Şimdi Ara

DUNLOP SP SPORT FM800 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
86.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sizlere bir sorum olacakta fikrini öğrenmek istiyorum.

benim ön ve arka farklı ebatlarda fabrika çıkışı ;

- 225 45 17
    -245 40 17
    acaba diyorum 4 üne de bu dunlop modelinin 245/45R17

taksam ne düşünürsünüz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome bob -- 9 Eylül 2018; 11:37:34 >
  • Yeni aldım sayılır, rodajı bitti. Michelin'den sonra sert kaçıyor biraz. Fakat 245-45-18 ebatında michelin 1100 lira, dunlop'u 480 liraya aldım. Gerisini siz düşünün. Yol tutuş iyi. Fakat çakıllı asfaltta michelin'den fazla ses yapıyor.

Gene de fiyatının lastiği mi ? Dibine kadar.
  • 1 yıldır kullanıyorum insignia'da gerçekten fiyatına göre çok iyi lastik özellikle ıslak zeminde acayip iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsome bob

merhaba arkadaşlar,

- 225 45 17
    -245 40 17

taksam ne düşünürsünüz ?
    öneri verecek olan var mı?
  • aspergersendrom01 kullanıcısına yanıt
    Hocam lastikler nasil fm800 ler,bende aynisindan almayi dusunuyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plus45 P kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet memnunum yaklaşık 7-8 bin yaptım sessiz sıkıntısız bi lastik . Eski arabamda ani frenlerde ABS hemen devreye girerdi yine aynı arabadan aldım bu lastiği aldım alalı ABS devreye girmedi . Hiç parti atmadı . Fren mesafesi biraz uzun gibi geldi bana belki de balatalarım eskidi ondan . Ama tavsiye ederim yumuşak ve sessiz bi lastik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aspergersendrom01 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• Arkadaşlar merhaba, ben de bu lastiklerden almak istiyorum. Şu an araştırdığım kadarıyla fiyat performans lastiği gibi. 185/65/R14 ölçülerinde 2017 50. hafta üretimi 240tl, sizce 200-250tl aralığında nasıl bi lastik ? Ya da bu aralıkta başka tavsiyesi olan var mı ?
  • cimrilikte son nokta .. arabayı sat 4 u de aynı ebat lastıklı bır arac al bence
  • Arkadaşın subaru forester aracına lastik bakıyoruz. Yokohama artık yok malum. Falken ziex 914 bakarken onun artık 310 ile yer değiştiğini gördük. 914un zamanla kalitesini kaybettiğini okudum yurtdışı sitelerde. 310 daha yeni olduğu için bir bilgi yok şuan. Hb de 310la aynı paraya satıldığını görünce ordan buraya geldim ve yorumlar gayet iyi görünüyor. Ama forester gibi ağır bir araca uyarmı o soru işareti şuan.

• arkadaslar lastık harıka onerırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsome bob

merhaba arkadaşlar,

- 225 45 17
    -245 40 17

taksam ne düşünürsünüz ?
    Sanırım araç c180 amg paket. Eğer öyleyse sakın ama sakın ölçüyü değiştirmeyin en fazla bir hafta sonra orjinal ölçüye dönersiniz.

Çok fazla titreşim ve balans tutmama sorunu oluyor, ayrıca balans sorunu nedeniyle yol tutuşu bozuluyor ve güven vermiyor.
  • JackDaniels kullanıcısına yanıt
    310 alin.

• 195/55/R16 ebatları için aracım Clio 4;
    Şuan üzerinde Continental EcoContact 5 var(2012 üretim - çatlaklar ve eski olmasına rağmen ses dışında abs vs yaşamadım - rampa yukarı olduğunda ıslak zeminde kayıyor), bir kaç lastik arasında kaldım diyebilirim. Ara bir değerde olduğu için lastik boyutları fiyatlar normalden yüksek. Bu yüzden iki ayrı skalada yorum almak istiyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

Uygun fiyatlı olarak benim tespitlerim (300-350 tl)

1-) Falken Ziex ZE914 Ecorun 195/55R16 87V C B 70dB
    2-) Dunlop SP Sport FM800 195/55R16 87V E A 69dB
    3-) Petlas Imperıum Pt535 195/55R16 87H E B 71dB
    4-) Falken Ziex ZE310 Ecorun 195/55R16XL 91V E A 69dB

Biraz daha fiyat konusunda açıldığımızda (450 tl ve üzeri) karşıma çıkan modeller ise;

1-) Goodyear EfficientGrip Performance 195/55R16 87H B A 68dB (4 kanallı versiyon)
    2-) Continental ContiEcoContact 5 195/55R16 87H B C 72dB (Üzerindekilerden memnun kaldığım için)
    3-) Nokian Line 195/55R16 87H C B 71dB (Nispeten diğer seçeneklerden ucuz)
    4-) Hankook Kinergy ECO 2 195/55R16 87H B A 71dB
    5-) Hankook Ventus Prime3 195/55R16 87V C B 71dB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerShot58 -- 26 Ocak 2019; 0:5:11 >

• Astra J aracım için lastik arayışındayım. 215/50/17 gibi lanet bir ebatı var. Bir boy düşük ebattaki lastiğin iki katı pahalı malum.

Aracın üzerinde Hankook VP 2 var. Araç 43 bin Km'de Lastikler 2013 Nisan üretimi fabrika çıkışı lastikler. Her hangi endişe verici bir durum olmamasına rağmen yıl olarak eskimesinden ötürü değiştireğim lastikleri.

Continental Premium Contact 6 ve Michelin Primacy 4 düşünüyorum fakat malum fiyatları tanesi 750 TL ile 900 TL arasında gidip geliyor.

Dunlop FM 800 450 TL civarı fiyatı var. Nerdeyse yarı fiyatına. Aracımın süspansiyonları yol tutuş odaklı ve sert.

Yorumlarsanız sevinirim kısa süre içinde alacağım lastikleri.

• we[AGRA] kullanıcısına yanıt
    Ne yumuşak ne de sert bir lastik.
    Bu lastiği Continental Eco Con. yerine Astra j de kullanıyoruz. Araç biraz daha sertleşti.

• ognemir kullanıcısına yanıt
    İşte bu benim için iyi değil araç zaten sert. Fiyat farkı az olsa hiç düşünmeyeceğimde 4 lastiğe 3000 TL küsür para vermek sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

İşte bu benim için iyi değil araç zaten sert. Fiyat farkı az olsa hiç düşünmeyeceğimde 4 lastiğe 3000 TL küsür para vermek sıkıntı.
    Falken ler biraz daha yumuşak hamurlı, hem biraz daha hesaplı. Bilindik markaların fiyatları almış başını gitmiş.

• we[AGRA] kullanıcısına yanıt
    Birde bşzim aracın orijinal ebatı, 225-50-17.. Sen ebata yanlış bakmış olabilir misin

• ognemir kullanıcısına yanıt
    Arac 2013 Astra J 1.4 Turbo Sport. Orjinal ebatları 215/50/17.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.