ya arkadaşlar yönetim tam futbolu öğrendi iyi transfer(linkoln ,linderoth ,barış ,nonda...)yapıyor derken ,sen git 3 sezondur oturmuş mondi tomas song üçlüsünü boz!!!!rezillik toması gönder bonsevisle birlikte bouzidi al(2. lig topçusu).uefa yı gene alabilecekken her şeyi bozdu toması satarak.fener toması bıraktı 3 sene önce defans bloğunu hala oturtamadı...balta iyi topçu sol bek sol açık ama bonservisiyle birlikte ferhat asla verilmez(yabancı kontenjanı için caruscayı verdin ,ardada göbekte oynuyor koy ferhatı veya aydını sol kanata...)yönetim şu an galatasarayı bitirmeye uğraşıyor.bilmiyorsan bu işi bilene bırak...:( uefa kupasını ve süper kupayı aldığımız yıllardaki transfere bakalım ,hagi ,popescu ,ilie ,filipescu ,capone ,taffarel ,jardel ,perez. bu yönetimin bu yılki transferler dışında yukardaki futbolcular kalitesinde tranfereri varmı:( arkadaşlar sizin yorumlarınız nasıl merak ediyorum birtek benmi kötümserim...
Bence Servet,Orkun Ve Hakan Balta dışında gelen oyunculardan güzel.Hakan Balta ile Servet'in Galatasaray düzeyinde oynayacak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Orkun biras değişir tabi ama Mondragon yollanmamalıydı bence.Gidenlerden Necati,Cihan vb. hepsi iyi de birtek Tomas gitmeseydi keşke.Bence Servet yerine Tomas'ı satmadan Bouzid'i alabilirdi.Tabi kontejyan sorunu var.Peki Tomas'ı sattın.Bare birtane yedek düşük bonservesli bir Türk defans oyuncusu al.Yabancı as defans al.Yani bence defans konusu yanlış.Bence Kalli'ye sunulan olanaklar Gerets'e Fatih Terim vb. gibi teknik adamlara sunulsa takım uçardı.Gerets'e en fazla 10M bütçe verdiler.Ama Kalli'ye neredeyse tüm kasayı açtılar.(50-60M)
mondi tomas ve song u dağıtmasalardı şimdi defans problemimizde olmazdı.kalemizde sağlam olurdu hem. ya benim anlamadığım alıyorsun lincoln ü linderoth falan ama iyi olanları da satıyorsun yolluyorsun.bu işte baya bi mantıksızlık var.bu takımın şu an ki en büyük eksiklikleri kaleci ve defans değil mi?ne amaçla yolluyorsun mondi ile toması. özhan ve yönetimi bu sene birkaç iyi transfer yapmasına rağmen ben yinede özhanın başkan olmasını istemiyorum.adam akıllı işler yapmıyorlar.umarım defans ve kaleci sorunu bizi kötü durumlara sokmaz.
transferler akıllıca ama politika çok kötü o ne öyle gerets varken inamoto falan kalli gelince lincoln falan kalliye lafım yok ama gerets olsa şu anda acayip iyi işler yaparız bence kalli gidince (1-2 sene sonra kalpten gider sanırım) gerets gelmeli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme