Şimdi Ara

Yoqun İstek Olursa Türkiyenin İlk serveri Geri GeliyoR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar türkiyenin ilk serveri olan DARKLORD-MU yu hatırlıyorsunuzdur umarım büyük calısmalarımızın ardından fileslar bütün ayarlar hersey tamamlandı ve DaRKLord-MU'nun eski playerLerini bekliyoRrr... Canavarların Güçlü olduqu soul blesslerin bulunamadıqı itemlerin cok zor bulunduqu bi server cok yakında eski Mu Playerlarinin HizmetinDediRr..

Yoqun İstek Olursa Türkiyenin İlk serveri Geri GeliyoR

• Mu oynamam , yorum yapmayacaktım ama klavye kullanımına benzemez umarım server. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: spirytusrektus

Mu oynamam , yorum yapmayacaktım ama klavye kullanımına benzemez umarım server. :)
    10 gün sürecekse hiç açma eğer kesintisiz ve 7/24 açık kalacaksa low servera gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SouL|

10 gün sürecekse hiç açma eğer kesintisiz ve 7/24 açık kalacaksa low servera gelirim

Alıntıları Göster
    Adını bari doğru kullansaydınız. Hiç bir şeyin yeri orijinali gibi olamaz.

Darklord değil Darklords'dur doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgwhoisthis

Mu oynamam , yorum yapmayacaktım ama klavye kullanımına benzemez umarım server. :)

Bu sözüne sonuna kadar katılıyorum.Güzelim dilimizi doğru kullansak her şey daha güzel olacak aslında.Dil bir ülkenin her şeyidir ama biz onu değiştirmek yozlaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf.Hitler

quote:

Orijinalden alıntı: omgwhoisthis

Bu sözüne sonuna kadar katılıyorum.Güzelim dilimizi doğru kullansak her şey daha güzel olacak aslında.Dil bir ülkenin her şeyidir ama biz onu değiştirmek yozlaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz .

Alıntıları Göster
    cogunluk fun server oynuyor zor bir server da oynamak kolay değil sabır ve zaman gerektiriyor bende gelirim

• quote:

Orijinalden alıntı: smsmart

cogunluk fun server oynuyor zor bir server da oynamak kolay değil sabır ve zaman gerektiriyor bende gelirim

Alıntıları Göster
    XoBi :) seni tanıyoRum.. Yazım Kurallarına fazla dikkat etmediqim icin kusura bakmayın arkadaslar hızla yazarken oluyor kucuk hatalar.. ve XoBi SeninDe dediqin gibi Darklords-Mu'nun eski player'ısın seni serverimizde görmekten onur duyacaqız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralhektor

XoBi :) seni tanıyoRum.. Yazım Kurallarına fazla dikkat etmediqim icin kusura bakmayın arkadaslar hızla yazarken oluyor kucuk hatalar.. ve XoBi SeninDe dediqin gibi Darklords-Mu'nun eski player'ısın seni serverimizde görmekten onur duyacaqız

Alıntıları Göster
    Oynadığım ilk server çok güzel di yha ama aynı zevki vereceğini sanmıyorum ^^!!Ama fotonun darklords mu ya ait olduğunu hiç sanmıyorum^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KazuYA18 -- 28 Nisan 2011; 16:33:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KazuYA18

Oynadığım ilk server çok güzel di yha ama aynı zevki vereceğini sanmıyorum ^^!!Ama fotonun darklords mu ya ait olduğunu hiç sanmıyorum^^

Alıntıları Göster
    Server çalışmalarını benimle birlikte yaptığınız gibi bir duyum aldım. Adımı kullanarak sağda solda böyle safsatalar uydurmak ne derece doğrudur ?
  • quote:

Biz yazım kuralları derken " ğ " yerine q kullanmana ve bir büyük bir küçük yazmana demiştik ama fazla anlaşılmamış sorun değil.
    Ayrıca Xoßi'nin ismini kullanarak iş yapıyorsanız bu gerçekten çok yanlış bir hareket. Ama yapacak bir şey yok umarım her şey istediğiniz gibi gider ama eğer Xoßi ismini kullandığınız doğruysa şimdiden biraz güven kaybettirdiniz serverınıza gelecek playerlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf.Hitler -- 28 Nisan 2011; 19:25:29 >
  • quote:

quote:

Biz yazım kuralları derken " ğ " yerine q kullanmana ve bir büyük bir küçük yazmana demiştik ama fazla anlaşılmamış sorun değil.
    Ayrıca Xoßi'nin ismini kullanarak iş yapıyorsanız bu gerçekten çok yanlış bir hareket. Ama yapacak bir şey yok umarım her şey istediğiniz gibi gider ama eğer Xoßi ismini kullandığınız doğruysa şimdiden biraz güven kaybettirdiniz serverınıza gelecek playerlara.

Alıntıları Göster
    Eğer şu anda iyi bir server da oynamamış olsam gelirdim eski bir player olarak ama artık eskisi gibi olcağınıda sanmıyorum yinede başarılar dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: [RA]Silici

Eğer şu anda iyi bir server da oynamamış olsam gelirdim eski bir player olarak ama artık eskisi gibi olcağınıda sanmıyorum yinede başarılar dilerim...

Alıntıları Göster
    "K eşit değildir Q" dostum bundan bahsediyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: claneys

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: claneys

Alıntıları Göster
    Yazık yazık Darklords"un ismini kullanıp bari düşürmeyin..
    Önce Mu-Türkiye"yi düşürdünüz bari Darklords"a dokunmayın arkadaşlar...

• webzen the game mu orjinali ama niye yeniden acilmiyor bi turlu anlayamiyorum
  • bende cok oynadimö o serveri 1.02 acip turklere kapadilar malesef:) sonra ne oldu bilmiyorum en son lupusu 2 3 turk fena dovmus duyduguma gore
    quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

webzen the game mu orjinali ama niye yeniden acilmiyor bi turlu anlayamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

bende cok oynadimö o serveri 1.02 acip turklere kapadilar malesef:) sonra ne oldu bilmiyorum en son lupusu 2 3 turk fena dovmus duyduguma gore
    quote:

Hacı Lupusu kim ve nedir? ve 2-3 Türk neden dövsün? Bi açıklama yaparsan bu konu hakkında bilgi edinmiş olurum
  • turkler admini izmirde dovmus lupus muydu neydi ismi su server sahibnin hatirlamiorum onu tatil yaparken
    quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

quote:

bende cok oynadimö o serveri 1.02 acip turklere kapadilar malesef:) sonra ne oldu bilmiyorum en son lupusu 2 3 turk fena dovmus duyduguma gore
    quote:

Hacı Lupusu kim ve nedir? ve 2-3 Türk neden dövsün? Bi açıklama yaparsan bu konu hakkında bilgi edinmiş olurum

• quote:

turkler admini izmirde dovmus lupus muydu neydi ismi su server sahibnin hatirlamiorum onu tatil yaparken
    quote:

quote:

quote:

izmirde tatil yaparken antepliler dovmus:)

• quote:

Orijinalden alıntı: [SeXMacHine]

quote:

turkler admini izmirde dovmus lupus muydu neydi ismi su server sahibnin hatirlamiorum onu tatil yaparken
    quote:

quote:

quote:

izmirde tatil yaparken antepliler dovmus:)

Alıntıları Göster
    thegame de antepli çoktu doğrudur thegame in bi önceki versiyonu iyiydi snıfta kaldım onun yüzünden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.