|
YouTube'a yeni özellikler geldi: Artık video hızı daha hassas ayarlanabilecek

-
-
Süper
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Premium hesabım var. Ona rağmen yasak aşk yaşadığım tek uygulama: NewPipe (özellikle BraveNewPipe)
Şu güzelliğe bakın daha hassas ayarlanabilen hız ve ses tonu, bir de sessizlikte ileri sar bazen efsane olabiliyor. Sponsor atlaması zaten başka seviye. Android cihazı olup da şu açık kaynak uygulamayı denemeyen kalmasın.
(Yt-dlp kütüphanesinin faydaları hepsi ve giderek sona yaklaşıyoruz. Google DRM benzeri bir önlem alırsa ortalık karışacak.. Günün sonunda AB ipini çeker gerçi)
-
Birde tv uygulamasında daha önce kaldırdıkları oynatma hızı ayarını tekrar geri getirsinler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Ayır..." ne işe yarıyor?
-
revanced extended kullanıyorum. şimdilik çok memnunum.
-
Zamanlayıcı 2-3 saate kadar olsa keşke.
Smarttubeda uzun zamandır olan şeyi getirmişler ne güzel. Sırf bu yüzden televizyonda premium olmasına rağmen smarttube kullanıyordum. Sonunda zamlardan dolayı iptal ettim.
Oynatım hızını ve tonu ayırıyor. Normalde birleşiktir, mesela plak veya kasette, onda motor hızlı dönünce ses hem hızlanır hem de tizleşir, DJler de yapar hatta, eliyle yavaşlatma bilirsin.
Şu an dijital düzende gördüğümüz her yerde ayrı zaten. Yani hız değişikliğinde ton değişmiyor.
Çok nadir kullanırsın ton değişimini. Mesela şarkıyı farklı notada dinlemek veya söylemek istersen yani transpoze işinde pratik olabilir veya sesi ciyaklayan bir kadını dinlerken daha olgun bir kadın olarak dinleyebilirsin.
-
Youtube'da yüksek hızla bu sayede dinleyebiliyoruz sanırım. x1.25'te bile normalde sesin dinlenemeyecek kadar değişmesi lazım.
Eskiden kaset zamanı parmağımı pause tuşunun üzerinde hafifce tutunca, kaset aşırı hızlanıyor ve Alvin-Simon-Teodor çizgi filminin müzikleri gibi çıkıyordu ses. (Nokta atışı ileri almak için kullanıyordum.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 17 Ekim 2024; 9:45:27 > -
Youtube anasayfa 3 video kapak resmi oldu eşşek kadar büyüdü video kapakları bu nasıl çözülecek? Kafayı yemek üzereyim eskiden yatayda 5 video vardı şimdi 3 tane eşşek kadar büyüdü gözüme gözüme batıyor? Youtube şuna bi çözüm bulsun yeni özellik getireceğine.
En Beğenilen Yanıtlar

Birde tv uygulamasında daha önce kaldırdıkları oynatma hızı ayarını tekrar geri getirsinler
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X