Bildirim
YOU (2018 - 2025) | Netflix | 5. Sezon (Final) Yakında
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dizi başlamış, ilk bölümü aşırı derecede etkileyici buldum. ana karakterin monologları ile dexter tadı verdi. dizi netflix ten ziyade lifetime dizisi galiba hafta hafta çıkıyor. -
İlk bölüm güzeldi. Dexter'ı seven bunu da sever.''Stalker'' nasıl olunur açın izleyin -
İlk bölüm inanılmaz güzel geldi bana. Dayanamıycam kitabını alıp okuycam. -
İlk bölüm gayet iyiydi yalnız bende beğendim ama bölümlerin tümü aynı anda verilmesi lazımdı ama öyle değil. Başroldeki joe çok iyi yeni bir dexter geliyor gibi duruyor. -
Bu Netflix dizisi değil miydi? Tv'de yayınlanıyor çünkü. -
Netflix dizisini Netflix'de bulamıyorum :D Sanırım Türkiye'de yok. Kendi dizilerinin hemen gelmemesi çok saçma. Genelde böyle olmazdı tüm dünya ile birlikte gelirdi. -
Hocam Opera VPN ile baktım Netflix'te Türkçe açıklamayla duruyor ama bölümleri gözükmüyor.quote:
Orijinalden alıntı: AnakinHendrix
Netflix dizisini Netflix'de bulamıyorum :D Sanırım Türkiye'de yok. Kendi dizilerinin hemen gelmemesi çok saçma. Genelde böyle olmazdı tüm dünya ile birlikte gelirdi. -
2.bölümü de geçtiğimi hafta Pazar çıktı. Çok güzel başladı şimdilik, tam günümüz dünyasının problemlerini anlatıyor diyebilirim. -
Sevgili arkadaşlar internette Netflix hariç baktım ama göremedim nereden izleyebiliriz?
hürmetler -
dizi Lifetime kanalına aitmiş. Netflix dağıtım hakkını satın almış muhtemelen sezon bitince bölümlerin hepsini yayınlar. -
Dizilab de var hocam -
2. bölümde ilk bölüm kadar iyiydi. Keşke tüm bölümleri yayınlansaydı cidden bekleyemiyorum şu an. -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ICromwelleI
-
Dizi güzel akşam iki bölümü birden izledim tavsiye ederim izlemeyi düşünen arkadaşlara. -
Normalde öldürmek Benim işim değil dedi ama sanırım öldürmeden olmaz kizida kaptı zaten. Evet partide aynen söyledi kız ona. Profesör var onuda yok edecek gibi.quote:
Orijinalden alıntı: 0MG90
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
XOXO, Gossip Girl. -
İlk iki bölüm oldukça ilgi çekiciydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 24 Eylül 2018; 14:8:27 >
-
2x03
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- oz türkçe dublaj
- melek isimleri
- stargate dizi izle türkçe dublaj
- supernatural izlenir mi
- lost final yorumları
- silo 2. sezon
- yeni yabancı diziler
- silo 2. sezon izle
- dizi önerileri 2024
- punisher netflix"ten kalktı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X