Şimdi Ara

Yönlendirici Kararları - Lütfen Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ethernet bağlantısı olmayan 2500 metrekarelik evimde Asus zenwifi xt8 ​​2'li paket (310$), Asus GT-AX6000 dual band (280$) veya henüz düşünmediğim başka bir şey mi almalıyım? Başlangıçta, süper menzile sahip olduğu varsayılan ve gerekirse Mesh birimleri eklemeyi planlamış olan GT-6000 yönlendiriciye yönelmiştim. Ancak, ethernet için kablolu olmayan bir evde bir Mesh ağı kurmak için 2 bantlı yönlendiricilerin sınırlamaları hakkında daha fazla şey öğrendikten sonra, yaklaşımımı değiştirmeli miyim diye merak ediyorum.

Şu anda 10 yaşında bir yönlendirici (o zamanlar en üst seviye ancak bugünün standartlarına göre açıkça modası geçmiş) ve bir menzil genişletici kullanıyorum.

Mevcut ISP'm 400 Mb/sn sağlıyor, ancak ISP hızları artırdıkça bu hızların da artacağını varsayıyorum.

Evim ethernet için kablolu değil, bu nedenle kablolu geri taşıma kolay bir seçenek değil. Evimde elektrik işi yaptım ve şimdi veya gelecekte gerekirse üst kata bir ana taşıyıcı ethernet eklemeyi düşünürdüm, ancak bu yapmak istediğimden daha fazla iş gibi görünse de...

Her şey eşit olsaydı, ROG yönlendiricinin oyun özelliklerini takdir ederdim.

vidmate
    VidMate - Download VidMate APK for Android 2020
    https://vidmate.bid

netspeed
    Speed Test - NetSpeed
    https://speedtest.vet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chichi23 -- 23 Şubat 2023; 19:54:52 >

• ZYXEL ARMOR G5 

ASUS ROG RAPTURE GT-AX11000 1148MBPS-4804MBPS-4804MBPS TRI-BANT

Yanlış anlaşılmasın

2500 metrekare ev (ev yani)------ 74 metrekare brüt ev, ev gibi evcik

(310$), Asus GT-AX6000 dual band (280$)----- 100tl ikinci el modem yani

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Bot mesajı hocam. Bir süre sonrada link verecektir. Dikkatli olalım bu sıralarda çoğaldı.

• tcebeci1 kullanıcısına yanıt

Aynen, cansın. Şüpheli geldi. Birbirimizi uyaralım.   

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.