Şimdi Ara

Yöneticilerimizden İstek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yönetici Arkadaşlarımızdan Bir Ricada Bulunacağım Lütfen Kaldırdığınız Başlığın Sahibine Kaldırılma Sebebini Yazarsanız Memnun Olurum
    Başlıklarım Kaldırılmış Ve Hiç Bir Bilgim Yok Sonrada Tekrarlanınca Neyin Neden Silindiğini Bilmiyorum Bile

İlginize Şimdiden Teşekkür Ederim Kolay Gelsin

• dizi paylaşımı yaptığınız için kaldırılmış. Donanımhaber forumlarında illegal paylaşımlar yasaktır. divx, mp3 olduğu gibi tv dizilerinin de internet ortamında paylaşılması yasaktır.
  • Yasak kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

dizi paylaşımı yaptığınız için kaldırılmış. Donanımhaber forumlarında illegal paylaşımlar yasaktır. divx, mp3 olduğu gibi tv dizilerinin de internet ortamında paylaşılması yasaktır.

benim anlamadığım husus, mesela sağır oda nın bölüm linkleri kendi resmi sitesinde yer alabiliyor ama burda yer alamıyor. sizce bunda bir gariplik yok mu? yasak olsa adamlar resmi sitelerinde barındırmazlar değil mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

quote:

dizi paylaşımı yaptığınız için kaldırılmış. Donanımhaber forumlarında illegal paylaşımlar yasaktır. divx, mp3 olduğu gibi tv dizilerinin de internet ortamında paylaşılması yasaktır.

benim anlamadığım husus, mesela sağır oda nın bölüm linkleri kendi resmi sitesinde yer alabiliyor ama burda yer alamıyor. sizce bunda bir gariplik yok mu? yasak olsa adamlar resmi sitelerinde barındırmazlar değil mi??

Kendi sitesinde varsa burada yasak olmaz. Ama orasının resmi sitesi olması gerek.

• quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

quote:

Kendi sitesinde varsa burada yasak olmaz. Ama orasının resmi sitesi olması gerek.

www.sagiroda.net resmi sitesi... orda forum kısmında paylaşılıyor bölüm linkler...
    yöneticilere duyurulur...

• Ama birşey daha var. Bazı dizilerin kendi sitelerinde çok küçük çözünürlükte verilen bölümler ayrı, burada tv'den çekim yapıp riplenerek yüksek çözünürlükte arşivlik verilen linkler ayrı. Kendi resmi sitelerinde veriliyorsa aynı linleri verebilirsiniz.

Ama forumda veriliyorsa ben şüpheliyim yinede. Tabi bu durumda son karar adminlerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 1 Mayıs 2007; 15:18:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BİR FİLMİN YAYIN HAKKINI MESELA KANAL D ALDI DİYELİM
    SHOW TV KANAL D ALDI DİYE KENDİSİ YAYINLAYABLİR Mİ TELİF ALMADAN?

TABİİ Kİ HAYIR, O YÜZDEN RESMİ SİTESİNDE KANUN DESTEKLİ YAYIN YAPILABİLİR Kİ,
    HER HANGİ BİR DİZİ, ÖRNEĞİN AVRUPA YAKASI SABAH IN SİTESİNDEN SADECE İZLENEBİLCEK(KAYDEDİLME YOK)ŞEKİLDE BULUNUYOR,
    BU TÜR LİNKLER VEREBİLİRSİNİZ ZİRA BU BİR HABER VERMEDİR, O YASALDIR AMA DİĞER DEĞİLDİR,
    DH FORUMLARI NIN ANLAŞMASI YOKTUR VE BURADA LİNKLER VERİLEMEZ,

AYRICA BU SAĞIR ODANIN BÖLÜMLERİNE AİT LİNK NERDE BEN FORUMLARINDA GÖREMEDİM ŞAHSEN
  • saltuk arkadaşımızın hatırlatmasıyla aşağıdaki linki vermek istiyorum. Bu adres panafilm tarafından kapattırılmıştır. Tahmin edeceğiniz gibi bu sitede resim, media paylaşımları vardı. Yine panafilm bu konu üzerine çok sıkı eğilmiş durumda. Rapid linklerini ve youtube linklerini gördüğü anda kaldırtıyor.

http://www.kurtlarvadisi.gen.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 1 Mayıs 2007; 17:24:37 >
  • quote:

AYRICA BU SAĞIR ODANIN BÖLÜMLERİNE AİT LİNK NERDE BEN FORUMLARINDA GÖREMEDİM ŞAHSEN

forum kısmında multimedya var orda var bütün bölümler... tek konu altında toplamışlar...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

quote:

www.sagiroda.net resmi sitesi... orda forum kısmında paylaşılıyor bölüm linkler...
    yöneticilere duyurulur...

bak orda bölümlerin her birine ne yazmışlar:

quote:

Yöneticiler gerek gördüğünde linkleri silme hakkına sahiptir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.