Şimdi Ara

Yosemite safari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yosemite i yükledim hiç araştırmadan ancak biraz pişman oldum çünkü bazı şeylerin yenilikmi yoksa sorunmu olduğunu daha anlayamadım..Her neyse acil bikaç hususta yardımınızı rica ediyorum

1/ Her web e girişte açılan sayfa hep küçük pencere olarak açılıyor, ben yukarıdan yeşil butonuyla büyütüyorum..Normal boyutunda açılabilmesi için ne yapmalıyım?

2/ Toolbar gözükmez oldu web sayfalarında, show toolbar çubuğu aktif değil, artık hep böylemi olacak?

3/ Nette olduğum zaman pencere normal boyutundaysa dock ta gözükmez oldu, bu normalmidir?

Vakıf olanlardan acil yardım istiyorum...

Tşkler...

• 1-preferences>general>"close windows when quitting applications." üzerindeki tick işaretini kaldırın.Safariyi tam ekranda kapattığınız zaman,birdahaki açılışta tam ekran açılacaktır.
    2-safari'yi tıkladıktan sonra yukarıda view sekmesi çıkıyor.Oradan show toolbar yazısına tıklamanız yeterli.
    3-Normal boyuttan kastınız tam ekransa,dock gözükmez.Mouse ikonunu dock pozisyonuna indirdiğinizde göstermesi lazım.Eğer normal pencerede gözükmüyorsa,preferences>dock>show/hide dock yazısının yanında tick vardır.Onu kaldırmanız yeterli.
  • alt + yeşil daire.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Safari sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Firefox Nightly
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.