu icin daha konforlu oldugu asikar, tutunmasi da suan icin yeterli gorunuyor. Henuz zorlama sansim olmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 6 Eylül 2018; 20:29:3 >
  • 215 -55-18 fm800 ile muadil falken arasında 50 tl fark var ,yorumlara gore dunlop alacagım ,yazlık lastık ,bu arada yazlık ile 4 mevsim denilen lastik aynımıdır ?
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Yazlik baska, 4 mevsim baska kardes.

İstanbul sartlarinda bence 4 mevsime hic luzum yok. Kac kere kara kis buz goruyoruz ki.

4 mevsim biraz yazlik biraz kislik ama ikisindede tam degil. Hatta kisa daha yakin oluyorlar ve kisa surede yazin tutunma ozelligini oldukca kaybediyorlar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.