Şimdi Ara

Yönetim nasıl düşer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aziz Yıldırım ve tayfasını göndermek için ne yapmak gerekiyor ?

• Tepki koymak , sırf bu yüzden telekomdan bilet alıp günahım kadar sevmedigim GFB ile beraber bağırıcam.Başka ne yapılabilir bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1)Her boşluk bulduğunda, her platformda, Burhan Felek'te, Caferağa'da, amatör masa tenisi maçlarında sağlam "yönetim istifa" gireceksin.

2)Maraton alt ve Fenerium alt tribünlerinin Saraçoğlu'ndaki istifa seslerine katılmaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miba54

1)Her boşluk bulduğunda, her platformda, Burhan Felek'te, Caferağa'da, amatör masa tenisi maçlarında sağlam "yönetim istifa" gireceksin.

2)Maraton alt ve Fenerium alt tribünlerinin Saraçoğlu'ndaki istifa seslerine katılmaları.
    Öncelikle bir başkan adayı ikna edilecek. Bknz: Ferit Şahenk. Aziz yıldırımın para ile satın aldığı taraftar grupları ve tribün liderleri gerek tekrar parayla gerekse de klüp büyüklerinin tatlı sözleriyle ikna edilecek. Bir kaç maçta full aziz ,aykut istifa sesleri hep bir ağızdan anlaşılabilirse medyadaki fener mecraları da istifa görselleri hazırlayacak.

İlk aziz aykut'u yollar susturmak için tabi biz devam edeceğiz ve sonunda bırakacak. Ferit Şahenk başkanlığında iyi isimler belki mahmut uslu vs ile güzel bir yönetim seçilecek. Ceo sistemi de tam oturtulacak hem ferit başkan kendi işlerine de böylece vakit ayıracak sonra ceomuz iyi bir teknik direktör ve teknik ekiple anlaşıcak hep birlikte şu anki oyuncuların katkılarına göre yollayıp yollanmayacağını kalanlarında performanslarına göre maaş ayarlamalarını yapacaklar.

Tesislere ve teknik ekiplere vs de işinin ehli profesyonel yabancı ekipler gel di mi bizde kurtulacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Öncelikle bir başkan adayı ikna edilecek. Bknz: Ferit Şahenk. Aziz yıldırımın para ile satın aldığı taraftar grupları ve tribün liderleri gerek tekrar parayla gerekse de klüp büyüklerinin tatlı sözleriyle ikna edilecek. Bir kaç maçta full aziz ,aykut istifa sesleri hep bir ağızdan anlaşılabilirse medyadaki fener mecraları da istifa görselleri hazırlayacak.

İlk aziz aykut'u yollar susturmak için tabi biz devam edeceğiz ve sonunda bırakacak. Ferit Şahenk başkanlığında iyi isimler belki mahmut uslu vs ile güzel bir yönetim seçilecek. Ceo sistemi de tam oturtulacak hem ferit başkan kendi işlerine de böylece vakit ayıracak sonra ceomuz iyi bir teknik direktör ve teknik ekiple anlaşıcak hep birlikte şu anki oyuncuların katkılarına göre yollayıp yollanmayacağını kalanlarında performanslarına göre maaş ayarlamalarını yapacaklar.

Tesislere ve teknik ekiplere vs de işinin ehli profesyonel yabancı ekipler gel di mi bizde kurtulacağız.

Alıntıları Göster
    Sezon sonu hepsi gidecek, yeter ki biz tepkimizi koyalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Sezon sonu hepsi gidecek, yeter ki biz tepkimizi koyalım.

