Şimdi Ara

Youtube açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Youtube açıldı

edit:resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msdn.net -- 17 Mayıs 2008; 18:51:00 >

• ne zaman kapandıki
  • evt açlmş
  • bende kapalı :S
  • BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 .
  • quote:

Orjinalden alıntı: W

BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 .

ağ bağlantısındaki dns'i 4.2.2.4 yap bide öyle dene

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msdn.net -- 17 Mayıs 2008; 21:54:09 >
  • Dns i dediğin gibi yaparsa zaten kapalıda olsa girer açıkta olsa girer, açıldı demek değilki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şunada bende hala kapalı ancak dns değiştirince giriş yapabiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kel_Aynak

Dns i dediğin gibi yaparsa zaten kapalıda olsa girer açıkta olsa girer, açıldı demek değilki

yazmayınca kapalı yazınca açık,yazmadan açılmıyor demek ki yazınca açılıyormuş
    anladın sen onu
  • vistada nasıl dns yaparız
  • quote:

Orjinalden alıntı: msdn.net

anladın sen onu

ben hala anlamadım ie de yazıyorum olmuyor orda birde port var ne yazcaz oraya 80 yazdım olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kelepche

quote:

anladın sen onu

ben hala anlamadım ie de yazıyorum olmuyor orda birde port var ne yazcaz oraya 80 yazdım olmadı

ağ bağlantılarıma sağ tıkla özellikler de oradan yerel ağ bağlantısı (yada kullandığın bağlantı mesela kablosuz) a sağ tıkla özellikler oradan listede tcp/ip yi bul iki kere tıkla aşağıdaki seçenekten aşağıdaki dns i kullanı seç aşağıdaki iki textbox aktif olacak yukarıdakine boşluklara 4.2.2.4 yaz tamam de sonraki ne de tamam de bi dene olmazsa resimle anlatırım

• Yaw dns ile ugrasmayın.
    www.ktunnel.com a girin , ordan geçiş yapın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

vistada nasıl dns yaparız

Saatin orda 2 bilgisayar simgesine sağ tıkla "network and sharing center" i seç çıkan ekranda solda "manage network connections" u seç sonra bağlantıların çıkçak, internete bağlandığın bağlantıya sağ tıkla özelliklere gir, "(TCP/IP4v)" e çift tıkla "use the following DNS server" i seç sonra kutuya DNS'i gir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Lord_

Yaw dns ile ugrasmayın.

bende öğrenmeden önce ktunnel kullanıyodum ama popup reklam felan filan biraz sıktı beni sonra yavaş da geldi playeri takılıyodu zaman zaman. Şimdi dns kullanıyom daha iyi diye. Tabiki tercih meselesi çok seçenek olsun da isteyen istediğini kullansın
  • quote:

ağ bağlantılarıma sağ tıkla özellikler de oradan yerel ağ bağlantısı (yada kullandığın bağlantı mesela kablosuz) a sağ tıkla özellikler oradan listede tcp/ip yi bul iki kere tıkla aşağıdaki seçenekten aşağıdaki dns i kullanı seç aşağıdaki iki textbox aktif olacak yukarıdakine boşluklara 4.2.2.4 yaz tamam de sonraki ne de tamam de bi dene olmazsa resimle anlatırım

tamam tamam şimdi oldu işte
    eywallah
  • quote:

Yaw dns ile ugrasmayın.

+1

ya konuyu açan da sanki amerikayı keşfetmiş havalarında.... youtube ben de hiç kapanmadıki açılsın... yok dns değiştirde yok bilmemne de... www.dtunnel.com al benden de bu.

• quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

quote:

Yaw dns ile ugrasmayın.

+1

ya konuyu açan da sanki amerikayı keşfetmiş havalarında.... youtube ben de hiç kapanmadıki açılsın... yok dns değiştirde yok bilmemne de... www.dtunnel.com al benden de bu.

uyyy da amerika diyen dilini eşşek arısı soksun ktunnel,vtunnel,dtunnel böyle gider, dediğim gibi seçenek sunuyoruz şurda isteyen istediği gibi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

quote:

Yaw dns ile ugrasmayın.

+1

uyyy da amerika diyen dilini eşşek arısı soksun ktunnel,vtunnel,dtunnel böyle gider, dediğim gibi seçenek sunuyoruz şurda isteyen istediği gibi

bu tunnellerde uye adı yazamıyoz ama

• Ne oldu da kapandı ve Ne oldu da AÇILDI ?

Yokmu bu konuda bize bilgi verecek bir makam ? Burası gitgide suud
    i arabistana döndü !!! Hangi ülkede yaşıyoruz yaaa ?!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.