Şimdi Ara

Youtube'da 'Yeni Kanal Açma' hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce YouTube ayarlarında gezinirken farkettim, hesap üzerinden farklı bir kanal daha açılabiliniyormuş.
    Fakat aradım tarafım şu sorumun cevabını bulamadım. YouTube hesaba üç tane telif hakkı ihtarı verince hesabı kapatıyor (bildiğim kadarıyla bu hesabı daha geri alma şanşı olmuyor, bilenler buna da cevap verirse sevinirim) hesap kapatılınca diğer açtığımız kanal ile devam edebiliyor muyuz acaba?

Bu sorunun cevabını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim, yani ana hesap kapatılınca ek açtığımız kanal da kapatılıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: esclamazione

Arkadaşlar az önce YouTube ayarlarında gezinirken farkettim, hesap üzerinden farklı bir kanal daha açılabiliniyormuş.
    Fakat aradım tarafım şu sorumun cevabını bulamadım. YouTube hesaba üç tane telif hakkı ihtarı verince hesabı kapatıyor (bildiğim kadarıyla bu hesabı daha geri alma şanşı olmuyor, bilenler buna da cevap verirse sevinirim) hesap kapatılınca diğer açtığımız kanal ile devam edebiliyor muyuz acaba?

Bu sorunun cevabını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim, yani ana hesap kapatılınca ek açtığımız kanal da kapatılıyor mu?

ARKADAŞ BAYA BİR ÖNCE MESAJ ATMIŞ AMA CEVAP VEREN OLMAMIŞ BİLEN İNSAN BİLE GİRİP CEVAP YAZMAYA ÜŞENİYOR YAZIKLAR OLSUN BİLEN ARKADAŞLAR LÜTFEN BİR CEVAP ATIN ÇÜNKÜ BENDEDE 5 ADET ALT KANAL VAR GERÇEK HESAP BANLANINCA,KAPATILINCA DİĞER KANALDAKİ EMEKLERDE Mİ UÇUP GİDİYOR ?
     Youtube'da 'Yeni Kanal Açma' hakkında.

• http://www.youtube.com/watch?v=GLDgjmlWLcQ
    bu ikinizede yardımcı olu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.