Alıntıları Göster
    2-3 mac kendi evimizde yönetim istifa sesleri çıkacak.

la zaten büyük ihtimal galatasaray şampiyon olunca sene sonu birde mac var son hafta sayılır aziz yıldırımı bilmemde aykut kocaman kesın gıder.

la en kötü bate macı var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

la zaten büyük ihtimal galatasaray şampiyon olunca sene sonu birde mac var son hafta sayılır aziz yıldırımı bilmemde aykut kocaman kesın gıder.

la en kötü bate macı var

Alıntıları Göster
    Aziz yıldırımın şu an başkanlığı bırakmamasının 3 nedeni olabilir :

1_) İyi şekilde hatırlanma : Adam önceden iyi işler yaptı seviliyordu şu son 2 senedeki kötü olaylar üzerine şu an başkanlığı bıraksa ileride çok kötü şekilde hatırlanır hatta arkasından küfür bile edilir. En azından takımı düzlüğe çıkarıp öyle bırakmayı planlıyor olabilir.
    2_) Kişisel Kazanç : Ben tahmin etmiyorum ama eer klüp üzerinden kişisel bir kazanç elde ediyorsa bırakmak istemiyor olabilir.
    3_) Kişisel İnat : Başkanlığa gelmesini istemediği sadettin saran veya ferit şahenk gibi isimler yüzünden bırakmıyor olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

la en kötü bate macı var

Alıntıları Göster
    umudumuz yargıtay.
  • Çelme takın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

Çelme takın

Yapma bunu işte

• quote:

Çelme takın
    istifa diye bağırıp çağırmakla gitmezler. umarım yargıtaydan iyi haberler alırız da mecburen giderler.
  • quote:

Çelme takın

• quote:

Çelme takın

5-6 futbolcu kaçırmak daha mantıklı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuhancuri

quote:

Çelme takın

5-6 futbolcu kaçırmak daha mantıklı ..

Alıntıları Göster
    bir yıl hapis yatın.
  • quote:

Aziz Yıldırım ve tayfasını göndermek için ne yapmak gerekiyor ?

http://beta.eksisozluk.com/entry/32019143

Böyle bir durum var, migrosta istifa diyenlere saldırmışlar.

Akşam Telegol var, tam sündürmelik program haberleri olursa konuştukca konuşurlar.

http://www.facebook.com/Tvtelegol

Bu da liknleri burayı okuyolar diye biliyorum, ben giremiyorum ama birkaç kişi buraya yazarsa aksam konusulur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Aziz yıldırımın şu an başkanlığı bırakmamasının 3 nedeni olabilir :

1_) İyi şekilde hatırlanma : Adam önceden iyi işler yaptı seviliyordu şu son 2 senedeki kötü olaylar üzerine şu an başkanlığı bıraksa ileride çok kötü şekilde hatırlanır hatta arkasından küfür bile edilir. En azından takımı düzlüğe çıkarıp öyle bırakmayı planlıyor olabilir.
    2_) Kişisel Kazanç : Ben tahmin etmiyorum ama eer klüp üzerinden kişisel bir kazanç elde ediyorsa bırakmak istemiyor olabilir.
    3_) Kişisel İnat : Başkanlığa gelmesini istemediği sadettin saran veya ferit şahenk gibi isimler yüzünden bırakmıyor olabilir.

YArgıtay süreci bitmeden önce başkanlığı bırakmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bir yıl hapis yatın.

Doğru söze ne denir, tüm taraftarlar 1 yıl hapis cezası alsın. Artık kimseye diyecek bir şeyi kalmaz aykutu kovar, ama istifa etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: channex

quote:

Aziz Yıldırım ve tayfasını göndermek için ne yapmak gerekiyor ?

http://beta.eksisozluk.com/entry/32019143

Böyle bir durum var, migrosta istifa diyenlere saldırmışlar.

Akşam Telegol var, tam sündürmelik program haberleri olursa konuştukca konuşurlar.

http://www.facebook.com/Tvtelegol

Bu da liknleri burayı okuyolar diye biliyorum, ben giremiyorum ama birkaç kişi buraya yazarsa aksam konusulur..

Renktaşlar var mı arkadaşın dediğini yapabilecek? Benimde hesabım uzun süredir kapalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehars

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hiçbirine gerek yok

Gs bizi Saraçoğlunda yensin bak nasıl düşüyor o yönetim !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

Hiçbirine gerek yok

Gs bizi Saraçoğlunda yensin bak nasıl düşüyor o yönetim !

Alıntıları Göster
    Fenerium alt ve Maraton alt protestoya destek olacak.Başka türlü olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.