Şimdi Ara

YouTube 1080p Kota Yiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Red 30 sınırsız video paketini kullanıyorum. Ama YouTube’da 1080p video da açtığımda kotamdan yiyor.

3 GB kullanmışım ama çoğu zaten sınırsız paketler. (Sosyal, video, vs) Paketime baktığımda 30 GB’tan 1 GB gitmiş bile. Büyük bir ihtimal YouTube’da 1080p açtığım için düşüyor. Bunu nasıl çözerim? @Yokizm

YouTube 1080p Kota Yiyor

YouTube 1080p Kota Yiyor

• www.vodafone.com.tr
    Müşteri Hizmetleri | Red Servisleri | Vodafone Türkiye
    https://www.vodafone.com.tr/firsatlar/musteri-hizmetleri
  • Aradım 480p üzeri kotanızdan yer diyor. Yav ben ne anladım o işten o zaman. 480 neresi 1080p neresi? Forumlarda yorumlara baktığımda ise 1080’de kota yemeyen bir çok kullanıcı gördüm. Şans eseri mi denk geliyor bu anlamadım ki?

• Hocam, uygulamadan değilde tarayıcıdan YouTube'a girip 4k bile izleseniz kotadan yemiyor. Brave tarayıcıyı tavsiye ederim arka planda oynatma özelliği de mevcut.
  • Cihandiyebiri C kullanıcısına yanıt

Bir çok kişi YouTube Vanced ile 1080p izleyebilmiş. Modlu YouTube mu kullanmak gerekiyor acaba? Benim telefon iOS o olmaz da merak ettim.

Uygulamadan bir çare yok mu ki acaba? Ne anlamı var ki o zaman sınırsız paketin. YouTube 1080p Kota Yiyor 

Ek olarak Brave’da denedim, safaride denedim en yüksek çözünürlük 720 olarak gözüküyor. 720 ile açtığımda uygulamada da dahil kota yemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirLife -- 7 Mayıs 2022; 9:24:39 >
  • Kotadan yemiyor kesinlikle hiç bir şekilde
  • tekst79 T kullanıcısına yanıt

Denedim uygulamada 1080’de gidiyor, 720’de gitmiyor. Kısa 3-5 dakikalık video ile deneyim dedim 1080’deyken yiyor. Anlayamadım.

• AirLife kullanıcısına yanıt
    YouTube 1080p Kota Yiyor

Safari 360 dan yukarı çıkıyor mu?

bide AdGuard kurup reklamları engelleyip deneyin

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

En fazla 720 gözüküyor safaride. YouTube premium kullanıyorum zaten reklam yok.

• Kota dan gitmemesi lazım, biraz garip olmuş bu durum.
  • Herkes aynı şeyi diyor ama gidiyor hala anlamış değilim. 🤔😁 Sonradan düzelir umarım.

Premium kaynaklıda olabilir .

imkanını varsa dediğim gibi deneyin derim

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Tarayıcılarda en yüksek seçenek 720 hocam. Başka seçenekler çıkmıyor. Safari ve Brave ile denedim.

İndirme yapayım öyle kota gitmez dedim indirmede de kota yiyor.

• 3g değil de 4g de iken belki kotadan yemez.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

Zaten 4G, ss alırken 3G’ye düştü. Dediğiniz gibi tam tersi

yapayım dedim olmadı. Böyle gidecek gibi bir çare bulamadım.

• 4K 60fps HDR izliyordum ve kotadan yemiyordu Pass paketi kullanırken (bir kaç ay oldu) ve bende de youtube premium vardı, herhangi bir vpn servisi kullanıyor musunuz belki böyle bir sebepten olabilir
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt

Tam çözümü yazmaya geliyordum senin yazdığını da gördüm. Tam da dediğin gibi. Reklam engellemek için NextDNS uygulamasını kullanıyordum. Sahibinden, letgo gibi uygulamalar da dahil reklam engelliyordu. Onu kapatınca 1080’de izledim ve kotamdan düşmedi. Sorun bu demek ki. Ama bunu yapınca da reklam engellemekten mahrum kalacam.

Adguard’ı öneririm bir deneyin isterseniz
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt

Kullanıyorum onu da ama sadece safaride engelliyor. Kullandığım uygulama oyunlardaki çıkan popup reklamlarını dahi engelliyordu. Birinden feragat edecem sanırım. 🤷‍♂️ Jailbreak yok ki reklam engelleyici tweak yükleyelim. 😉😁

Adguard Pro kullanıyorum VPN gibi çalışıyor o da ama kotadan yemiyordu diye hatırlıyorum gelen bağlantıyı değiştirmiyor süzüyordu çünkü, Jb yok keşke olsa :))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.