Şimdi Ara

Yolda yürürken tipe bak denmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tipini beğenen ve sürekli çevresinden yakışıklı diye iltifatlar alan birisiyim. Geçen yolda yürüyordum güneş vardı kaşlarımı çatmıştım ve 16-17 yaşlarında bi çocukla göz göze geldim. Sonra kafamı yere eğdim ve 2 saniye sonra o çocuk yanındaki arkadaşına tipe bak dedi ama beni kastetti bundan eminim. Sebebi ne olabilir bunun yani en azından ortalama bi tip olduğuma eminim de insanın modu düşüyor hatırlayınca. Fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki iyi anlamda demiştir

• Bazı anılar vardır hatırladıkça iç burkar.

• Öyle diyenlerin allah belasını versin kardeş canını sıkma sen. Kendi haline bakmazlar sağa sola laf söyler kılçıklar. Gırtlağına yapışsan yemin eder ağlar bişey demedim diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Öyle diyenlerin allah belasını versin kardeş canını sıkma sen. Kendi haline bakmazlar sağa sola laf söyler kılçıklar. Gırtlağına yapışsan yemin eder ağlar bişey demedim diye.

Hocam başınıza gelseydi anlardınız insanın cidden morali bozuluyor artık kendi tipimi sorgulamaya başladım

• beni gördükleri zaman ağzıyla "cık cık cık" yapıp, "Allah"a şükrediyorlar (yüksek sesle).
    bu benim rutinim oldu. hatta en son bugün yaşadım.
  • Bana öyle deseydi, döverdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle diyen tipler maksimum 18 yaşındadır.Eğer büyüksede olgunlaşamamıstır,ruhu hala ilkokul seviyesindedir,kekodur,kavga etmek için bahane arıyordur.Öyle gerizekalıları çok gördüm takma geç zaten öyle diyenlerin çoğunluğu hilkat garibesi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

Öyle diyen tipler maksimum 18 yaşındadır.Eğer büyüksede olgunlaşamamıstır,ruhu hala ilkokul seviyesindedir,kekodur,kavga etmek için bahane arıyordur.Öyle gerizekalıları çok gördüm takma geç zaten öyle diyenlerin çoğunluğu hilkat garibesi gibi

Haklısın hocam az önce ayna karşısında kaşlarımı aşırı çattım ve cidden çok sert duruyorum belki o garibine gitmiştir ki zaten tipi de tam kekoydu muhtemelen kavga için bahane arıyordu. :/

• O yine çocuk. Benim ense biraz açıktır. Bir gün yolda yürüyorum. Bir tane kız yanında da manitası arkamdan geliyorlar. Kız şu enseye bak şap diye yapıştıracaksın dedi sonra mal mal gülüştüler. Herhalde yanındaki avrat kılıklıya güveniyordu. Döndüm baktım. Bir şey söylesin de ikisininde tipini seveyim diye ama benle göz göze gelince yemedi tabi. Kısacası böyle seviyesiz insan müsvetteleri her yerde hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

O yine çocuk. Benim ense biraz açıktır. Bir gün yolda yürüyorum. Bir tane kız yanında da manitası arkamdan geliyorlar. Kız şu enseye bak şap diye yapıştıracaksın dedi sonra mal mal gülüştüler. Herhalde yanındaki avrat kılıklıya güveniyordu. Döndüm baktım. Bir şey söylesin de ikisininde tipini seveyim diye ama benle göz göze gelince yemedi tabi. Kısacası böyle seviyesiz insan müsvetteleri her yerde hocam.

Vay şerefsizler

• Bu kendini bilmezler genelde insanların yaptıklarına, tipine vs. sine laf atıp dururlar. Genelde hayattan bezmiş tiplerdir. Kendileri iplenmediği için diğer insanlarında kendileri gibi olmasını isterler.Bence kendi tipine bakmayıp sağda solda milleti eleştiren orangutanlara yapılacak müdahale iplememek ya da ayarı verip oturtmaktır.

Edit:Ayrıca bunlar masum insanlara genelde (kendi) partneri varsa laf atarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B42760104 -- 27 Nisan 2017; 21:32:23 >
  • Saygısızlık ve ahlaksızlıktır. İnsanlığı şüphe edilir öyle kişilerin. Üzerine fazla düşünmene gerek yok, seni ancak insan olanlar anlar, bu ahlakını kaybetmiş yaratıklar değil çünkü bu dünyada onlara anlama kabiliyeti verilmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 27 Nisan 2017; 21:46:42 >
  • kardeş kafanı eğmicektin dikdik bakcaktin bakalim hala devam edebilecekmiydi

• Ulan keşke bana mı dedin diyip üstüne gitseydim ya

• Up

• xKisaBoylu X kullanıcısına yanıt
    Hocam çevreniz sizi yakışıklı bulurken sokakta birinin lafını mı kafaya takacaksınız? Boşverin.

• lisede arkadaşlara denk gelmiştim bahçede beni görünce apotheon mesela, onun gibilerin sevişebilmesinin tek yolu bu. o yüzden bu dünyada o da gerekli. gibi bir şey dedi konuşmanın devamında anladım ki fuhuş doğru mu değil mi onu tartışıyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saçmasapansözler

Hocam çevreniz sizi yakışıklı bulurken sokakta birinin lafını mı kafaya takacaksınız? Boşverin.

Teşekkürler hocam da aklıma geldikçe içim bi cız ediyor umarım geçer bi kaç güne :D

• xKisaBoylu X kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kız sakallarimi kestim diye ne kadar çirkin olmuşsun dedi gram takmadım. Kendinizle barışık olduğunuz sürece problem yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.