Şimdi Ara

YOUTUBE'da BAZI Videoların Yüklenmemesi Sorunu (YETİŞİN A DOSTLAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güncel; Eveeet. Yaklaşık 11 saattir hiçbir problem yaşamamışken videoları fazla kurcalayınca (kalite ayarını yükselttiğimde) yeniden başa döndüm. Tekrar aynı şeyleri yapıp flashı da güncellediğimde 10 dakika felan sonra yeniden bozulduğunu farkettim ara ara düzelip yeniden bozuluyor. Umarım Adobe bu konuyla ilgileniyordur ingilizcesi güzel olan arkadaşlar kendilerinde problem olmasa bile bizim adımıza bug raporu gönderebilirlerse çok sevinirim. Ben izninizle çıldırmaya gidiyorum

11 saat iyi dayandı ama sorun nerede hala çözebilmiş değilim ? Sadece Türkiye'de mi var bu sorun ? Bilişimden, programcılıktan anlayan arkadaşlar birşeyler açıklayabilir mi en azından bilgilenmek amacından hata legal mi yani direkt olarak flash player güncellemesiyle mi alakalı. Ne zaman içimiz rahat Youtube'a girebileceğiz.

İşte sorun; (Hiçbir kalitede açmıyor videoyu ve bu olay sadece Youtube playerında oluyor.)

YOUTUBE'da BAZI Videoların Yüklenmemesi Sorunu (YETİŞİN A DOSTLAR)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yakın zamanda rastladığım bu problemi çözmek için çok uğraştım. Flash Player'ı, Shockwave'yi mi silmedim, browserları mı tekrar yüklemedim denemediğim yöntem kalmamıştı. Bugün sanırım bu problemi çözdüm. İnşallah kalıcıdır emin değilim ama şuan için düzeldi. Çok araştırdım interneti bu sorunla ilgili ama hiçbir sitede çözümü bulamadım. Aslında çözüm sadece Java Update'i de olabilir ama benim PC'mde virüs çıktığı için belki virüsle de alakalıdır diye en son yaptığım şeyleri yazayım size, siz de deneyin umarım probleminiz çözülür.

-İlk olarak Hitman Pro 3.7 ile tek seferlik tarama yaptım çıkan malware dosyalarını ve onarılacak dosyaları hallettim. (PC resetlendi)
    -Sonrasında Adwcleaner ile tarattım ve sil dedim. (PC yine resetlendi)
    -Malwarebytes Anti-Malware ile hızlı tarama yaptım ve çıkan kötü amaçlı yazılımları sildim.

# Bu 3 programın da bedava(veya deneme) versiyonları var Google'da aratabilirsiniz. #

Son olarak mevcut Java update'ini (Java 7 Update 21) Denetim Masası>Program Ekle/Kaldır'dan kaldırdım ve Javayı tekrar yükledim. Sonrasında Youtube'a girdiğimde açılmayan videoların açıldığını farkettim. Umarım benim gibi sıkıntı çekenler hiç uğraşmadan halledebilirler bu söylediklerimle. Detaylı detaylı anlattım herşeyi çünkü gerçekten sıkıntı çıkardı bana, siz de düzenli Youtube kullanıcısıysanız ve böyle bir probleminiz varsa inanın benden fazla kimse anlayamaz bu durumu. Sinir krizlerinden uzak huzurlu ve güzel günler diliyorum sizlere

NOT: Yeni Flash Player güncellemesini yükleyin, işe yaramazsa bu yönteme başvurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterbascia -- 14 Haziran 2013; 1:05:42 >

• ek programlar java uygulamasının artıklarını hatalarını temizlemiştir birde javayı temiz kurulum yapmışsınız hatta ilk javayı kaldırıp yapsaydınız daha sağlıklı olurdu.
    neyse geçmiş olsun.
  • Programları biyerden fake flash player felan yüklenmiştir diye yükledim. Ama Java hiç aklıma gelmemişti neyse bi şekilde düzeldi. Çok sağol bu arada, inşallah bir yararı dokunur da herkesinki düzelir.
  • Bu problemden kaç kişi müzdarip ? Lütfen birisi çıkıp mantıklı bişeyler söylesin XP'de mi oluyor yoksa sadece. Ne alaka diyeceksiniz ama ben de hiçbiyerde bir alaka bulamadım. Kurcalamadığım şey kalmadı artık gına geldi, hayır gidip yeni bir PC alsam bu kadar koymaz uğraşıyorum kaç gündür hiçbir sonuç elde edemiyorum.
  • Benim ki de XP ve aynı durumdan 1 aydır en az muzdaripi son 2 haftada iyice arttı hiç bişi izlenmiyo 10 video izlemeye calıssam 1 i açılıyo. Hoş İDM indirme linki gelse o da gelmiyor indirmede olmuyor dns değişikliği host dosyası değişikliği virüs falan her şey yaptım bi çözüm yok bulamadım
  • valla 7 yanında xp çok kötü kalıyor neden diye sorarsanız hani meşhur xp nin 1-2 hafta sonra yavaşlama olayı aslında kayıt defteri ve windows dosyalarının yüklenen programlarca zarar görmesi/silinmesinden dolayıdır. fakat vista ile birlikte bu tür dosyalara kendini yenileyebilme eklendi. yani bir sorun olduğunda işletim sistemi kendisi hallediyor.
    en basitinden internetten win7 dvd oluşturup formatlayın hatta win8 yapın daha hızlı olur(alışması zor olsada)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.