Bu konuyuda silmenize gerek yok merak etmeyin siyasete girmeyecegim, 2006 dan beri foruma üyeyim. Gun bey de olsun, Mesut çevik de olsun hepsiyle yüzyüze tanışmışlığımızda var.
Gerçekten f5 yapmaktan yoruldunuz sizide anlıyorum lakin, foruma o kadar siyaset reklamı koydunuz. Haklısınz oradan para geliyor.
Tamam siyaset yasagı vardı belli bir süreç oda kalktı. Peki halen neden ısrarla her açılan konuyu siliyorsunuz forumda siyaset yapmak yasak diyebilirsiniz. Lakin burada bir siyasetden çok Türkiye hakkında en güncel bilgilerin paylaşıldıgı forum olarak 1 tane bile ana konu açmadınız? orada yapılan yorumları silebilirdiniz, ana konu hariç açılan konuları silebilirdiniz, sizde haklısınız siteye ceza gelmesin vs gibi görüşleriniz olabilir buna da hak veriyorum ama insanların burada bulunma sebeplerinden birisi fikir beyan etmek, en güncel konuları konuşmak, keşke böyle bir yola gitseydiniz 1 tane anakonu açılsaydı.
Sadece hatırlatmak istiyorum. Türkiye 2014 yılında kalmayacak bunun ileriside var, ne demek istedigimi mantıklı düşünen yöneticiler ve donanım haber ekibi lütfen üyelerinize sadece gelir kaynagı olarak bakmayın ben 2006 dan beri bu forumdan halen kopmadıysam eğer, donanım haber sevgimden dolayıdır.
Konunun silinmesini gerektiren bir kural ihlali yok, sizden ricam en azından bir açıklama yapın,
Seçimlerle ilgili olarak, yeni açılan Yerel Seçimler 2014 isimli bölümümüzden faydalanabilirsiniz.