Arkadaşlar Yosemite i yükledim hiç araştırmadan ancak biraz pişman oldum çünkü bazı şeylerin yenilikmi yoksa sorunmu olduğunu daha anlayamadım..Her neyse acil bikaç hususta yardımınızı rica ediyorum
1/ Her web e girişte açılan sayfa hep küçük pencere olarak açılıyor, ben yukarıdan yeşil butonuyla büyütüyorum..Normal boyutunda açılabilmesi için ne yapmalıyım?
2/ Toolbar gözükmez oldu web sayfalarında, show toolbar çubuğu aktif değil, artık hep böylemi olacak?
3/ Nette olduğum zaman pencere normal boyutundaysa dock ta gözükmez oldu, bu normalmidir?
1-preferences>general>"close windows when quitting applications." üzerindeki tick işaretini kaldırın.Safariyi tam ekranda kapattığınız zaman,birdahaki açılışta tam ekran açılacaktır. 2-safari'yi tıkladıktan sonra yukarıda view sekmesi çıkıyor.Oradan show toolbar yazısına tıklamanız yeterli. 3-Normal boyuttan kastınız tam ekransa,dock gözükmez.Mouse ikonunu dock pozisyonuna indirdiğinizde göstermesi lazım.Eğer normal pencerede gözükmüyorsa,preferences>dock>show/hide dock yazısının yanında tick vardır.Onu kaldırmanız yeterli.