Şimdi Ara

Youtube acıldı diyorlar ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bi kaç kişden youtube acıldı diye duydum

benim bilgisayarın DNS ayarları onceden yapılıydı sorunsuz giriyordum yasak oldugunu bile farketmemiştim

ama artık giremiyorum . Chrome a zenmate i ekledim ama videolar cok yavas hatta asırı yavas yükleniyor bu seferde. nerseyse bütün dns ayarlarını denedim internette.

bi yardımcı olun

• Youtube açılacaktı tekrar geri kapattılar ,hotspot shield yükle idare eder
  • Bende de son 2 güne kadar dns ile giriyordu artık vpn ile bile zor giriyor. Sunucu bağlantısı kesildi diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 5 Nisan 2014; 21:16:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yankee01

merhaba arkadaslar

bi kaç kişden youtube acıldı diye duydum

benim bilgisayarın DNS ayarları onceden yapılıydı sorunsuz giriyordum yasak oldugunu bile farketmemiştim

ama artık giremiyorum . Chrome a zenmate i ekledim ama videolar cok yavas hatta asırı yavas yükleniyor bu seferde. nerseyse bütün dns ayarlarını denedim internette.

bi yardımcı olun

Bende Youtube'ye giriş var diye duydum fakat asılsız çıktı hatta GECE grubu youtube açıldı diyerek bir şarkı bile paylaştı ama nafile.Sanırım istediğiniz şeyin cevabı bu başlıkta TIKLAYINIZ

• tesekkürler cevaplar için

zenmate le devam o zaman bi süre daha dns degiştirmem işe yaramıyo çünkü
  • Zenmate inanılmaz yavaş hocam benim pek bir işime yaramadı. 4ever dns
  • Konu ile ilgili burada pratik yollar buldumhttp://www.endersatici.com/youtubea-girmenin-pratik-yollari/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.