Merhaba arkadaşlar herkese lys sınavında başarılar dilerim kafanızı karıştırmak istemem ama inanın ki bende çok zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum. Ben alman vatandaşıyım bütün öğrenim hayatımı Türkiyede tamamladım. Geldik şimdi en son basamağa lise hayatımı yatarak geçirdim not ortalamam iyi ama çalışmadım özellikle 12.sınıfa dair hiçbir bilgim yok arkadaşlarımda lys stresi ne kadar varsa bende de nerede ve nasıl okuyacağım stresi bir hayli fazla. Sizce ne yapmam lazım Almanya'mı yoksa Yös'le Türkiye de üniversite eğitimi mi? Şayet almanyaya gidersem bana çok zorlanmayacağım bölümleri söylerseniz sevinirim. Teşekkürler.Bu arada sayısalım ama tm bölümleride uyar amaç zorlanmamak özellikle almanya için.
oranın eğitim sistemini bilmiyorum ama git
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Almanya'da üniversite okumak baya zor diye biliyorum.En iyisi yös ile tıpa gir Türkiye'de
Zorlanmıcagım bölüm ne ya ? git 2 yıllık işletme felan oku emınım hiç zorlanmassın. Binlerce kişide olmayan bi imkanın var yös. otur güzelce calıs istedigin bölümü kazan oku türkiyede.
Yösle Türkiyede istediğin yere girersin ama pek niyetin yok galiba
Almanya'da geçecen o işleri her yer zorlar tembel adamı. Türkiye'de üni oku kıytırık bir bölüm yata yata geç.
bence alman vatandasısın bu imkandan yaraarlan almanyada mühendislik egitimini türkiye ile karsılastıramazsın bu soruyu kime sorsan almanya der
ama kendini almanyada üni okuyacak kapasıtede goremıyorsan türkiyede oku
ama ilk once git bir alman ünisine gir okuyamazsan bırak okulu gel türkiyede oku senin eleınde cok buyuk bır sans var degerlendir
Eyvallah arkadaşlar ya amacım yata yata geçmek değil çok zorlanmadan geçmek herkes biliyor sonuç olarak almanyada verilen eğitim sisteminin ne kadar disiplinli ve zor olduğunu bu yüzden oraya gidip mühendislik okumaya kalkarsam pes edip dönerim gibi geliyor hani uluslaraarası ilişkiler uluslararası ticaret belki enerji mühendisliği çevre mühendisliği tarzı şeyler daha rahat olur diye düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme