Şimdi Ara

Yorum yaparak flash disk kazanmak veya başka ürüne indirim kazanmak isteyenler buraya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu başka biri flashdiskler konu bşalığı altında yazmıştı denedim oluyor :D

Merhaba arkadaşlar, yeni açılan bir site var normalde hepsiburada gibi yerlerde satış yaparken bunlar kendi sitelerini açmışlar. Kendi sitelerinde üye olanlara puan veriyorlar falan baktım yorumlarada puan veriyorlar girdim bir ürüne yorum yaptım 20 puan verdiler, bende girdim diğer ürünlere yorum yaptım ve yaklaşık bir 1000 puan topladım 20 puan=1tl 50 TL oldu 50 TL'yi hediye çekine çevirdim. O hediye çekiylede 50 TL'lik bir flash disk istedim göndermeler dedim gönderdiler, sizde bedava flash disk kazanmak istiyorsanız

Google da TeknoRaks diye aratın kendi sitelerine tıklayın üye olun sonra yorum yapmaya başlayın uyanana kadar devam ☺️ aşağıda resimlerde nasıl yapılacağını gösterdim.

Günlük 10 yorum yapma hakkınız var (5 dakikanızı almıyor) 5 günde 50 tl kazanıyorsunuz. Bilgisayar falan alacasanız oluşturacağınız çeki kullanabiliyorsunuz.

Yorum yaparak flash disk kazanmak veya başka ürüne indirim kazanmak isteyenler buraya.

• Bu teknoraks tehlikeli sitelerden birisi iste, bir sürü olumsuz yorum okudugum, acilmis ürün, eksik icerik, ölü piksel monitör yok yok, ne ararsan var... Simdi akillarinca olumlu yorum satin almaya calisiyorlar. Ben okuduklarimdan sonra ne burdan alisveris yaparim ne de DH da öneririm. Almak isteyenleride dikkat etmeleri konusunda uyaririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Hata yapmış olacaklarki forumlarda sorun yaşadığını bildiren kişiler olmuş. Bizim çok büyük dediğimiz mağazalar bile bir sürü sorunla milletin karşısına çıkıyor ama sonradan ürünün ve satışın arkasında duruyorlarsa ön yargılı olmamak gerektiğini düşünüyorum. Firma daha dün açılmış ve işi yeni öğrenen bir firma değil. Firmayıda araştırdım görüşme bile yaptım böyle bir kampanyanız varmış dedim evet dediler puan kazandım. Hediye ettiler. Koca koca firmalar bangır bangır reklam yapıyor sorun yok başkası yapınca neden sorun olsun. Benim burada paylaştığım ile sizin yazdıklarınız arasında konu bağlamında bile uyum bulunmamaktadır. Ben burada ücretsiz yorum yaparak USB bellek alabiliyorsunuz diyorum siz dolandırıcı gibi ithamlarda bulunuyorsunuz. Konu net para harcamadan USB bellek kazanıyorsunuz siz istemezseniz yorum yapmaz USB belleğide almazsınız. Lütfen konu ile alakalı olmayan ithamlarda bulunmayınız en azından benim paylaşımımda.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdag44 -- 7 Haziran 2021; 9:24:14 >

• Yorum yaparak flash disk kazanmak veya başka ürüne indirim kazanmak isteyenler buraya. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdag44 -- 7 Haziran 2021; 9:24:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.