Şimdi Ara

Yönetim nasıl düşer? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her maç statta bağıracaksınız yönetim istifa diye hatta mümkünse ana avrat da küfür edeceksiniz o zaman bozulup gidebilirler (nah giderler adamalr kulübü üstüne yapacak :) )
  • Bütün stad arkası dönük maç izlicek kesinlikle etkili olur
  • Sezon bitene kadar dayanılmaz bu futbola .. Yargıtaya kadar daha çok zaman var ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuhancuri

Sezon bitene kadar dayanılmaz bu futbola .. Yargıtaya kadar daha çok zaman var ..

Ne zaman yargıtay kararı belli oldu mu?
  • Ramsey her gol attığında ünlü birisi ölüyordu galiba
  • 3 gün kadıköyde eylem yaparsak yönetim düşüyormuş acil rt yapalım arkadaşlarrr !!!
  • Aylardır düşürmeyi başaramadık ya yazıklar olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

3 gün kadıköyde eylem yaparsak yönetim düşüyormuş acil rt yapalım arkadaşlarrr !!!

• quote:

3 gün kadıköyde eylem yaparsak yönetim düşüyormuş acil rt yapalım arkadaşlarrr !!!

• CAS Aziz ve tayfasını futboldan ömür boyu men ederse kulübün önünden geçemezler
  • Bu dava süreci tamamen sonuçlanmadıkça Aziz Yıldırım gitmez. Şu anda takımı bıraktığı anda suçundan ötürü ayrılmış etkisi yaratır. Bu sebeple Aziz Yıldırım şu anda istese de istemese de başkanlığa devam etmek mecburiyetinde. En azından bir karar alınana kadar. Ben açıkçası Aziz Yıldırım'ın artık Fenerbahçe'nin başında olmaktan eskisi kadar hoşnut olduğunu düşünmüyorum.

Yönetimi değiştirmek için yapılması gereken Galatasaray'ın yaptığı olmalı. İbra etmeyip seçimde başka bir adaya yüklenilirse Aziz Yıldırım devri kapanır. Galatasaray'ın ibra etmemek için geçerli sebebi maddi durum ve başarısızlıklardı. Fenerbahçe'de sebepte hazır. Sırf şu son 2 yıldır olanlar bile Aziz Yıldırım yönetiminin değişmesi için yeterli bir sebep.
  • quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz yıldırıma combo yapıp fatality arkasındanda babality çekmeniz lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

Aziz yıldırıma combo yapıp fatality arkasındanda babality çekmeniz lazım

Cocuklarımızın, torunlarımızın ne günahı var o adam büyür gene başkan olur fatality yeterli
  • Daha etkili çarpıcı şeyler lazım size.Biri yanına gitsin başkanlığı bırakmayanın anası babası ölsün hadi bakalım desin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.