Şimdi Ara

YÖNETİM FFP'Yİ DELERSE TÜY DİKER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sen en küçük başarısızlıkta FFP'yi deleceksen ne anladım ben senin yönetiminden? Aziz Yıldırım bilmiyor muydu FFP'yi delmesini? Diyemez miydi benden sonra gelen düşünsün diye?

Takımın 17. olma sebebi FFP mi?

Sen kendini ne zannediyorsun da yılların emeğini takımı rezil ettin diye hiçe sayma hakkını kendinde buluyorsun?

Bu takım o FFP ile yıllarca oynadı, adam akıllı transfer yapamadı ama ele güne rezil olmadı. Biz taraftar olarak cefa çektik, kısır ve yeteneksiz adamları yıllarca izledik. Ne için? Sen takımı 17. yapıp köy takımına elenince zengin çocuğu şımarıklığıyla del diye mi?

O FFP'yi delerseniz ömrübillah muhalifiniz olurum.

• avrupa gelecek sene için hayal oldu. o yüzden de FFPyi delerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delmemesi için bir sebep mi var? Sen muhalif ol ama yinede, sendende ne muhalif olur ha derler mr. pink bize muhalif oldu hemen bırakmalıyız takımın başını.
  • Uefa ceza verirse, sen uefaya gitmeyi hak edene kadar cezanı çekemiyorsun, kupadan elenmeyi ali ve ersun beklemiyordur diye düşünüyorum.
  • "Aziz Yıldırım bilmiyor muydu FFP'yi delmesini? Diyemez miydi benden sonra gelen düşünsün diye?" "Bu takım o FFP ile yıllarca oynadı, adam akıllı transfer yapamadı ama ele güne rezil olmadı."

Kardeş sen şaka mısın? Bunları ciddi ciddi mi yazdın?
  • Başkan FFp yi deleceğiz dedi de haberimiz mi yok ? Son konuşmada ffp ye dikkat ediyoruz dememiş miydi ? Ayrıca Aziz YILDIRIM ffp yi delmedi: Yıktı geçti. Zaten onun yaptıkları yüzünden takım ffp ile uğraşıyor.
  • Bu kadroyla bu çukurdan çıkamayız. Avrupalık bir işimiz de kalmadığına göre önümüzdeki senenin iskeletini şimdiden kurmak zorundayız. Yazın 9 oyuncunun sözleşmesi bitiyor zaten. Bu güne kadar beceremediklerini bugünden sonra yaparlar inşallah.

Başarı gelirse, gelir de artar ve sonraki sezonda FFP için avantajlı olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ffp yi delerseniz seneye şampiyon dahi olsanız sampiyonlar ligine gidemezsiniz

• delemezler. çünkü vermesini değil almasını biliyorlar. boşuna başarı beklemeyin. ben şahsen bir ışık göremiyorum artık.
  • Iyide sattigin kadarini alacaksin arti birde bilmem kac para kar edeceksin diye biliyorum.

Sizin kadroda bence 3 milyon eden bir kisi bile yok. Tamamini satsan kalanlarin 10 milyon etmez fenerin kadrosu. Sampiyonluk yok. Cl geliri yok. Puanlardan gelir yok. Ee nasil kadro kuracak ki fener. Mecbur delecekler ffp yi yiyecekler xezayi yapacak birsey yok. Ne kadar erken delerlerse o kadar iyi. Hos delse de fenere kim gelir bu saatte. Yaza kaldi o is zaten.

• Hank Rearden kullanıcısına yanıt
    gelire gerek yok zaten başkan zengin. sadece comolli cimri bu da başkana yansıyor. yalnız ligin son sıralarına demir atmak biraz ürküttü gibi diyeceim başkanı ama comolli aynı havada hala. başkanın yanına oturmuyor darbe alırım diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

gelire gerek yok zaten başkan zengin. sadece comolli cimri bu da başkana yansıyor. yalnız ligin son sıralarına demir atmak biraz ürküttü gibi diyeceim başkanı ama comolli aynı havada hala. başkanın yanına oturmuyor darbe alırım diye..
    Bu koclar adama para falan vermez. Basta o gazla bi verdi daha bir lira alamazsin. Tanirim ben bunlari. Inanamasin

• amonRa kullanıcısına yanıt
    katılıyorum. Önümüzdeki yıl futbolda mutlak başarı yakalaması lazım yönetimin. Bu sebeple FFP yi delerler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.