Selam arkadaşlar, ben aracıma yol bilgisayarı taktırmaytı düşünüyorum. 2004 ls civic. bunu yaptırmam mümkün müdür? orjinaline benzermi yada daha iyisini yaptırma imkanım varmıdır?
yardımcı olursanız sevinirim..
YOL BİLGİSAYARI ÇOK GÜZEL VE GEREKLİ BİR ŞEY AMA SONRADAN TAKILIYORMU VE TAKILIYORSA MALİYETİ NE KADR OLUR BİLMİYORUM
takılacagını sanmıyorum ama ustalar daha iyi bilir tabi
Takılmıyor diye biliyorum,servise bir sor...
seviste benim arabaya yol bilgisayarına benzeyen bişe taktılar ama inan hiç bir espirisi yok. cdplayer altında kaset sürücüsü vardı, onu iptal ettirdik yerine taktırdık onu. Sadece termometre, saat ve gerekli honda numaralarını gösteriyor, bide kaç saattir yolda olduğunu görüyorsun mavi üzerine beyaz yazılı, bilen bilir
quote:
Orjinalden alıntı: Untouch
seviste benim arabaya yol bilgisayarına benzeyen bişe taktılar ama inan hiç bir espirisi yok. cdplayer altında kaset sürücüsü vardı, onu iptal ettirdik yerine taktırdık onu. Sadece termometre, saat ve gerekli honda numaralarını gösteriyor, bide kaç saattir yolda olduğunu görüyorsun mavi üzerine beyaz yazılı, bilen bilir
ne kadara maloldu ? resim varsa koyabilirmisin
dostum evet resim bekliyoruz senden, ve de hangi işlevleri var,detaylı olarak tanımlarsan sevinirz..fiyatını da unutmazsın umarız... saygılar...