Bildirim
yol bilgisayarında ortalama hız??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uzun yolda sürekli hızlı gidersen ortamama hız yükseliyor ama şehir içinde ortalama hız dur kalklardan dolayı düşük cıkıyor ve gercektende sürekli 100 km hızla sürekli 100 km gidemiyorsun o yüzden düşük cıkıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: ankara33
uzun yolda sürekli hızlı gidersen ortamama hız yükseliyor ama şehir içinde ortalama hız dur kalklardan dolayı düşük cıkıyor ve gercektende sürekli 100 km hızla sürekli 100 km gidemiyorsun o yüzden düşük cıkıyor
Şehir içi durumu her açıdan etkiliyor -
ortalama hız süreye göre ölçülür sen uzun yola çıkmadan önce sıfırla ve ne kadar hız la gidersen onun ortalamasını görürsün -
90'la giderken sıfırlama düğmesine bastım. Yaklaşık 1 saat hiç 100'ün altına düşmedim. Yine de ortalama 85'in üstüne çıkamadım. -
demek senin yol bilgisayaraı iyi bir derse ihtiyacı var. sen bi ibreyi sonuna daya aklı basına gelir -
quote:
Orjinalden alıntı: cebelli
demek senin yol bilgisayaraı iyi bir derse ihtiyacı var. sen bi ibreyi sonuna daya aklı basına gelir
iyi fikir -
bende yariste 100 ile giderken sabit sifirladim ortalam hiz 93 falandi... ki en az 2-3 km hic bozmadan gittim hizi..... sanirim km saatleri radara yakalanmiyalim die yüksek gosteriyor -
olmadı tanıdık bi polisle anlasın tam yanından geçin bakalım sizdeki yuz polis amcanın radarında kaç gosterecek. nasıl fikir ama -
sonucunda 100 ytl lik ödül vermeyelim polise
quote:
olmadı tanıdık bi polisle anlasın tam yanından geçin bakalım sizdeki yuz polis amcanın radarında kaç gosterecek. nasıl fikir ama
-
quote:
Orjinalden alıntı: skygurkan
90'la giderken sıfırlama düğmesine bastım. Yaklaşık 1 saat hiç 100'ün altına düşmedim. Yine de ortalama 85'in üstüne çıkamadım.
demekki senin kadran %15-17 gibi fazla gösteriyor.
quote:
quote:
olmadı tanıdık bi polisle anlasın tam yanından geçin bakalım sizdeki yuz polis amcanın radarında kaç gosterecek. nasıl fikir ama
ben onu daha tehlikesiz biçimde aydın izmir otobanında selatin tüneli girişinde yapıyorum
orada radar var hız 80 den yüksekse
tünel içinde hız 80 km dir sizin hızınız 230 km diye uyarı veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cncrd -- 5 Ekim 2006; 12:42:55 >
-
ama ustatya 80 ile gidilecek yerde 230 ile gidilirmi. gıcıklık oldun diye tunelin sonuna duvar cıakr yusek hızdan dolayı dikkat et sen -
cikista 2 ytl yerine 242 ytl alirlar sizin hiziniz 230 un bedeli derler bi gün
quote:
ama ustatya 80 ile gidilecek yerde 230 ile gidilirmi. gıcıklık oldun diye tunelin sonuna duvar cıakr yusek hızdan dolayı dikkat et sen
-
-
hız eşittir yol bölü zamannnn :)
trafik ışıklarında durunca zaman devam ediyor ancak hızın 0
uzun yolda düşük çıkmasının nedeni ise arkdaşlarında dediği gibi araçların hızları yaklaşık %3 civarında fazla göstermesi. bunu kasıtlı yapıyor otomobil firmaları hatta saab gbi markalar hız skalarını doğrusal bir dilimleme ile yapmıyorlar yani ilk başlarda rakamların araları açık açık daha sonra sıklaşıyor böylelikle 90 la giderken ibren daha dik oluyor ve insanda hızlı gidiyor hissi yaratıyorr -
quote:
ama ustatya 80 ile gidilecek yerde 230 ile gidilirmi. gıcıklık oldun diye tunelin sonuna duvar cıakr yusek hızdan dolayı dikkat et sen
yok canım lafın gelişi o tünele istesemde 230 la giremem hafif virajdan sonra giriliyor o tünele 230 la ancak tünelin yan duvarına girerim
ama 130-140 la denedim benim km'de sapma yok yada benim kadrandaki kadar radar da sapma var
zaten tünele girince hızı düşürüyorum
bu ölçme tünele yaklaşık 100 metre kadar oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cncrd -- 6 Ekim 2006; 13:08:40 >
-
valla ben aydindan izmir donusu yarisle 190 ile dondum o viraji .... tünele girmeden 120 inmistim.... senin arac ne yaris donuyorsa meganesa aracin rahat doner 210 falan....
quote:
Orjinalden alıntı: cncrd
quote:
yok canım lafın gelişi o tünele istesemde 230 la giremem hafif virajdan sonra giriliyor o tünele 230 la ancak tünelin yan duvarına girerim
ama 130-140 la denedim benim km'de sapma yok yada benim kadrandaki kadar radar da sapma var
-
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
valla ben aydindan izmir donusu yarisle 190 ile dondum o viraji .... tünele girmeden 120 inmistim.... senin arac ne yaris donuyorsa meganesa aracin rahat doner 210 falan....
quote:
Orjinalden alıntı: cncrd
quote:
hiç denemedim bana 230la dönülmez gibi geldi.
kamyon faktörünüde unutmamak lazım 230 la virajı dönerken kapışan 3 kamyon gelirse kamyon kasasına aksesuar oluruz
-
ya konuyu niye hortlattınız ayrıca bu sapma galiba ani hızlanmadan sonra oluyor sonra o sapma geri normal haline geliyor bunu forumda daha önce açmışlardı benim radarda hep aynı km çıkıyor çünkü -
yaw arkadaşlar ben şöle düşündüm arabaların kadranlarında belli bi sapma var ya mesela son hızı 180 olan arabaların kadranında 220 fln görüyoruz böle bi durumda kadran sapmalı değeri bilgisayar sa gerçek değeri gösteriyo olabilir mi???
Benzer içerikler
- gaz kelebeği tekleme yaparmı
- antifiriz nereye konur
- lpg beyni donuyor ne yapmalıyım
- sigorta şirketleri yedek parça tedarik süresi
- motor bağırıyor araba hızlanmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X