Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Merhaba dostlar
Bir heves edip aldığım fakat neredeyse hiç kullanmadığım ışık ekipmanlarımı satmak istiyorum. Alan kişi çok çok memnun kalacaktır eminim. Set CANON uyumludur. Tamamı birlikte satılıktır. Hepsi Türkiye faturalı ve garantilidir. Lütfen açıklamaların tamamını okumadan mesaj atmayınız.
FİYAT HEPSİ İÇİN 2.000,-TL DİR.
Fiyata dahil olanlar;
2 adet Yongnou Speedlite Yn600EX-RT II Flash (Sıfır 2 adedi 2.000,-TL civarında) 1 adet ST-EX-RT Speedlite Wireless tetikleyici (Sıfır tanesi 390,-TL civarında) 2 adet softbox, SMDV SPEEDBOX 60 ve SMDV SPEEDBOX 47 (Sıfır her biri yurtdışında 100,-USD civarında)
Flashlar; Tam modeli Yongnou Speedlite Yn600EX-RT II dir. 2 adettir. İkisi de 13.08.2018 tarihinde Türkiye distribitör ürünü olarak satın alınmıştır. Garantisi sürmektedir. İkisi de sadece 1 işte kullanılmış olup kutusunda beklemektedir. Ömrü hayatlarında toplasanız 100 kere falan patlamış flashlardır. Yani nerereyse hiç kullanılmamıştır, fotoğraflardan göreceğiniz üzere çok çok temizdir. Faturası ve kaşeli garanti belgeleri mevcuttur. Bir tanesinin flash kafa kısmından çıkan diffuser tırnağını fotoğraflarını çekerken kırdım, fotoğraflarda işaretledim. Kullanıma engel teşkil etmemektedir. Wireless bağlantı, 1/8000 enstantane desteği, HSS desteği, detaylı teknik özellikleri internette bolca mevcut olup kalabalık etmemesi için buraya yazmıyorum. Sıfırı 1.000-1.100,-TL aralığında satılmaktadır.
Tetikleyici; Tam modeli ST-EX-RT Speedlite Transmitterdir. 13.08.2018 tarihli yurtiçi faturalı olup garantisi sürmektedir. CANON 600EX II RT , CANON 600 EX RT , YONGNUO YN600EX RT, YONGNUO YN600 EX RT II , SHANNY SN600C-RT Modelleri ile uyumludur. Canon RT serisi flashları tetikleyebilmektedir. Sıfırı 390,-TL civarındadır.
Softboxlar; SMDV SPEEDBOX 60 ve SMDV SPEEDBOX 47 modelleridir. Sadece aldığımda oda içinde 1 kez deneme amaçlı kullandım, çantasına kaldırdım. açık ortamda hiç kullanılmamıştır. Her ikisi de iki katmanlıdır. İç yansıtıcıları çok kalitelidir, flash bağlantı mekanizması çok pratiktir, her flash ile uyumludur. Malzeme kalitesi çin malı softboxlara göre çok çok yüksektir. Güney Kore malıdır. Yurtiçinde 1 yerde bulabildim, hexagonal olan için 1.600,-TL fiyat çekmişler, Yurtdışı fiyatları vergi ve kargo hariç 100 USD civarındadır. Hexagunal olan 24 inch (60 cm) çapında, dikdörtgen olan 16*29 inch (40*74 cm.) boyutlarındadır. Kullanıcı incelemelerine bakarsanız ilk çıkan fiber pollü modellerde pollerin kırıldığına dair şikayetler görürsünüz, bendekiler çelik pollü yeni sürümlerdendir, öyle bir sorun bu sürümlerde bulunmamaktadır. Fatura tarihleri 29.08.2018 ve 21.09.2018 dir, garantileri sürmektedir.
İzmir içi elden alışveriş tercihimdir, İzmir dışı ödeme sonrası özenle kargolama yapılır. İzmir içi alışverişlerde istediğim bir bilgisayar parçasının alınması şeklinde kısmen taksit imkanı sunabilirim.