Şimdi Ara

Youtube 720p HD oynatmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube'a Hd video oynatmak istediğimde bazen sorun yaşıyorum. Video normal olarak düşük formatta açılıyor fakat hd'ye çekip 10 saniye civarı beklediğim zaman otomatikman 480 veya 360'p ye atıyor ve resimde de gördüğünüz gibi hd seçeneği seçilemez hale geliyor, bunu bir çözümü var mıdır acaba?

• internet hızına bağlı olarak düşüş yapar ama 720p seçeneğinin neden aktif olmadığı enteresan. flaş player güncelleyerek deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkpasscenter

Arkadaşlar youtube'a Hd video oynatmak istediğimde bazen sorun yaşıyorum. Video normal olarak düşük formatta açılıyor fakat hd'ye çekip 10 saniye civarı beklediğim zaman otomatikman 480 veya 360'p ye atıyor ve resimde de gördüğünüz gibi hd seçeneği seçilemez hale geliyor, bunu bir çözümü var mıdır acaba?

Youtubenin yeni sisteminde eğer bir bilgisayarın bir çözünürlükte çok beklerse yavaş yüklendiği için otomatik olarak başka bir çözünürlüğü seçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: prckntr

quote:

Arkadaşlar youtube'a Hd video oynatmak istediğimde bazen sorun yaşıyorum. Video normal olarak düşük formatta açılıyor fakat hd'ye çekip 10 saniye civarı beklediğim zaman otomatikman 480 veya 360'p ye atıyor ve resimde de gördüğünüz gibi hd seçeneği seçilemez hale geliyor, bunu bir çözümü var mıdır acaba?

Youtubenin yeni sisteminde eğer bir bilgisayarın bir çözünürlükte çok beklerse yavaş yüklendiği için otomatik olarak başka bir çözünürlüğü seçer.

hocam bu otomatikliği kapatamıyor muyuz peki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prckntr

quote:

hocam bu otomatikliği kapatamıyor muyuz peki?

Maalesef şimdilik öyle bir ayar yok daha hızlı bir internet bağlantısına sahip olmalısınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.