eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız şu adresteki forum yöneticisine mesaj atınız.
Ban Nedeni: Uyari Puani Ust Limiti Lütfen attığınız mailde nick belirtiniz.
Hesabınız 3 gün 18 saat 13 dakika 26 saniye sonra giriş yaptığınızda otomatik olarak açılacaktır. Lütfen yönetime hesabınızın açılması konusunda PM atmayınız.
Nick: YourMotherWasAngel
sebep neydi acaba dün gece hiç bişi yapmadim ?
quote:
Orjinalden alıntı: [A] 666
Hesabınız engellendi.
eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız şu adresteki forum yöneticisine mesaj atınız.
Hesabınız 3 gün 18 saat 13 dakika 26 saniye sonra giriş yaptığınızda otomatik olarak açılacaktır. Lütfen yönetime hesabınızın açılması konusunda PM atmayınız.
Nick: YourMotherWasAngel sebep neydi acaba dün gece hiç bişi yapmadim ?
quote:
Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah
quote:
Hesabınız engellendi.
quote:
Orjinalden alıntı: ArFa_
quote:
Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah
quote:
Hesabınız engellendi.
Noldu ya ben anlamadim bişi
Dostum imzadan felan gitmiş olmayasın? Belki de daha önce attığın mesaja denk geldi biri ,rahatsız oldu ,şikayet etti.
quote:
Orjinalden alıntı: Danilo Thann
Dostum imzadan felan gitmiş olmayasın? Belki de daha önce attığın mesaja denk geldi biri ,rahatsız oldu ,şikayet etti.
Hocam imzam kötü kedi sero fan clupti yani sikayet edilcek bişi yoktu :/
şikayet etmediğin sürece bakmayabilirler bu yüzden
Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.
Şimdi birde fake üyelikten yersin bu üyeliğin kapanır diğer üyeliğin birazdaha fazla ceza yer. Keşke mail atsaydın.
Nasıl atcam mail :/
YourMotherWasAngel
ceza almadan önce toplamda 4 uyarı puanınız bululunmakta imiş dün açtığınız kural dışı konu yani alkol içerikli konu sebebi ile 1 uyarı puanı daha alarak uyarı puanınız üst limite ulaşmış ve 4 gün ceza almışsınız. eğerki bu tarz yeniden fake üyelik bu sorunu sormak yerine bu tip durumlarda forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atmak gerekmektedir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme