Şimdi Ara

Yönetim Değerlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni yönetimin ilk transfer dönemini geçirdi ve artık topluca bir değerlendirme yapılabilir heralde.

Gidenler ve Yıllık Maliyetleri

Simao 2.500.000 Euro

Fabian Ernst 2.300.000 Euro

Egemen 2.350.000 Euro

Sidnei 1.100.000 Euro

Edu 1.100.000 Euro

Aurelio 1.225.000 Euro

Bebe 700.000 Euro

Alves 300.000 Euro

Rüştü 1.600.000 TL

Ekrem 1.790.000 TL

Toplam Maliyet:13 Miyon Euro

Gelenler ve Maliyetleri (35 maç oynamaları durumunda)

Mehmet Akgün Bonservissiz 200.000 Euro

Oguzhan 500.000 Euro 660.000 Euro

Berat 200.000 Euro kiralandı

Olcay 800.000 Euro 1.000.000 Euro

Uğur Bonservissiz 1.000.000 Euro

Escude Bonservissiz 1.200.000 Euro

Mcgregor Bonservissiz 1.200.000 Euro

Batuhan 250.000 Euro 600.000 Euro

Toplam Maliyet : 7.2 Miyon Euro (Bonservislerle birlikte)

Kontrat Değişiklileri (sadece artı veya eksi maliyetler)

Holosko eksi 650.000 Euro

Ersan eksi 670.000 Euro

Hilbert eksi 250.000 Euro

Sivok artı 500.000 Euro

Cenk artı 150.000 Euro

Necip artı 250.000 Euro

Toplam Maliyet : 0.67 Milyon Euro

Toplam Maaş Değişimi:Yaklaşık 6.5 milyon euro kar

Yorum:Açıkçası Beşiktaş giden ve gelen oyunculara bakılınca herhangi bir küçülmeye gitmiş gibi durmuyor aksine yüksek maliyetli oyunculardan kurtulup onların yaptığı işleri daha iyi yapacak daha az maliyetli oyuncular getirildi.Ayrıca takımda düşük maaş alan yerlilerin ücretleri makul bir seviyeye yükseltilerek, yüksek ücret alan oyuncuların maaşları ise düşürülerek bunun bir küçülme değil maaş dengesi sağlama olduğunu yönetim gösterdi.

Mehmet Akgün- Berat: Hoca olmadan yapılan gereksiz 2 transfer.

Oğuzhan : İbrahim Altınsayın hediyesi inanılmaz iyi kumaşı olan bir oyuncu eğer kayseride olsaydı değeri en az 10 milyon euro olurdu.

Olcay : Çok yetenekli bir oyuncu değil ama mücadelesi ve oyun bilgisiyle iyi bir transfer olduğunu gösterdi.

Uğur : Onunla ilgili genel kanı sol bek oynayamayacağıydı ama her maç o bölgeye daha çok alışıyor ve ters kademeleriyle dikkat çekiyor

Escude : Daha izleyemedik ama iyi bir kariyeri var Egemenin yaptığı işleri onun yarı fiyatına yapabilir

Mcgregor: Yılın en iyi tranferlerinden daha geçen sene Manchester ve Arsenal onunla ilgileniyordu ve 10 milyon civarı bir para konuşuluyordu bu oyuncuyu bedavaya almak müthiş bir iş onunla ilgili en iyi yazı Ali Ecedenhttp://www.kartalbakisi.com/ozel/istanbul-engel-olmazsa-ikinci-mrmic-olabilir-h13451.html

Batuhan : 2milyona satıldı ve büyük ihtimalle 3 milyona geri alınacak daha konuşmak için erken ama düzelmiş gibi duruyor verilen paraya bakılınca ise Eskişehire 4 yıl önce desenizki size 1 milyon euro vereceğiz siz Batuhanla en kötü döneminde uğraşın ona 4 yıllık süper lig tecrübesi verin sonra düzelince geri gönderin Eskişehirliler dalgamı geçiyorsunuz derdi ama şu anki olan bu.

Yönetim son gün Neneyle bizi beklentiye sokup hayal kırıklığına uğratsada aslında bu transfer dönemini gayet iyi geçirmiş gibi görünüyor. Özellikle Tamer Kıranın Erikson hatasında parayı cebinden ödemeside iyi niyetli olduklarının bir göstergesi. Bugün yapıan tranfer komitesi ile ilgili açıklamada uygulamaya geçirilebilirse herşey çok daha iyi olacak. Tek hataları Quaresma işini doğru bir şekilde halledememeleri oldu ama malesef bu acemilik dönemlerinde böyle bir hata zaten bekleniyordu.

• çöplere para dağıtmışız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

çöplere para dağıtmışız.

Sana katılmıyorum hocam çöp dediğin adamlar geçen sezonki kadrodan daha iyi oynuyorlar ve en önemlisi hırslılar.Mehmet Akgün ve Berat çöp kategorisine girebilir.
  • En onemlisi cok az bonservis odedik.2 sene daha boyle devam edersek krizi atlatiriz diye dusunuyorum.Nene cok iyi bi transfer olabilirdi ama simao gibide olabilirdi bu yuzden uzuldum diyemem.Devre arasi Almeida satilir Carlton Cole u alirsak onumuzdeki senenin iskeletini kurmus oluruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernandes®

En onemlisi cok az bonservis odedik.2 sene daha boyle devam edersek krizi atlatiriz diye dusunuyorum.Nene cok iyi bi transfer olabilirdi ama simao gibide olabilirdi bu yuzden uzuldum diyemem.Devre arasi Almeida satilir Carlton Cole u alirsak onumuzdeki senenin iskeletini kurmus oluruz..
    ernst ve egemen hariç gönderilenlerin hepsi doğru bir şekilde gönderildi bence ama bu adamların yokluğunu beşiktaş sene içerisinde arayabilir özellikle ernstin
  • quote:

En onemlisi cok az bonservis odedik.2 sene daha boyle devam edersek krizi atlatiriz diye dusunuyorum.Nene cok iyi bi transfer olabilirdi ama simao gibide olabilirdi bu yuzden uzuldum diyemem.Devre arasi Almeida satilir Carlton Cole u alirsak onumuzdeki senenin iskeletini kurmus oluruz..
    Şu giden adamlara az biraz da bonservis alaydık iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

ernst ve egemen hariç gönderilenlerin hepsi doğru bir şekilde gönderildi bence ama bu adamların yokluğunu beşiktaş sene içerisinde arayabilir özellikle ernstin

Aslında Ernst ile sözleşme yenilenmeyecekti yıllık 2.2m euro mu ne alıyordu bu kadar yaşlı ve topu sadece geriye oynayan bir oyuncuyu ne yapacaktık? O gitti Necipin önü açıldı tekrar..Egemende 2.5 m euro gibi para alıyordu maç başlarıyla beraber indirim yapması istendi kabul etmedi ben gavurum dedi bonservisi eline verildi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takımların Bütçeleri Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Egemenden bonservis alsaydik eger direk egemenin parasina gidecekti o para.Karsilikli anlasilarak Egemene 1 kurus para vermeden oynatmis olduk,ayni sekilde simaoda alacaklarindan vazgecerek gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Egemenden bonservis alsaydik eger direk egemenin parasina gidecekti o para.Karsilikli anlasilarak Egemene 1 kurus para vermeden oynatmis olduk,ayni sekilde simaoda alacaklarindan vazgecerek gitti.
    Egemen 2.350.000 Euro Güldürmeyin biraz gerçekçi olun

İşte taraftar böyle kandırılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

Aslında Ernst ile sözleşme yenilenmeyecekti yıllık 2.2m euro mu ne alıyordu bu kadar yaşlı ve topu sadece geriye oynayan bir oyuncuyu ne yapacaktık? O gitti Necipin önü açıldı tekrar..Egemende 2.5 m euro gibi para alıyordu maç başlarıyla beraber indirim yapması istendi kabul etmedi ben gavurum dedi bonservisi eline verildi...

