Şimdi Ara

Yönetici olarak çalıştırırken hata alıyorum YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ''devre dışı olduğundan veya ilişkili etkin aygıt olmadığından hizmet başlatılamadı'' arkadaşlar herhangi bir oyunu veya programı yönetici olarak çalıştırdığımda bu hatayla karşılaşıyorum. İnternetten araştırdığımda hizmetlerde bir ayarlamalar yapılması gerektiğini gördüm ama hizmetleri açtığımda da aynı hata geldi halbuki yönetici olarak çalıştırmadım. Belki kendi otomatik yönetici çalıştırıyordur. Benim ne yapmam lazım ne önerirsiniz bi bilgisi olan varsa teşekkürler..

• up up lütfen yardım arkadaşlar lütfen
  • yok mu yardım edecek arkadaşlar
  • up up
  • Yönetici haklarına sahip yeni bir kullanıcı oluştur. Onu kullanmayı dene. Düzelmezse format atman gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Yönetici haklarına sahip yeni bir kullanıcı oluştur. Onu kullanmayı dene. Düzelmezse format atman gerekecek.

Abi onun içinde yönetici çalıştırmak gerekiyor yönetici çalıştırmadan yapamazmıyız ? Formatla uğraşasım yok hiç 30 tl
  • arkadaşın dediği gibi yönetici haklarına sahip olan yeni bir kullanıcı açmanız gerekiyor, fakat windows bu özelliği yalnızca yönetici üzerinden yapacağı için yine aynı hatayla karşılaşmanız olasıdır.

Yönetici hesabını oluşturabilmek için şu adımları takip edin:
    *Bilgisayarınızı yeniden başlatın
    *Bilgisayar yeniden açılırken F8 tuşuna seçim ekranı glene kadar durmadan basın
    *Seçim ekranından güvenli kip(Güvenli mod) seçeneğine gelip enter'a basın
    *Şimdi ise yeni bir yönetici hesabı oluşturabilirsiniz;

bu hesabı oluştururken hata almazsınız çünkü güvenli modda iken windows Yönetici izinlerinin tamamını sorunsuz kullanabilmeniz için kaldırıyor. Fakat bilgisayarınızı yeniden normal olarak başlattığınızda yeniden yönetici izinlerini etkinleştiriyor. umarım yeni açacağınız hesapta hata çıkmaz. bendede aynı hata var ben daha yeni hesap oluşturmadım, fakat deneyeceğim. olumlu sonuçlanırsa bilgilendireceğim.

UMARIM YAZDIKLARIM İŞİNİZİ GÖRÜR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.