Bildirim
Youtube'da ders anlatan hocaların yüzünü gördükten sonra gelen pişmanlık hissi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ahahah çekiciliği gidiyor sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Murat Namli (kimya adasi) tahmin ettigime cok yakin cikmisti :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet sanırım
biscolata erkeği veya victoria secrets meleği falan mı bekliyorsunuz. ben eyüp b nin bi videosunda çok şaşırmıştım ilk kez görüyordum. adam ppdeki küçük resimde bu kadar çirkin gözükmüyordu diye düşündüm. meğersem hocam zaten baya yakışıklıymış kamera açısı kötüymüş. -
Aman hocam o kanalı çok seviyorum sınava kadar bakamam
Selin hocada da aynısı oldu. Tipine laf etmedim ki ben adamın. Nereden çıkardın? Arkadaşın dediği gibi çekiciliği gittiğinden sanırım
Adam cemaatçi gibi
sınav öğrencisi oldunuz hala bu olgunlukta mısınız ya
bizim hocalardaki kimya hocası düşündüğümden o kadar farklı ki... cok sasirmistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lalalulayani
Selin hocada da aynısı oldu. Tipine laf etmedim ki ben adamın. Nereden çıkardın? Arkadaşın dediği gibi çekiciliği gittiğinden sanırımÇekiciliğinin gitme sebebi tipi zaten aw
-
Ama diyorum ya tipine laf etmedim ben, iyi kötü diye değerlendirme yapmadım. Arkadaş beğenmediğim için öyle dedim sanmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X