Şimdi Ara

Yollarda mantar gibi çoğalan DUMANI TÜTEN arabalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam ben genelleme yapmadım zaten ama gördüğüm duman atan arabalar hep dizel. Benzinli araba duman atıyorsa ve sürücü o şekilde biniyorsa bir daha direksiyona oturmasın zaten.

Benim tepkim göz göre göre bile isteye DPF iptal edip ya da içini boşalttırıp kullananlara. Yahu göz göre göre insanları zehirlemek değil mi bu ? Ben mi abartıyorum ? Yarın bir gün dumanı tüten aracın sürücüsüne saldırdı diye bir haber görürseniz bilin ki o benim. O derece rahatsız oluyorum ya.

• goodorevil kullanıcısına yanıt

Ekonomiyi nasıl etkiler bilmem ama İnsan hayatının önemi açısından Hurdaya yakın 20 yıl ve üzeri otomobiller Trafikten men edilmeli bence.

• bugün konuyu doğrulayan bi araç gördüm tofaş duman basıyor ve içi de dolu, full zarar, kimse keyfinden binmiyor bu araçlara kafasındaydım ama gerçekten işin toggu çıkmış, hurda ücreti verilip sembolik men edilmeli bu araçlar,

• Dumanı tüten arabalar evet çoğaldı. Fakat ben dumanı gerçektende baca gibi tüten kamyoncuların, otobüslerin, kamyonetlerin bi halt yapmamasına ayar oluyorum. Yahu asıl bunlar nasıl geçiyor birde senede 1 giriyor bunlar araba gibide değil muayeneleri.

Adamın umrunda değil bu araba neden "kara duman" atıyor diye

Yalan yok benim dizel aracımda kara duman atıyor ama "gazı kökleyince (kickdown) yapınca. Tabi bi 1.7 dti korsa gibi değil, elektronik sigarayı alt ayardan çekip bırakmışsınız gibi atıyor, akşamları görmek zor arkadan kaç defa video çektirdim göremedim ama ben aynadan baktığımda arkadakinin farına dumanların süzüldüğünü görüyorum. 1 sene dpf egrsiz bindim sonra hemen orjinaline döndüm hiç memnun kalmadım. Baktım kara duman gene devam ediyor, yazılım orjinal. Allah allah derken yani bi enjektörlere el atmadım o kadar. Sorun kesin enjektör. Bu konuda ciddiye alıp bi bosch servise gidemedim evet.

Ayriyetten forumda dpf egrsini iptal edipte beğenmeyip tekrar dpf egr aktif edeni göremezsiniz bu konuda hakkımı yedirtmem. Hele o dpfnin taşınıda çıkarttırıp yada deldirip (benimkini delmişlerdi) gidip dpfnin çıkması dahi olsa gidip alıp orjinale çevirttiren bir üye bulamazsınız (ben çıkma aldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 23 Haziran 2024; 4:54:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuyu açtıktan 5 ay sonra DPF sorunu yaşamama ne demeli peki ?  

• her önüme geçen araçlar kara kara duman çıkartıp üzerime bırakıyor mecburen yolumu değiştiriyorum bıktım artık

dizel araçlar komple yasaklanmalı hurdaya bırakılıp parçalara ayrılmalı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.