Şimdi Ara

Your system has been modified!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar counter strike 1.5 oynuyorum netten.Ama bugün bu hatayı verdi.Oyunda öylece kalıyorum.Cheating death yüzünden bu hata ama cd siz de serverlere girremiyorum.bunun çaresi nedir.Değişiklik olarak 9800 pro ekran kartımı teknik servise gönderdiğim için 64 mb bi ekran kartı taktım makinaya.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadaşlar ayıp oluyor amaKoskoca forumda yardım edecek birisi yok mu?
  • bak ekran kartın dandik ise kastırma opengl ayarini 3d ye ayarla kartın gelene kadar ve cheating death update et kusura bakma sorunu gormeden hareket edemem ekran kartının cdsini bir daha tanık arkadaşta oldu donma işlemi yeniden tanık ama ekran ayarini opengl den cikartmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

bak ekran kartın dandik ise kastırma opengl ayarini 3d ye ayarla kartın gelene kadar ve cheating death update et kusura bakma sorunu gormeden hareket edemem ekran kartının cdsini bir daha tanık arkadaşta oldu donma işlemi yeniden tanık ama ekran ayarini opengl den cikartmanı tavsiye ederim

adamın aldığı hata bios ayarlarından dolayı.Pc de oc varsa geri çek.Eğer oc yoksa biosa gir hiçbirşeye dokunmadan kaydederek çıkış yap.Düzelmesi lazım.Verdiği hata sisteminiz modifiye edilmiş falan filan olması lazım.Hatta oyuna girince monitörün tam ortasında çıkar ve hiçbirşekilde hareket edemezsin.Adamlar sadece oc li sistemle oyuna girmeni engellemek için böyle birşey geliştirmiş.Ama bazen saçmalayabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

bak ekran kartın dandik ise kastırma opengl ayarini 3d ye ayarla kartın gelene kadar ve cheating death update et kusura bakma sorunu gormeden hareket edemem ekran kartının cdsini bir daha tanık arkadaşta oldu donma işlemi yeniden tanık ama ekran ayarini opengl den cikartmanı tavsiye ederim

adamın aldığı hata bios ayarlarından dolayı.Pc de oc varsa geri çek.Eğer oc yoksa biosa gir hiçbirşeye dokunmadan kaydederek çıkış yap.Düzelmesi lazım.Verdiği hata sisteminiz modifiye edilmiş falan filan olması lazım.Hatta oyuna girince monitörün tam ortasında çıkar ve hiçbirşekilde hareket edemezsin.Adamlar sadece oc li sistemle oyuna girmeni engellemek için böyle birşey geliştirmiş.Ama bazen saçmalayabiliyor

beN öyle yapmıstım oldu aynısnı arkadaşıma oldu ona yaptım oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.