Şimdi Ara

Youtube'a, Twitter'a DNS'yi değiştirsem bile giremiyorum.! :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arladaşlar, bildiğiniz üzere Twitter ve Youtube engellendi. Herkes de DNS ayarlarına yöneldi. Ben de dahil. Ama bugün Twitter ve Youtube'a giremeye çalıştığımda, girmediğini ve mobil üzerinden uygulamalarda ise Twitter'da yeni haberleri. Youtube'da ise hiçbir video bile izleyemediğimi fark ettim. Bunun nedeni nedir acaba? Herkes giriyor ama ben DNS' yi de değiştirdiğim halde giremiyorum. Kafayı yiyeceğim artıl. Lütfen cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada pek gerek var mı bilmiyorum ama internetim D-smart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorunu bende yaşıyorum ama galiba dns' leride engellediler. Çünkü open dns ile ilk kapandığı günden beri girebiliyordum ben.
  • youtube videolarını izlemek içinhttp://www.yasaktube.com/ adresini kullanabilirsiniz :)
  • Bugun facebook a 16 50 saatlerinde giremedim acaba aynı sorunu yaşayanlar var mı facebook ta kapanırsa ne yapıcaz arkadaş..
  • merhaba arkadaşlar
    telefondan anlamam ama
    bilgisayardan girmek için benim kullandığım başka bir yöntem var
    dns ayarlarınızı oynamaya (değiştirmeye) gerek yok

www.hotspotshield.com

yukarıdaki sitedeki programı indirin ve bilgisayarınıza kurun. (sadece kurun herhangi bir şey yapmanıza gerek yok)
    [ not : güvenmeyebilirsiniz güvenmemeniz normal beni tanımıyosunuz cünkü , programın ne işe yaradığını öğrenmek için googleye arama yapın (yasaklı sitelere giriş diye karşılacaksınız) ]
  • dns'leri de fişlediler!!
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar! İnterneti kapatıp, açtım ve dns' yi yeniledim. Sorunsuz giriyor. Umarım bir an önce açılır ve bu siteleri dns, vpn gibi şeyleri kullanmadan girebiliriz. Yardım eden kerse çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hotspot Sheild indir bro girersin ama twitter a giremiyo anlamadım bende :)
  • benim çeviri sitesi üzerinden kullandığımhttp://www.dnstube.tk/ sitemi de kullanabilirsiniz
  • Google Play Store'da Hotspotshield VPN var. Onu yuklerseniz Youtube ve Twitter uygulamalarına sorunsuz girebilirsiniz.

• benimde tam tersi bir sorunum var. işyerimdeki bilgisayardan dns ayarı veya başka bir program yüklemediğim halde twitter a ve youtuba girebiliyorum. tabi bu baştan iyi bişey gibi duruyor. ama aynı işyerinde aynı hat üzerindeki diğer bilgisayarlar giremezken benim girebilmem fena halde kıllandırdı beni
    casus yazılım falan mı yüklemişler acaba benim pc ye anlamanın yolu varmı?
  • Spotflux diye program var bilgisayarınıza kurduktan sonra rahatça ilgili sitelere girebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DNS leri de engellediler. Girilemiyor artık ama program veya eklentiler sayesine girebilirsiniz.
  • bu konuya bir göz atabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_90076036/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.