Alıntıları Göster
    Ligde Kayserispor'dan(23,6) ve Gençlerbirliği'nden(24,3) sonra en genç kadro bizde(24,4). Ayrıca geçmiş senelerde Beşiktaş'ın kadrosuna yaşlı diye laf eden GS'lı arkadaşlara ithafen; M.İ.Y'den(27,5) sonra en yaşlı kadro Galatasaray'da(27,4).

Tabloya göre bu seneki en iyi transferimiz Ekrem Dağ'dır. Giden oyuncularda sıkıntı yok, olması gerekenler yapıldı (Egemen konusunu ayrı tutuyorum, çok tartıştık bu meseleyi zaten).
    Hatta Almeida kazmasını gönderip yerine başka bir oyuncu alınabilir, Mehmet Akyüz'ü gönderip yerine A2'den bir yedek oturtulabilirdi (çok da önemli bir olay değil ancak ben Mehmet Akyüz'ün 5. lig topçusu olduğunu düşünüyorum).
    Berat Çetinkaya konusuna hiç girmiyorum.
    Mehmet Akgün'ü hiç izlemedim ama izlemeye de gerek yok herhalde, son derece gereksiz ama maliyeti az, vardır bir bildikleri heral.

Ben bu işin uzmanı değilim, sadece düşüncelerimi yazdım. Şükürler olsun ki en kötü dönemimizde bile Fenerbahçe ve Galatasaray'ın artıklarını toplamadık, adam gibi transferler yaptık ve her zamanki BEŞİKTAŞ gibi şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturuldu. Tabii ki yapılan hata çok, Quaresma ve özellikle son Nene olayındaki gibi Ahmet Nur Çebi gibi adamların fazla konuşması yüzünden çok hata yapıldı. Ama ben bunu acemiliklerine vermek istiyorum, umarım kendilerine bir çeki düzen verirler. Ve Quaresma ne yapılıp ne edilip takıma kazandırılmalıdır, ya da beceremiyorlarsa devre arasında satılmalıdır. Böyle bir adam 70. dakikadan sonra girse bile rakibe korku salar, adı yeter.

Samet hoca ilk geldiğinde belki en çok küfür eden bendim ama yönetimin her hatasını Samet Aybaba'ya yüklemesinden sonra acıdım adama, Allah sabır versin başkası olsa kaldıramazdı belki de. İstedikleri de yapılmadı, o yüzden ben Samet Aybaba'ya hiç kızmayacağım ters giden bir şeyler olursa. Umarım takımı güzelce oynatır ve bu zor dönemimizde şampiyonluğa yürütür.

Şimdilik aktaracaklarım bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Ligde Kayserispor'dan(23,6) ve Gençlerbirliği'nden(24,3) sonra en genç kadro bizde(24,4). Ayrıca geçmiş senelerde Beşiktaş'ın kadrosuna yaşlı diye laf eden GS'lı arkadaşlara ithafen; M.İ.Y'den(27,5) sonra en yaşlı kadro Galatasaray'da(27,4).

Tabloya göre bu seneki en iyi transferimiz Ekrem Dağ'dır. Giden oyuncularda sıkıntı yok, olması gerekenler yapıldı (Egemen konusunu ayrı tutuyorum, çok tartıştık bu meseleyi zaten).
    Hatta Almeida kazmasını gönderip yerine başka bir oyuncu alınabilir, Mehmet Akyüz'ü gönderip yerine A2'den bir yedek oturtulabilirdi (çok da önemli bir olay değil ancak ben Mehmet Akyüz'ün 5. lig topçusu olduğunu düşünüyorum).
    Berat Çetinkaya konusuna hiç girmiyorum.
    Mehmet Akgün'ü hiç izlemedim ama izlemeye de gerek yok herhalde, son derece gereksiz ama maliyeti az, vardır bir bildikleri heral.

