Şimdi Ara

your computer appears to be behind a firewall

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler altta your computer appears to be behind a firewall yazıyor ama hiç bir virus programı yok duvarda kapalı forumlara baktım yavaslatıyo diyo ama bende interneti kesiyor napmam lazım 1 aydır ursatım yapamadım lütfen yardımcı olun !!!!

• bağlantı şeklini yazmamışsın ama birçok adsl modemin kendi firewall u var bu yüzden o mesajı alıyor olabilirsin. port açma olayları var unuttum şimdi googledan araştır istersen.
  • Oyunun kısayoluna sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmayı dene. Bazen bu sorunu yönetici olmayan kullanıcılarda yapabiliyor. Bu arada domaine bağlı bir ağda falan oynamıyorsundur herhalde yani portlar falan kapalıysa oda bir ihtimal =)
  • 1 i yardım etse cok guzel olucak valla
  • system32 dosyasını sil, çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

system32 dosyasını sil, çözülür.

O.o
  • öyle bi dosya yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o uyarı cıksa bile download devam eder. sorun yok. ama illaki gitsin istersen downloadu tekrar baslat. arada bir bende de cıkar. cok etkilemiyor download hızımı.

windows duvarı kapalı bile olsa güvenlik ayarlarından belli yerlere izin ataman gerekiyor olabilir. wow un sitesinde bu yerler yazıyor. 6770 gibi birkac numarayı güvenlik ayarlarında izin verilenlere ekle. numaraları tam hatırlamıyorum. sıkca sorulan sorular kısmını ingilizcen varsa biraz oku bulursun

edit: system 32 c:/ nin icindedir ve windowsun sistem dosyasıdır. silemezsin ama diyelimki basardın bilgisayarın çöker. arkadas senle dalga gecmiş..

edit2: biraz ugrastım bak gece gece senin için umarım çözüm olur:

http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=21109

üstteki sitede gorecegin gibi soyle yazıyor:

World of Warcraft:

- Allow port 3724, 6112, 6113, 6114, and 4000 TCP out

- Allow port 3724, 6112, 6113, 6114, and 4000 TCP in

güvenlik duvarı ayarlarına girip oraya ozel izinler eklemelisin. üstteki 5 portu da eklersen sorunun çözülecegi kanaatindeyim.

edit3: aklıma birde modemdeki ayar geldi , ne kadar etkilidir bilmiyorum ama modem ayarlarında da firewall vardır. 192.168.2.1 yada 192.168.2.2 yada 192.168.1.1 ... vs gibi bir adresi internet explorer adres kısmına yazarsan (her modemin adresi farklıdır) modemin ayarlarına girerrsin.

windows güvenlik duvarını etkin yap, kapatma!.. önermem! izin atayacagından etkin yap daha baska sorunlarla ilerde karsılasabilirsin, güvenlik duvarın aktif olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 26 Haziran 2011; 2:49:38 >

• işte sıkıntı o port eklemek nasıl bilmiyoum:(
  • win 7 pek kullanmadım , suan icin benim bilgisayarım xp.

denetim masasından güvenlik ayarlarına gir. orda özel durumları tıkla, baglantı noktası ekleyi tıkla. üstteki sayıları gir. isim olarakda kafana gore bir isim ver.
  • işe yaramadı:)
  • win 7 değiştirsem çözülürmü sorun peki??
  • Bu Kadar Saçma Sapan Şeyler Diyeceğinize Windows Güvenlik Duvarındaki Tikleri Silin Deseydiniz sorun Çözülmüştü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultrason

Bu Kadar Saçma Sapan Şeyler Diyeceğinize Windows Güvenlik Duvarındaki Tikleri Silin Deseydiniz sorun Çözülmüştü :)

adam orda babasının hayrına destan yazmış saçma sapan diyorsun.
    nefret ediyorum bu davranıştan.
  • Yok Emeğe Saygıda :) Neyse Öğrenmiş Olduk
  • senin orada glikoz çok pahalı galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.