Ethernet bağlantısı olmayan 2500 metrekarelik evimde Asus zenwifi xt8 2'li paket (310$), Asus GT-AX6000 dual band (280$) veya henüz düşünmediğim başka bir şey mi almalıyım? Başlangıçta, süper menzile sahip olduğu varsayılan ve gerekirse Mesh birimleri eklemeyi planlamış olan GT-6000 yönlendiriciye yönelmiştim. Ancak, ethernet için kablolu olmayan bir evde bir Mesh ağı kurmak için 2 bantlı yönlendiricilerin sınırlamaları hakkında daha fazla şey öğrendikten sonra, yaklaşımımı değiştirmeli miyim diye merak ediyorum. Şu anda 10 yaşında bir yönlendirici (o zamanlar en üst seviye ancak bugünün standartlarına göre açıkça modası geçmiş) ve bir menzil genişletici kullanıyorum. Mevcut ISP'm 400 Mb/sn sağlıyor, ancak ISP hızları artırdıkça bu hızların da artacağını varsayıyorum. Evim ethernet için kablolu değil, bu nedenle kablolu geri taşıma kolay bir seçenek değil. Evimde elektrik işi yaptım ve şimdi veya gelecekte gerekirse üst kata bir ana taşıyıcı ethernet eklemeyi düşünürdüm, ancak bu yapmak istediğimden daha fazla iş gibi görünse de... Her şey eşit olsaydı, ROG yönlendiricinin oyun özelliklerini takdir ederdim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chichi23 -- 23 Şubat 2023; 19:54:52 > |
Bildirim