Şimdi Ara

YÖNETİM İSTİFA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • artık Fenerbahçe'ye zarar veriyosunuz verdiğiniz sözler fiyasko zaten ''3 yıl üst üste şampiyonluklar??'' ''gelmez denilen yıldızlar incek şehre'' ''en iyisini alacağız'' '' CL de final oynucağız'' daha bir çok söz .........

geçen sene son maçta şampiyonluk kaçtı adam gibi transfer yapmadınız ve onun üstüne bir EFSANEYİ BU TARAFTARA YEM ATTINIZ BİZE AYKUT HOCAYIDA HARCATCANIZ YAZIKLAR OLSUN AZİZ SANA AL KONGRE ÜYELERİNİ DEFOL GİT

para sıkıntımız yok diosun 1 oyuncuya 40-50milyon euro veririm diosun ee nerdeee?????

bu taraftarı geçen sene trajikomik olayı anca hazard transferi unutturabilirdi ama sen kimi aldın dia diye bir herif aldın ne olduğu belli deil zaten sakat

''ulan'' aziz şampiyonlar ligi finali oycucaz diyosun kadroya bak giden oyuncular kayseri antalyaya gidio bu oyuncularlamı clde final oynucaz?

VİZYON YOK KURUMSALLIK YOK PROFESYONELLİK YOK VE SEN HALA BU TAKIMIN BAŞINDASIN DEFOL GİDİN AZİZ VE SAZ ARKADAŞLARI!!

• Ok yazmaya başlarlar bu gece istifa dilekçelerini
  • Hemen yenilgi sonrası İSTİFA görende diyecekki takım gelenden gidenden 2-3 yiyor.Takım bugün çok iyi olmasada bence kötü oynamadı istekliydi DEFANS git gide kötüleşiyor buraya acil önlem alınmalı YÖNETİM DEĞİŞSE NE OLUR? Siz değilmisiniz AYKUT GELSİN GELSİN diyenler der AZİZ yıldırım ki haklı
  • biz yıllardır söylüyoruz aziz yıldırım istifa diye. yeni mi aklınıza düştü............
  • Yıllar önce aziz yıldırım için sokağa dökülen, izma toplayanlar şimdi istifa etsin mi diyor yahu bi durun soluklanın daha iki maç olmuş sonra bu takım şampiyon olursa nediyeceksiniz?
  • Yeter artık. Her maç sonrası bu konuları açmayın. Köklü bir değişim sürecine girdik. Siz istiyorsunuz her maçı yenelim. Bu maç ilk yarı hiç fena da oynamadık. Böyle konular açmak için daha çok erken. Daha Cristian'ın yerine bir ön libero gelecek büyük olasılıkla.
  • 2. maç da adamı kellesini kopardınız. biraz sabırlı olun. başarısızlık varsa futbolculara kesiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pereira İstifa Takip Konusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben demiştim en fazla 5. hafta yönetim istifa şeklinde bağıracaksınız diye kimse sallamamıştı beni daha 2. hafta
  • Oyun ortada aldıklarıda ortada daga adam ne yapsın Şimdi bir betdua eder sizinde basınıza Adnanlar gibi yöneticiler gelsin derim ozaman yönetiminizin değerini bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUSCUM4283

Oyun ortada aldıklarıda ortada daga adam ne yapsın Şimdi bir betdua eder sizinde basınıza Adnanlar gibi yöneticiler gelsin derim ozaman yönetiminizin değerini bilirsiniz

Aman diyim öle bir beduayı yapma Medyum ayten bile gelse kurtaramaz takımı
  • Ben Sizi Anlamıyorum Bütün Yıldızları Topladınız Hala Ağlıyorsunuz
  • evet ya ne memnuniyetsizsiniz..yenildiğin takım türkiyedeki şu an en iyi takım ve deplasmandasın onlar kaçırdı ama senin takımın da kaç tane kaçırdı bırak hiç mi yenilmeyeceksin yahu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUSCUM4283

Oyun ortada aldıklarıda ortada daga adam ne yapsın Şimdi bir betdua eder sizinde basınıza Adnanlar gibi yöneticiler gelsin derim ozaman yönetiminizin değerini bilirsiniz

beyler yatın kalkın dua edin. Cok iyi durumdasınız

Galatasaraylıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9

Yeter artık. Her maç sonrası bu konuları açmayın. Köklü bir değişim sürecine girdik. Siz istiyorsunuz her maçı yenelim. Bu maç ilk yarı hiç fena da oynamadık. Böyle konular açmak için daha çok erken. Daha Cristian'ın yerine bir ön libero gelecek büyük olasılıkla.

nede köklü bi değişimmiş arkadaş nerde hani takımda kazmallar hala mallar bilica,güiza,kazım,selçuk daha sayıyımmı hepsi duruyor hepsi yatıyor ve para alıyor neresi köklü değişim bumu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.