Şimdi Ara

Yolun Sonuna 2 Gün Kala Duygularınız? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
5.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: racikral11

kpss açıklanmadan umutlamayın bence

LYS sonuçları KPSS'den çok öncelikli..
    KPSS sonucuyla hemen bir yerleştirme söz konusu olmuyor malum..
  • 15'inden önce açıklanacağını sanmıyorum. İnsanları boşu boşuna ümitlendiriyosunuz.
  • Adamlar yazmış işte
    quote:

KPSS'ye ilişkin çalışmaların da bitmek üzere olduğunu, yetiştirebilirlerse sonuçları bu hafta açıklayabileceklerini,

demekki öncelikleri kpss olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner08

quote:

Orijinalden alıntı: hande_yıldız

ne 2 günü ya kim çıkarıyor böyle haberleri

Ne kadar meraklısınız 2 haftada açıklanmasına tamam biz cuma günü bakalım siz 2 hafta sonra bakarsınız sonuçlara

aga bırak. azı olan konuşuyor. 10 da açıklanırda öğrenir ona göre yol yordam belirleriz. bir sürü yapacak şey var ne kadar erken o kadar iyi.
  • Arkadaşlar banada bi yardımcı olun ya almancadan yanı yabancı dılden gırdım sınava okulun sıralaması 15.000 benımkı 25.000 sızce gelırmı cok kısı gırdı dıle oylesıne tercıh yapmıcaklar sıralama degısıcek dıyolar ama tedırgınım bı yardımcı olur musunuz lutfen
  • yolun sonuna 2 gün kala tırsmaya başladım.antakyadayım üzerimimizden 2 3 tane uçak-helikopter geçti son 5 dk da.dün de 8 yerde kasıtlı yangın vardı.ulan 1 ay kala savaştır başka .oktur gümbürtüye gitmeyelim.zaten bir tarafımızı yırttık,psikolojimizi bozduk üniversite için.aha bir helikopter sesi daha
    edit:valla bir helikopter daha geçti saat 00:39

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyxx -- 9 Ağustos 2012; 0:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyxx

yolun sonuna 2 gün kala tırsmaya başladım.antakyadayım üzerimimizden 2 3 tane uçak-helikopter geçti son 5 dk da.dün de 8 yerde kasıtlı yangın vardı.ulan 1 ay kala savaştır başka .oktur gümbürtüye gitmeyelim.zaten bir tarafımızı yırttık,psikolojimizi bozduk üniversite için.aha bir helikopter sesi daha

sen iyisi mi uza buralara, yoksa genç yaşında güme gidecen ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwdfbn

valla bende biraz korku var sıralamam 5074 odtü ceng 5560 dan almış inşallah gelir

sende bile korku varsa biz ölelim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: trigonex

quote:

yolun sonuna 2 gün kala tırsmaya başladım.antakyadayım üzerimimizden 2 3 tane uçak-helikopter geçti son 5 dk da.dün de 8 yerde kasıtlı yangın vardı.ulan 1 ay kala savaştır başka .oktur gümbürtüye gitmeyelim.zaten bir tarafımızı yırttık,psikolojimizi bozduk üniversite için.aha bir helikopter sesi daha

olm nereler oralar adres ver geliyim.bir helikopter-uçak daha geçerse gidip bakkaldan 3 kutu torpil alacam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trigonex

quote:

olm nereler oralar adres ver geliyim.bir helikopter-uçak daha geçerse gidip bakkaldan 3 kutu torpil alacam

ist
    boşuna mı BOUN diye yırtınıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

quote:

Orijinalden alıntı: emrenaz

ÖSYM Yerleştirme Sonuç Tarihi 17.08.2012

KYK Başvuru Tarihi 17.08.2012

Üniversite Kayıt Tarihi 03.09.2012-07.09.2012

KYK Kayıt Tarihi (Asıl) 03.09.2012-14.09.2012

KYK Kayıt Tarihi (Yedek) 17.09.2012 den itibaren 5 günlük süreçte tamamlanacaktır.

KYK Yurtları Açılış Tarihi 10.09.2012

Üniversite Eğitimleri Başlangıç Tarihi Eylül Ayının İkinci Haftasından İtibaren, En Geç Ekim Ayından İkinci Haftasından İtibaren Başlanılacaktır.

Her yere yaziyorsun bunlari.Verdigin tarihlerden bir tanesi bile tutmasin mesajlarini tek tek bulup ifsa edecem seni.Iyi ki bir geyik tutturdu tarihi,herkes muneccim kesildi sonra.

Harbiden, geyik ne düşünüyor bu konuda acaba

• Barajı geçen aday sayısı azalmadı mı buna rağmen neden geçen senekiyle aynı sürede açıklansın saçma yani . Ben de beklenenden erken açıklanacağını düşünüyorum 10u da biraz fazla erken gibi ama bi haftada açıklandığı olmuş yine neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

Bence bu Cuma fos çıkacak , 10 Ağustos çok yapmacık geliyor.Daha Sbs ortada yok , Kpss yok Lys yi araya mı sokacaklar ? Haftaya Cuma açıklanacak...

SBS 24'ünde diye biliyorum kardeşimden takip ediyorum biraz.
  • sanki 13 ağustosta açıklanır gibime geliyor sadece tahmin
  • ben de 10-15 arası açıklanacağını düşünüyorum.Ne kadar erken açıklanırsa daha iyi
  • Lan o kadar hesap kitap yaptık yok en ii ihtimal yok en kötü ihtimal şimdi bi bakıyorum da kendime sabır tükenince üstüne bi de asabın bozulması neyse gençlik sonuç olarak kahretsin yaa nere gelirse gelsin de bi an önce gelsin bi önemi yok yane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ddogru soleyin izmir katip çelebi yazan var mı yeni açılan bolumleri
  • 10 una açıklanırsa güzel olacaaak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccokoca

10 una açıklanırsa güzel olacaaak

bir an önce açıklansında önümüzü görelim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.