Ben bu işin uzmanı değilim, sadece düşüncelerimi yazdım. Şükürler olsun ki en kötü dönemimizde bile Fenerbahçe ve Galatasaray'ın artıklarını toplamadık, adam gibi transferler yaptık ve her zamanki BEŞİKTAŞ gibi şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturuldu. Tabii ki yapılan hata çok, Quaresma ve özellikle son Nene olayındaki gibi Ahmet Nur Çebi gibi adamların fazla konuşması yüzünden çok hata yapıldı. Ama ben bunu acemiliklerine vermek istiyorum, umarım kendilerine bir çeki düzen verirler. Ve Quaresma ne yapılıp ne edilip takıma kazandırılmalıdır, ya da beceremiyorlarsa devre arasında satılmalıdır. Böyle bir adam 70. dakikadan sonra girse bile rakibe korku salar, adı yeter.

Samet hoca ilk geldiğinde belki en çok küfür eden bendim ama yönetimin her hatasını Samet Aybaba'ya yüklemesinden sonra acıdım adama, Allah sabır versin başkası olsa kaldıramazdı belki de. İstedikleri de yapılmadı, o yüzden ben Samet Aybaba'ya hiç kızmayacağım ters giden bir şeyler olursa. Umarım takımı güzelce oynatır ve bu zor dönemimizde şampiyonluğa yürütür.

Şimdilik aktaracaklarım bu kadar

Alıntıları Göster
    Yüksek maliyetli oyuncuların gönderilmesi olumlu bir davranıştı, Transferlerden henüz OLCAY dışında hiçbirşey göremedik. Umutluyum ama....

Herkesin UMUTLU veya en azından transferlerden MUTSUZ olmamasının tek sebebi var... Artık dibe vurmuş olmamız.. ilk 3 maçta 2 beraberlik 1 galibiyet, iki sene önceki kadro ile olduğunda yer yerinden oynuyordu, BJK da neler oluyor diye... Bu tamamen bir beklenti olayı...

Ben Bu teknik kadrodan ve Yönetimden HÇBİŞEY beklemiyorum... Bu nedenle, 2 hafta üst üste kazandığımız zaman bile mutlu olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Maçbaşları + Ödemediğimiz maaşı + bize getirdiği 500.000 Euro bonservisi saydığımız takdirde cidden çok düşük kalıyor bu rakam.Yönetimi yermeye yer arıyorlar (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joehart

Tek hataları Quaresma işini doğru bir şekilde halledememeleri oldu ama malesef bu acemilik dönemlerinde böyle bir hata zaten bekleniyordu.

Hocam çok güzel bir analiz... Sen mi derledin bilmiyorum ama yapanın eline koluna emeğine sağlık.

Sonuca gelince, bu son cümle gerçekten çok güzel bir kapanış olmuş. Quaresma konusunu gerçekten baştan sonra kadar yanlış yönettiler bence de. Acemilikler olacaktır elbet. Ama kesin olan bir şey var: her daim dürüstçe doğruları konuştular. Küçülmeye gidecez, sempatik olmayan şeyler yapacaz dediler, ve hepsini de uyguladılar.

Eleştirenlere sadece bir şey söylemek istiyorum. Bence bu yönetime sabretmek lazım. Hatası da olsa da yaptıkları doğru işler de var. Takım başarılı veya başarısız bundan bahsetmiyorum. Geleceğe yönelik hamleler var. Beşiktaşın özüne yönelik dönüşler var. Bunları dikkate alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2o1o

quote:

Orijinalden alıntı: Joehart

Tek hataları Quaresma işini doğru bir şekilde halledememeleri oldu ama malesef bu acemilik dönemlerinde böyle bir hata zaten bekleniyordu.

Hocam çok güzel bir analiz... Sen mi derledin bilmiyorum ama yapanın eline koluna emeğine sağlık.

