Şimdi Ara

Yorum yazarken sayfa yenilemesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tek bende mi oluyor bu anlamadım. Uzun uzun yazdım, devam ederken birden sayfa yenilendi yazılarda gitti. 2 etti bu. Sürekli olmasa da arada bir oluyor.

Önceden yanlışlıkla geri tuşuna basıp ileri desen bile yazılar geri gelirdi. Böyle şikayet var mı başka acaba? Eski bir üye olarak, şunu yapmışsındır ondan olmuştur demezsiniz heralde 🙂 @gun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevapla butonuna basıp oradan mı yazıyorsun yoksa hızlı cevap yerinden mi yazıyorsun hocam?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

En aşağı inip oradaki kısımdan yazıyorum daha çok. Uzun yazı yazıyordum, birden sayfa yenilendi dediğim gibi 2 etti bu sinir oldum. Hadi sayfayı yeniledin önceden taslak kalırdı o da yok.

• Stones kullanıcısına yanıt

Merhaba, sorunu desktop sürümde yaşıyorsunuz sanırım değil mi? Tarayıcınız hangisi acaba? Detay verirseniz kontrol edelim. Ayrıca sorunla ilgili ekran videosu alma şansınız olursa çok daha iyi olacaktır. Zira ben sorunu deneyimleyemiyorum.

Hocam sayfanın en altındaki ve en soldaki "cevapla" butonuna basıp dener misin bir de orası kendini yeniliyor mu? Tahminime göre "hızlı cevap" yerinden yazıyorsun konulara. Bir de "cevapla" butonuna basıp dener misin?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Tamamdır.

• ugur7seven kullanıcısına yanıt

Selamlar, iPhone chrome’den yazıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu altına yorum yazma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Tekrar selamlar, sorunu tekrar etmeye çalıştım ama ben yaşamadım herhangi bir problem. Hatayla ilgili bir ekran videosu çekme şansınız var mı acaba?

Hocam sürekli olmuyor ki? Bu 2 etti dediğim 30 yorum yazdıysam belki o arada oldu. Tekrar hangi cevap yöntemi ile yazdı isem ona dikkat edip, eğer olursa, şu şekilde cevapladım ve o vakitte oldu diye söylerim. İlginize teşekkürler.

Hocam mevzu şimdi anlaşıldı. Olayın cevap vermek ile alakası yok.

G.Saray bölümünde yorumları okuyordum, tek parmak yavaş yavaş aşağı kaydırarak okuyordum ki, sayfa yenilendi tekrar kendi kendine. Demek ki yorum yaparken de bu yaşandı.

Sayfa belirli vakitlerde kendi kendini yeniliyor. Demek ki o ara yorum yaparken de yeniledi ve yazdığım yazılarda uçtu.

Bilgi olması açısından yazıyorum: kullanılan telefon 15 pro max. Tarayıcı chrome. Her hangi bir eklenti yoktur.

Tamamdır tekrar kontrol edelim. Bilgilendirme için teşekkürler.

Rica ederim.

Hocam sorunu çözdünüz mi bilmiyorum ama bir daha olmadı şimdiye kadar. Sadece reklamlar kendini yeniliyor sayfa yeniler gibi. Tekrar aynı sorunu yaşamadım. @XpressMusic34

Geri bildiriminiz için teşekkürler. Tekrarlarsa bilgi verirseniz çok seviniriz.

Hocam geçmiş olsun inşallah tekrar olmaz  

Hocam selamlar. Sorun geri geldi. Hatta bu sefer daha sıklıkla. Durup dururken sayfa yenilemeye başladı. Eskisinden daha fazla. Yine yorum yazarken de sayfa yenilendi yazdıklarım uçtu. Mobil’de oluyor yine. Ama chromeden giriyorum.

Hocam saat veriyorum, gece 3:12 hiç bir şey yapmıyordum. Elim ekranda da değildi, yorum okuyordum, yine yeniledi sayfayı.

Selam, kontrol edelim tekrar teşekkürler bilgi için.

Sorunu tekrarlamaya çalıştım ancak bende yenileneme olmadı. Sorunu devamlı yaşadığınız bir anda ekran videosu çekebilirseniz, problemi tespit etme aşamasında o işimize yarayabilir.

Tamam hocam, ara ara video açarım yakalamak için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.