Şimdi Ara

Yoldaki çukurun sebep oldukları... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Ön cam çukura düştün diye mi çatladı, önceden mi çatlaktı?

Eğer çukura düşünce olduysa,,,

Evet, ilginç. Şase zayıf demek ki.
    Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_ari -- 31 Aralık 2014; 9:40:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Sonra bu arabada tirim sesi var. Kalitesiz bu arac.
    Arabalarin dagilmadigina sukretmek lazim. Bende gecen Sile yolunda koskoca otoban dersin bahsettiginiz gibi bir cukura girdim. Resmen icim acidi arabayi o hale sokunca.

Cekmekoy ozyegin universitesinin oralar berbat . Benim de balans gitti . Artık çukurları Ezbere biliyorum ama ozyegin Üniversitesine üstgeçite yapalım derken mahvettiler yolu Allah belalarını versin ne diyim .

Iki tarafta da sag şeritten gidilmiyor .

Aman arkadaslar Tasdelen i gecene kadar Sag serit kullanmayın o yolda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde dün gece izmir'de eve dönüş yolunda yağmurdan oyulan asfalttan aniden önüme çıkan çukura girmemle ön sağ lastiği patlattım. Sizede geçmş olsun.
  • Lastik marjadi neydi?

• Cok gecmis olsun. En buyuk kazanız bu olur inşallah.

Lastiği cepten yaptırmayın bence bırakın Kasko bozulsun. Seneye en fazla 100-200 fazla ödersiniz hatta farklı firmalarla pazarlık yapar daha uyguna bulabilirsiniz.

Kasko bu durumlar icin vardır.

• Geçmiş olsun. Bu ülkede arabaların bu yüzden erken yaşta bir çok parçası değişiyor.

Allah cana vermesin ne diyelim
  • Ben de minibüsü Keçiören' de çukura düşürmüştüm. Üzerinde yük lastiği olmasa kesin patlardı. Önden çıkan sesi tarif bile edemem.
  • Kaldırım taşı ile oluşturulmuş kasis yapmayı başarmış istanbul belediyesi
    Önünde durdum yav burdan geçmiyeyim dedim fakat neyse çapraz filan bir denedim
    Ayar çektiğim halle altını vurdum.
    Üstüste harçlanmış küçük kaldırım taşlarıyla piramit pasta gibi kasis yapmış adamlar ban kere ban

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da köprülü alt geçitlerden geçerken sol şeritte tam lastiğin bastığı çizgiye mazgalları koymuşlar, hayır zaten sol şeritte adam süratli seyrediyor (90-100) kaçmaya çalışsa sağında araba solunda bariyer o hızla bir güzel o mazgala düşüyor. İnsanlar arabası ne olursa olsun bir tarafları terleyerek kazanıyor onun parasını bu kadar kolay olmamalı bazı şeyler. Geçmiş olsun hocam.
  • Tanidigin avukat yokmu ver uğraşsin sen niye ugraşican ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Ön cam çukura düştün diye mi çatladı, önceden mi çatlaktı?

Eğer çukura düşünce olduysa,,,

Evet, ilginç. Şase zayıf demek ki.
    Geçmiş olsun.

Sen altinda demir koltukla 2. Kattan atla bakalim nolcak.birde puf koltukla atla.

Orda kirilmayi saglayan aksine şasenin saglam olmasidir egilip bukulse kuvveti absorbe ederdi.

• aracin cukura girdigi yeri bi arastir.. dava acabilirmisin onu da arastir.. durumu bildiren bi trafik levhasi yoksa kamu davasi acabilir zararini tazmin edebilirsin.. gecen mucurda kayan bi arkadas zararini bu yolla tazmin etmisti.
  • Hocam geçmiş olsun
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın bu yollarda bende 17 inç jant ve ince yanak lastik kullandığıma çok pişmanım. Kimseye de tavsiye etmiyorum.
  • Daha kotusude olabilirdi lastikci tamir ettim der sonra 80 e cikinca lastik yarilip takla bile atabilirdiniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.