Sonuca gelince, bu son cümle gerçekten çok güzel bir kapanış olmuş. Quaresma konusunu gerçekten baştan sonra kadar yanlış yönettiler bence de. Acemilikler olacaktır elbet. Ama kesin olan bir şey var: her daim dürüstçe doğruları konuştular. Küçülmeye gidecez, sempatik olmayan şeyler yapacaz dediler, ve hepsini de uyguladılar.

Eleştirenlere sadece bir şey söylemek istiyorum. Bence bu yönetime sabretmek lazım. Hatası da olsa da yaptıkları doğru işler de var. Takım başarılı veya başarısız bundan bahsetmiyorum. Geleceğe yönelik hamleler var. Beşiktaşın özüne yönelik dönüşler var. Bunları dikkate alalım.
    quote:

1 Tane Tabata etmiyor nasıl olacak (8 milyon euro)

• quote:

quote:

Tabata nereden çıktı hocam ayıptır sorması?
  • quote:

quote:

quote:

Adam kar diyor ona güldüm

Adam Tasarruf ettik diyor ona güldüm

Bakkal mı işletiliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adam kar diyor ona güldüm

Adam Tasarruf ettik diyor ona güldüm

Bakkal mı işletiliyor

Alıntıları Göster
    Hocam Hilbert neden 250bin indimi arttımı bilmiyorumda eski diyor galiba fiyatı 250bin düşmüş acaba neden bu adam yaklaşık 500bin TL fiyatını düşürdü..

Bence Beşiktaş'ın vazgeçilmezi geçen maç ne yaptı gördünüz. Sola çekti sağa çekti bir orta gol.. Birde Bek!

• quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Hocam Hilbert neden 250bin indimi arttımı bilmiyorumda eski diyor galiba fiyatı 250bin düşmüş acaba neden bu adam yaklaşık 500bin TL fiyatını düşürdü..

Bence Beşiktaş'ın vazgeçilmezi geçen maç ne yaptı gördünüz. Sola çekti sağa çekti bir orta gol.. Birde Bek!

Alıntıları Göster
    eğer nene'ye 6 milyon verilseydi, hatta bu sene 1,5 milyon euro civarının üzerinde bir bonservisle oyuncu alınsaydı, bu seneye "feda senesi" parolasıyla başlanmasının bir anlamı olmazdı. çünkü bu sene ama pahalı, göz kamaştırıcı oyuncu oynatmak değil; onun masrafından kurtulup oraya 18-19 yaşında veya o civarda bir oyuncu koyabilmek.

ben samet hocanın dün almeida yorumunu çok sevdim. "oynamazsada kendi bilir. biz beşiktaşız. alternatifsiz kalmayız. bizim çok kaliteli a2 takımımız var. a2 santro****u alır oraya koyarız" dedi. mest oldum.

• quote:

Egemenin garanti ücreti 1.100.000 Euro mac basi ücreti ise 25.000 Euro ve herhangi bir mac siniri yok.Egemen gecen sene 50 mac oynadi yani mac basilariyla beraber toplam mailiyeti 2.350.000 Euro burada kim nasil kandiriliyor acikcasi anlamadim ayrica oradaki gelir farki sadece bu senenin ileriki seneler göz önüne alindiginda sadece Egemenin yerine Escudeyi oynatmanin sagladigi tasarruf Egemenin giderken vazgectigi 2 milyon euro gecen seneden kalan alacagi ve 500 bin euro sözlesme fesih ücreti ile beraber 2 yillik 4milyon 700 bin euro .Diger oyunculari bu sekilde hesapladiginda cok ciddi bir miktar tasarruf edilerek daha iyi bir takim kuruluyor . Bu arada gecen 8 senede klübün basina bir bakkali gecirselerdi Besiktas hem ekonomik olarak daha saglam hemde daha basarili olurdu

• 'Erikson hatası' nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.